Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Необходимо ли е завръщането на Гонзо в игра?

Мнениеот shumnaliq » 24 авг 2009 11:04

ае хора sry че ви пиша в форума но така като гледам това момче Цачев и си мисля кой подред юноша е това в която има потенцял и талант ( специално в Левски) . Преди 2 години това беше Николай Димитров. А каде е той ?? Дано не го сполети същата участ.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 11:06

Гонзо и Христов не могат да се сравняват, но според мен Гонзо едва ли ще поиска пак да се върне в игра..
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 11:08

pasaden написа:П.С.Искам да предложа на автора на темата, ако Левски загубят (което и ще стане), да изкара всички оптимистични мнения, та да се посмеем малко.....аз и сега се смея де....били по-класния тим....Интересно ми е на база на какво го казваш?

Казва го на база на това, че всички сме фенове на Левски и вярваме в успеха на отбора ни! Още не сме изгубили надежда за реванша и ще подкрепяме отбора ДОКРАЙ!
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: "Един кош непотребни футболисти бяха домъкнати на "Герена"?

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 11:16

На вас човек не може да ви угоди. Аз ви чета мненията и всичките са негативни за Левски. Аз вече се съмнявам, че сте фенове на Левски. То всичко е от сорта "тоя е тъп, оня да се маха, ръкодството са тъпи" - един път не прочетох няколко мнения подред с надежда и положителни изказвания. Каквито футболисти имаме - такива! Не сме отбор в крайна сметка с голям бюджет, та да можем да си позволяваме скъпи и добри футболисти, така че трябва да се примирите с това, което имаме!
Изображение

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Re: "Един кош непотребни футболисти бяха домъкнати на "Герена"?

Мнениеот iskren » 24 авг 2009 11:17

nadal_11 написа:Симонович има какво да даде, забравихте ли годините, когато вкарваше важни голове...

Това е проблема че взимат футболисти които са дали много на Левски но започваме да забравяме кога беше това!Значи вече тези не стават за ШЛ, Симонович в частност може да е дал ЛЕВСКИ но вече е над 30год,за БГ първенството става ,но ако искаме да влизаме в групите не става,там са ни нужни класни футболисти,и ако нямаме пари да ги купим по добре да играят младежите,а не някви банано берачи под наем,!Аз не плюя по отбора,аз плюя по ръководството защото правят грешка след грешка!
Последна промяна от iskren на 24 авг 2009 12:27, променено общо 1 път.
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 авг 2009 11:18

С нападател като Христов е необходимо завръщането и на Сираков
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот rsk » 24 авг 2009 11:19

Още нищо не е свършило.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !

Мнениеот metodito » 24 авг 2009 11:27

Някои от "истинските фенове" хулеха и псуваха Кокала все едно е чумав иначе "безрезервна подкрепа". Хехе. Айде няма нужда! На каква база заставате зад Ратко.
Футболната история показва, че унгарците са ни трън в... Гласувам за това, че ще ги бием, но няма да ги отстраним. При Кокала поне се движеха към вратата на противника, а не само успоредно на нея. Д'ея селяните са тея ритнитопковци. Еньо в атака, отзад Бардон и Йовов, по крилата бразилейрошите и Милиев да се включва напред и може да стане нещо. Ама Ратко ще пусне Жоренцето и Дей Иран?, и Тасевски като защитник. Де'я треньора ти!

Ам да видим Батков какъв треньор ни е подготвил за сряда. Заставам зад клуба, но не и зад отбора поне не сега. И ако някой каже, че не съм левскар не ме интересува, кът' ви се кълчат пръстите...

П.С. Съжалявам за грубия коментар, той е насочен към малцинството тука.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 авг 2009 11:33

sasho1977 написа:Не. Гонзо след тая контузия мисля че вече не става.По-добрия вариант е да се купи нов!

И как го преценяваш това, че вече не става??? Специалст по какво си за да правиш такива оценки???
Друг е въпроса какво условие му е поставил Ганьо при назначаването на новия пост. Според мен Гонзо стига да иска и да му позволят ще се завърне на терена без никакви проблеми! И определено ще се представя по-добре от някой от сегашните сини нападатели, да не кажа от всичките!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот barbi_vip » 24 авг 2009 11:40

ЧерноМореВарна написа:Абе, има хора, които смятат, че играе с раничка под фланелката. Според вас вярно ли е?

Е ти не си ли я забелязал/а , тъй наречената "раничката" в същност е гърбицата му. А играе е силно казано за Ицо той за мене се разхожда по терена
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Върни се в “Архив”