Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ БЕЗ ЖИВКО МИЛАНОВ В БУДАПЕЩА
Без "Водката" сме "гола вода"
.Затова си позволява да си прави такива своеволия , защото знае , че е най-добрият централен защитник в България.Генев е много добре да трупа опит , но Елин е класа над него.За Милиев ми е много кофти , че момчето само търка скамейката , а мисля че има прилични способности.Бензукан, задължително трябва да играе на поста на Живко, а Минев от ляво.

Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!
Само ми е чудно, как един член на толкова яростно преследвано от комунистите семейство е станал върл привърженик на отбора-витрина на комунистическата власт
Тия твои думи обясняват реакцията ми.Не ви ли е срам вие,привърженици на един клуб с най-голяма подкрепа от всички власти след 1944 година да пишете и да твърдите такива глупости!Цялата ви история в тоя период е потвърждение на твърдението ми.Да,ние бяхме ведомствен отбор на МНО и ползвахме облагите на това си статукво,но нямаме в историята си такива примери на тикане,гонене на отбори от елита,купени първенства,уредени мачове,корупция и откровени лъжи,саботирани мачове и други каквито имате вие.Никога в Политбюро на БКП не са се занимавали с ЦСКА,докато такива примери свързани със вас има много.Ако някой се поинтересува нека потърси стенограмата от заседанието,на което е разглеждано поведението на Солаков.Там в прав текст е посочено,че се ПОРИЦАВА ЗА ПРЯКА НАМЕСА В СПОРТА,В ЧАСТНОСТ ФУТБОЛА И ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО НА СПОРТИСТИ НА ЩАТ В МВР!!!Един фен на Левски,който от време на време се разписва в тоя форум беше изнесъл тоя текст.
Другари, колкото и да звучи парадоксално, др. Солаков се смята за най-добрия познавач на футбола, въобще на спорта в България. Той се е пристрастил до такава степен, че вече неговият авторитет е подронен сериозно в МВР и в някои кръгове на нашата общественост. Той се занимава с подреждане на спортисти, с купуване на спортисти. Създал е огромен щат (трябва да се види откъде взема пари да го издържа) с високи длъжности и звания. Известно е, че на няколко стадиона в нашата страна е освиркван.
Ето ти част от тая стенограма,касаеща намесата на министъра на МВР в спорта!
Последна промяна от Old_death на 24 авг 2009 07:18, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
от anyone на 23 Авг 2009 10:04
Old_death, аз не разбрах сега едно нещо... Значи на теб ти е обидно да те свързват теб и отбора ти с комунистите, а ЦСКА не са ли били свързани с комунистите ? И какво значи това име ЦСКА и откъде всъщност идва тази абревиатура ? Как ЦСКА печели 9 поредни титли в периода 1954-1962, ако отбора не е бил свързан с комунистите как би станало това нещо ? Така, че не знам какви претенции имаш и се обиждаш, че отбора ти е свързван с комунистите, от които казваш, че си изпатил и ти и твоето семейство...
От време на време все ще се намери някой да изплюе камъчето и да каже истината под сурдинка.Преди време бях посочил причината за безмерната ви злоба и завист,но трудно се намира някой,който да го признае.Поредните ни титли са ви трън в очите!Много пъти съм питал дали нашите комунисти за виновни за тая поредица при Рейнджърс и Селтик?За мен на наша почва отговорът е ясен.За нашите титли е виновна липсата на конкуренция в тоя момент и трагичното състояние на отбора ви.Вие станахте наша конкуренция чак след "насилственото" ви обединяване със Спартак!За връзката на тоя или ония с комунистите ще си отговориш сам,ако се позамислиш.По силата на член 1-ви от конституцията БКП беше навсякъде.Ние живеехме според решенията и директивите на тая партия.Тя решаваше всичко в нашия бит и живот.Не задавай тъпи въпроси за името на ЦСКА,защото със същата сила бих те попитал за вашето име и какво общо имате с Апостола?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
П. П. От днес нататък се смятай се за игнориран от невъзпитан и тъп Човек, за да ти е по-лесно за преглъщане!!!
Много се радвам!
Re: ЛЕВСКИ БЕЗ ЖИВКО МИЛАНОВ В БУДАПЕЩА
Така като ви гледам колко сте се загрижили за защитата ( при положение, че ще трябва да вкарваме много голове
)), и без да съм изобщо некъв тактик, предлагам следните стратегии - стари и изпитани:
1. Вратари напред! и
2. Навсекилаком!
Сериозно, ако трябва да говоря, бих предпочел да бием с 0:2, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ МАЧЪТ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАВЪРШВА 0:1 !!! Ще умра от яд тогава!!!!!

1. Вратари напред! и
2. Навсекилаком!
Сериозно, ако трябва да говоря, бих предпочел да бием с 0:2, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ МАЧЪТ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАВЪРШВА 0:1 !!! Ще умра от яд тогава!!!!!
- pasaden
- Контакти:
Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !
По-принцип има поговорка - "Топка е ,върти се..." т.е. всичко може да се случи в един мач.....освен в този.Нямате никакъв шанс.
П.С.Искам да предложа на автора на темата, ако Левски загубят (което и ще стане), да изкара всички оптимистични мнения, та да се посмеем малко.....аз и сега се смея де....били по-класния тим....Интересно ми е на база на какво го казваш?
слажи_1914 написа:Във вторник като отстраним Дебрецен ви обещавам лично да се поровя 2 часа и да ви изкарам на всички коментарите от сорта на: "Да не се заблуждаваме. , В коя урна ще сме в Л.Е., Еди кой си не става за Левски ....."
Защото съм сигурен,че като ударим Дебрецен,защото сме по-класния тим в което съм убеден всички ще скочите и ще забравите как сте оплюли отбора.
П.С.Искам да предложа на автора на темата, ако Левски загубят (което и ще стане), да изкара всички оптимистични мнения, та да се посмеем малко.....аз и сега се смея де....били по-класния тим....Интересно ми е на база на какво го казваш?
100 години символ на Пловдив
Old_death написа:От време на време все ще се намери някой да изплюе камъчето и да каже истината под сурдинка.Преди време бях посочил причината за безмерната ви злоба и завист,но трудно се намира някой,който да го признае.Поредните ни титли са ви трън в очите!Много пъти съм питал дали нашите комунисти за виновни за тая поредица при Рейнджърс и Селтик?За мен на наша почва отговорът е ясен.За нашите титли е виновна липсата на конкуренция в тоя момент и трагичното състояние на отбора ви.Вие станахте наша конкуренция чак след "насилственото" ви обединяване със Спартак!За връзката на тоя или ония с комунистите ще си отговориш сам,ако се позамислиш.По силата на член 1-ви от конституцията БКП беше навсякъде.Ние живеехме според решенията и директивите на тая партия.Тя решаваше всичко в нашия бит и живот.Не задавай тъпи въпроси за името на ЦСКА,защото със същата сила бих те попитал за вашето име и какво общо имате с Апостола?
Ахахах и какво излиза, ти изкарваш, че Левски е бил повече подкрепян от властта преди 89-та и едва ли не е бил отбора на властта тези години, а ЦСКА просто са били много силни и затова имат два пъти повече титли от Левски !!!

sedem_!_dva е жив и завинаги ще остане във форума на Гонг !!!
"Един кош непотребни футболисти бяха домъкнати на "Герена"?
Кои са те?Според мен не е само старото ръководство некадърно,ние това си го знаехме от начало,ами това ръководство?Симонович за какво ние?Ами това дърво Ортега?Батков като иска пари от ЕКТ да даде пари за футболисти!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
Re: "Един кош непотребни футболисти бяха домъкнати на "Герена"?
Това дърво Ортега беше домъкнато временно, защото нямаме достатъчно нападатели.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Re: "Един кош непотребни футболисти бяха домъкнати на "Герена"?
А "дървото" Симонович беше домъкнато пак за без пари за БГ мачовете. И е добро попадение има много опит и може да вади трудните мачове.
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!