Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !

Мнениеот athom » 23 авг 2009 22:08

Принципно съм реалист човек и знам че дори гол няма да можем да им отбележим с тия нефелници отпред.

Но специално за

Angoff написа:Ех най-обичам,когато идиотски отбори разкриват Лефски и после се късам от кеф да им чета словоизлианията на фенчета,като автора...няма да се учудя ако някой ден някой излезе и сподели,че Господ е фен на Лефски ... да ви имам ИДИОТСКИЯ оптимизъм за мача с Дебрецен...ще отпаднете бъдете сигурни просто сте слабаци .

тая надежда да пробием...за да мога после с кеф да го гледам как се гърчи като червей на кука, какъвто всъщност е по рождение.
И да мога да му чета свинските излияния как Динамо са супергранд на Европа и как са били Нотингам когато той самият е бил още у Ташкент и как синьото БФС им открадна парите и блаблаблаблабла...

Колко жалко е да си чорбар. Не армеец, а прост и завистлив чорбар.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 23 авг 2009 22:08

Смешна тема и определено не ми се четът 9 страници глупости за това и няма , за заключение ще кажа че там ги бием 2:1 или 2:0!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 23 авг 2009 22:09

http://vbox7.com/play:e10bed4f Ето един линк за подкрепа на наще в вторник ;) ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
124

Re: Има още един мач,след него ще видим...

Мнениеот 124 » 23 авг 2009 22:10

PFC Litex написа:Момчета като гледам отборите в турнира за Лига Европа и в него отборите на Литекс и ЦСКА ако успеят да влязат ( Левски вече е там ) аз не виждам кой отбор ще победим от другите, какво остава за Шампионска лига.

Имам усещането, че много ще си сринем клубният коефициент и след 2 години ще сме непоставени още във вторите предварителни кръгове.

Малко по-спокойно,нищо няма да сринем.Много се възвеличават съперниците ни,много се подценяваме...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Домовчийски титуляр за Херта в момента!

Мнениеот Linky » 23 авг 2009 22:15

Домо много ме кеф, любимец ми е от както беше тук още , не мога да кажа че Бербатов е слаб но е адски прехвален, но също така не мога да кажа че момче, което туко що си е изиграло първия мач като титуляр от година и половина на сам може да е по-добър от футболист, който играе често в Манчестър...Така де, Домо ги почва, дано го пуснат и четвъртък за уефа да накаже пак и дано Херта се класира за Уефа, така ще има повече шанс и домо!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 авг 2009 22:17

slavi_1914 написа:За какво изобщо влезе в тая тема и какво искаш да ми кажеш ?
Колкото до историята аз я знам много добре и никой не ми е разказвал.
ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО СЪМ ЛЕВСКАР ?
Защото мразя връзкарите, връзките и нагласените неща. Когато бях на 10 години дядо ми беше Главен Енергетик на 1-ва Българска Армия. Той ме караше да стана от Цска. Аз си виках ОК. Водил ме е на мачове и съм видял какво е. Отидох да тренирам в Цска на Червено знаме. Когато се запознах с всички, знаеш ли какви бяха всички ? Връзкари като мен в случая. На третия ден се отказах. Беше ужасно. Всички имаха всичко което пожелаеха. Аз не исках това. Борех се със зъби и нокти и продължавам да го правя, защото всичко ми е по-сладко когато си го направя сам.
Един ден баща ми (не луд фен на Левски,а просто Левскар който от време на време гледа футбол) ме заведе на мач на Левски.Мачът беше 1:7.Помня че беше дъждовен ден.Седяхме в А сектор от към Г.Чудех се защо Цска има толкова малко фенове ??? Там сякаш хората около мен бяха средностатистически обикновенни хора.Бяха левскари.Това ме накара да се отпусна и да се чувствам в моята среда. След това си заобичах отбора. Не съм пропускал дерби от 1-7 до 2-0 последния.

Хубава историйка с много драма!Само че пропускаш едно нещо:тогавашния фалшив комуниститически режим е бил за всеки,не само за ЦСКА! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Домовчийски титуляр за Херта в момента!

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 22:23

Жалко, че Херта падна с 1:0.. Домовчийски цял мач ли игра или го смениха?
Изображение

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 23 авг 2009 22:23

Мисля,че трябва да вдигнем високо главите да им кажем " Ние вярваме", а ако не успеят момчетата да им кажем "Раздадохте се,ние ви обичаме и ще продължаваме да го правим"

Това би ли го казал след първия мач? Раздали се били... Прав си да обичаш Левски и да продължаваш да го правиш, но нека любовта ти не бъде сляпа. След всеки мач и нашите и вашите говорят за публиката, а дали всеки път играят за тази публика? Бъди реалист и запомни: не става само с ядене, трябва и акъл! С гол ентусиазъм и викова "ураааа - напред!" се решават битки, но не и войни. Доказано е от историята. Може и да ги отстраните Дебрецен, но не с тази игра!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Има още един мач,след него ще видим...

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 22:29

Проблемът ни е, че се мислим за много силни всички отбори, което в действителност не е много голяма истина и подценяваме почти всички съперници - тия са мега слаби, ония са ултра слаби. Все пак е топка - не се знае накъде ще литне. Ако повече се наблягаше на тренировките и по-малко да се говори пред медиите нямаше да стават такива истории. Сега тая загуба от Дебрецен всички я правят на ужас, защото и футболистите и феновете си казаха "Тия са слаби - ще ги утрепеме" - Е да ама не. :roll: Сега е важното всички да се съсредоточат върху мача и футболистите да се раздадат докрай не чак толкова заради премиите, които евентуално могат да вземат, а заради нас - феновете на Левски! :)
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: БЕЗ ГЛУПОСТИ - САМО АНАЛИЗ

Мнениеот Linky » 23 авг 2009 22:29

За мен имаме големи шансове , стига да излезнем с 2ма нападатели и със саша симонович като опорен халф, Рабех да се е върнал като централен защитник, искаше ми се и Миланов да стори същото, но май няма да се получи, тактика нещо от сорта на -

----------------- Пеков----------------------------

------Вагнер - Рабех - Генев - Топузаков------
(или вместо Tопузаков от дясно Бензукан и Топузаков да си стои Централен на мястото на Генев.)

------------------Симонович------------------------

--------Йовов------------------------Зе Солареш----

-----------------Тасевски (Или Бардон)-----------

-----------------Христов - Ортега (Или вместо единия Еньо)-----

Това са си мой виждания..
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”