Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот kireto2 » 04 яну 2013 17:06

http://gong.bg/view_article.php?article_id=319505
Според мен, два дни медицински прегледи са малко, за клуб с проблеми като ЦСКА! :mrgreen:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 яну 2013 17:44

Васко, докога ще ми триеш темите бе? И ти ли си подлога на Титан не мога да разбера? Ква тема искаш да напиша за Титан бе, човек. Ти знаеш ли аз колко съм писал за тях и кви ли не неща? То ми е писнало на оная работа да пиша за тях... Ама кво кат пиша.. Една птичка пролет не прави. Спете там и ми трийте темите и си мълчете. Имам чувството че сме под някво турско робство ние феновете на ЦСКА, само че поробителите са Титан. Докато не вдигнем всимчки и не се обединим няма ад се оправи ЦСКА. В най-добрия случай ще чакаме следващото правителство и ще се молим да са хора, които симпатизират на тима и не са мошеници и бандити и няма да влезнат в коалиция с Титан, а ще ги изгонят. А не като Бойко. Тоя докато не се мане и Титан няма да се манат. Това е жалката истина, по всичко личи
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 яну 2013 17:48

danko_sot написа:Васко, докога ще ми триеш темите бе? И ти ли си подлога на Титан не мога да разбера? Ква тема искаш да напиша за Титан бе, човек. Ти знаеш ли аз колко съм писал за тях и кви ли не неща? То ми е писнало на оная работа да пиша за тях... Ама кво кат пиша.. Една птичка пролет не прави. Спете там и ми трийте темите и си мълчете. Имам чувството че сме под някво турско робство ние феновете на ЦСКА, само че поробителите са Титан. Докато не вдигнем всимчки и не се обединим няма ад се оправи ЦСКА. В най-добрия случай ще чакаме следващото правителство и ще се молим да са хора, които симпатизират на тима и не са мошеници и бандити и няма да влезнат в коалиция с Титан, а ще ги изгонят. А не като Бойко. Тоя докато не се мане и Титан няма да се манат. Това е жалката истина, по всичко личи

[offtopic]Какво ще стане според теб ако всеки недоволен реши да си пусне тема? Да не мислиш, че колкото повече еднакви теми има, толкова по-скоро Титан ще продаде ЦСКА? Съжалявам, но няма да позволя заради емоциите форумът да стане на нищо подобно. Както казах, не е тук мястото за протест - особено за такъв, който искаш да бъде чут от титанците.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 18:49

kireto2 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=319505
Според мен, два дни медицински прегледи са малко, за клуб с проблеми като ЦСКА! :mrgreen:

Кире, почваш да дразниш и скоро ще има раздаване на банове за неприлично поведение, което е предизвикано от твойте наглярски постове. Ходи си поствай в темата за Илиан или управлението на Батков.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 яну 2013 19:01

Кировец написа:
kireto2 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=319505

Кире, почваш да дразниш и скоро ще има раздаване на банове за неприлично поведение, което е предизвикано от твойте наглярски постове. Ходи си поствай в темата за Илиан или управлението на Батков.

Разбирам! Днес май не носите на майтап! :cry:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2013 19:40

Според 24 часа българският кандидат за треньор е Методи Деянов, само че и той се дърпа...
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 яну 2013 19:45

dreben23 написа:Според 24 часа българският кандидат за треньор е Методи Деянов, само че и той се дърпа...

Според мен ще излъжат, някой не информиран с обстановката в ЦСКА, чужденец!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 яну 2013 20:08

Teo написа:Абе къде е Майкъла, нали викаше че Стойчо остава начело на ЦСКА преди седмица, какво стана?! Майкъла е поредната пионка на титан.

Добро утро! На друго място да не би да си виждал директор, който да си прави каквото иска, без да се съобразява със собствениците? И да не им е пионка и подлога?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2013 20:35

Треньорите в отбора се уволняват,защото се искат резултати на момента и за да може като дойдат резултати, да се продадат играчи и да се вземат пари!
Проблемът е един единствен-пари няма!
Ние продадохме Зику и останалите,защото паднахме от Стяуа и нямаше пари!Лудогорец падна също от подобен отбор....но те не си продадоха играчите и затова са първи!Защото имат пари,спокойствие от медията и добра организация...3 ключови неща за прогреса!
Цялата схема в три изречения,което показват и какво ще се случи с другите бъдещи треньори на този вече отдавна станал посредствен отбор!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”