от kiko_ на 23 Авг 2009 12:11
ако още в сряда говедата не тръгнат да сменят трениора, аз ще стана АСАН
Може и Мемет да станеш,по ще ти отива.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
от kiko_ на 23 Авг 2009 12:11
lakito7 написа:от kiko_ на 23 Авг 2009 12:11
Може и Мемет да станеш,по ще ти отива.
slavi_1914 написа:За какво изобщо влезе в тая тема и какво искаш да ми кажеш ?
Колкото до историята аз я знам много добре и никой не ми е разказвал.
ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО СЪМ ЛЕВСКАР ?
Защото мразя връзкарите, връзките и нагласените неща. Когато бях на 10 години дядо ми беше Главен Енергетик на 1-ва Българска Армия. Той ме караше да стана от Цска. Аз си виках ОК. Водил ме е на мачове и съм видял какво е. Отидох да тренирам в Цска на Червено знаме. Когато се запознах с всички, знаеш ли какви бяха всички ? Връзкари като мен в случая. На третия ден се отказах. Беше ужасно. Всички имаха всичко което пожелаеха. Аз не исках това. Борех се със зъби и нокти и продължавам да го правя, защото всичко ми е по-сладко когато си го направя сам.
Един ден баща ми (не луд фен на Левски,а просто Левскар който от време на време гледа футбол) ме заведе на мач на Левски.Мачът беше 1:7.Помня че беше дъждовен ден.Седяхме в А сектор от към Г.Чудех се защо Цска има толкова малко фенове ??? Там сякаш хората около мен бяха средностатистически обикновенни хора.Бяха левскари.Това ме накара да се отпусна и да се чувствам в моята среда. След това си заобичах отбора. Не съм пропускал дерби от 1-7 до 2-0 последния.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта