Почти сигурно Хироу ще е готов за игра за третата среща. Доколко ще е във форма е друг въпрос, по-скоро ще е ръждясал, но така или иначе Маями са длъжни да опитат всичко. Дънкан Робинсън игра доста минути и се представи добре, а в защита едва ли е по-добър от Хироу.
Иначе Денвър свършиха страхотна работа с привличането на Гордън и ККП, вършат огромно количество черна работа.
NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA Regular Season 22-23
Браво на Йокич! Момчето напълно заслужава да вземе и "МВП на финалите"... Жалко за Джими, но това е положението... 4-1 в най-добрият вариант за горещите...
Славянин отново е на върха в НБА! Това е най-важното!
Славянин отново е на върха в НБА! Това е най-важното!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Славянин отново е на върха в НБА!
Отново като ...кого и кога?
drvasko98 написа:Drunken_Master написа:Славянин отново е на върха в НБА!
Отново като ...кого и кога?
Шампионите Мозгов и Каун? А може и Миличич, Медведенко, Биелица, Педжа
Добре че не го питахте "какъв", че тогава щеше да изнесе лекция.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Локомотивът за Денвър тази сутрин беше Кольо-"Куката". Всичко - заслони , пасове , точки , борби. Накрая завърши с интервю. Резултатът за Miami не е разбиващ - 11 точки разлика. Просто допуснаха доста брак в първата четвърт. Вторият мач , ще е показателен.
Мда, разликата не изглежда голяма, но реално мачът беше свършил след третата четвърт и в последната Маями само намалиха щетите.
Другото интересно е, че Хийт са само с две изпълнения от наказателната линия, което е рекорд.
Другото интересно е, че Хийт са само с две изпълнения от наказателната линия, което е рекорд.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Другото интересно е, че Хийт са само с две изпълнения от наказателната линия, което е рекорд.
И като цяло няма голямо мрънкане по повода. Не ми се мисли, ако беше в наш мач и противникът получи само 2 наказателни. Но тук и Джими си каза "Трябва да пробивам повече".
На интервюто Йокич беше страхотен когато го питаха кой му е бил идол, по кого си е моделирал играта и той каза "Шак"
rhaegar написа:Добре че не го питахте "какъв", че тогава щеше да изнесе лекция.
После аз съм се бил дракал.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Добре че не го питахте "какъв", че тогава щеше да изнесе лекция.
Да почвам или? :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".