Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !
Моето мнание е , че всичко зависи от формата на Дарко Тасевски и Георги Христов. Моето мнение е , че ще отстраним Дебрецен. Само Левски и пожелавам успех и малко късмет за вторник.
- modor
- Контакти:
Аз вярвам в този отбор.И знам че с още малко работа тези момчета ще се сработят.
А до колкото за мача във вторник мисля че ще биеме с 2:0.Пожелавам успех и на Литекс и ЦСКА.
Нека пак да има поводи да се радваме.И да вдигнеме малко коефициента.
А до колкото за мача във вторник мисля че ще биеме с 2:0.Пожелавам успех и на Литекс и ЦСКА.
Нека пак да има поводи да се радваме.И да вдигнеме малко коефициента.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Много е важно да вкараме първи гол. Ако това стане съм убеден, че ще продължим.

- slavi_1914
- Контакти:
groti написа:slavi_1914 написа:Здравейте Левскарчета ! Или по-скоро здравейте ИСТИНСКИ Левскарчета !
Веч ми писна ...
Да,това е Левски.Приемам го.Не,не ми харесва.Никак. Дали ще бие или не във вторник...всичко е възможно. Никакъв резултат не би ме очудил.
Ако искаш да се мерим нямам нищо против. Но аз лично съм с чиста съвест сам за себе си защото си обичам отбора както го правиш ти и всички останали. Аз няма да гоня никой от отбора. Аз не съм никой. "Разни хора, разни идеали". Честно да ти кажа всички,който обичат Левски биха вярвали в отбора и биха го казвали дори и ако самите те да не вярват. Именно в това се изразява подкрепата.
КОЛКО ПЪТИ ВСИЧКИ СА ГЛЕДАЛИ КАТО НАСРАНИ САМО ВЯРВАЩИЯ ГОНЗО ГИ Е ВАДИЛ ОТ КАЛТА ?
А кой е обирал овациите ?
А кой се е радвал после ?
Мисля,че трябва да вдигнем високо главите да им кажем " Ние вярваме", а ако не успеят момчетата да им кажем "Раздадохте се,ние ви обичаме и ще продължаваме да го правим"
И аз както теб не се сдържах и отворих тази тема.Защото 2 дни чета само глупости и прочее. Нека се целим високо. Ако си поставим за цел 20 стъпала и качим 17 дори да не сме успели е по-добре от колкото да си поставим за цел 10 стъпала и да се гордеем,че сме успели?
Евала за "заяждането" ! Обичам градивните критики и спорове ! Чрез тях показваме колко много си обичаме отбора и че всички ни боли за него ! САМО ЛЕВСКИ ! КАТО БИЕМ ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ СЕ НАПИЕМ ЗАЕДНО, А В ПЕТЪК ЩЕ ХАПВАМЕ ПО НЯКОЯ ПЪРЖОЛКА КЪМ ОБЕД И ЩЕ СИ ГЛЕДАМЕ ЖРЕБИЯ !!!!!
И ЧАКАМ БЕРБАТОВ В ШЛ В СОФИЯ. Като види че ще го пази Топчо и ще му причернее ! Да го видим във 20-ия си мач с/у Левски дали ще успее да вкара

СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- slavi_1914
- Контакти:
за: 22 (73.33%)
против: 8 (26.66%)
ПП: Да вярваш на любимия си отбор не е оптимизъм.
Бъдете кратки и точни Да или Не ?
против: 8 (26.66%)
ПП: Да вярваш на любимия си отбор не е оптимизъм.
Бъдете кратки и точни Да или Не ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Berbatov-Nestsavash написа:_I_ эа Левски.
ами ти пак кф си ве смешник ? Аз мисля че ще победим с 2:0 и ше играем в ШЛ не са кое знае какви тез унгарци

- love_hurts
slavi_1914 написа:Сам каза, че си роден 1983 какво ми разправяш как е било от 1949-1989. Всичко било уредено ... с ваще болни мозъци. Някои там ти е казал тъпите си мисли и ходи ги повтаряй. Много ме дразнят като някои повтаря глупостите на баща му, които и той дори не е бил наясно с тях. Вземи си изгради мнение сам за нещата като го видиш не по приказките на някой. Така, че някакви във възростовата граница 16-25 да ми разправят това онова за комунистическо, не мерси. Разбирам да се появи един на 50 и да си каже мнението, което не значи автоматично, че е вярно товага може някакъв диалог да се проведе. Сега ще ти кажа един ваш много голям проблем. Големите оптимисти пренавивате се, че сте нещо особено и после като ви насерат се пеят разни нецензурни работи и се псува. Вие никога не сте си псували играчите, колко фенове на Левски съм ги чувал да псуват Гонзо. Живеете в една ваша приказка. 90% от тези, които ходят по стадионите са паплач. Отивам на Васил Левски целия издраскън е обесни ми колко трябва да си прост, да нарисуваш пречупен кръст и да напишеш Само Левски или Само ЦСКА ? Разправяте ми, че това били едни 100 човечеца в агитката на отборите проблема е че са доста повече. Ето и другата ви приказка няма да отстраните Дебрецен прекалено се навивате за това и после пак ще има оставка оставка. Тоя Радко не струва, трябва нов треньор, тия футболисти не струват. Само се оплаквате Наско Сираков си каза как стоят нещата в клуба ви. Не бойте се и ЦСКА ще отпаднат. Просто гледам реално на нещата. Идва време, в което ще сме последни във всичко.
Иде пак да си пеем песнички наново дето сме ги слушали. Виж си историята бе пич.
И гледайте си отбора, защото Любо ви мисли само " доброто "
Така беше и като президент на Цска. Питайте го къде са парите от продажбата на Бербатов,Стилян,Марто и др.
Взе 7 млн. и духна от Цска.
Сега завари 22 уникални футболисти който докара Стойчо(щото той се доказа че е голям) а сега Чичовото ги разпродава.
Изглежда ти си му счетоводител и знаеш, но сподели и с нас. И отговора ти нещо не го разбрах гледам където си искам не където ти ми кажеш. Това, че сте слаби какво общо имаше с Любо Пенев. Искаш да кажеш, че Любо Пенев е взел пари от Държавата и при което е закупил Бербатов СТилян и Марто и след това си е прибрал тези пари, след тяхните трансфери в чужбина. Айде почнаха измислиците

Последна промяна от love_hurts на 23 авг 2009 21:52, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- ТаралежВгащите
Re: БЕЗ ГЛУПОСТИ - САМО АНАЛИЗ
Гола на Боднар беше като този на Кайзера когато отстранихме Рейнджърс. Просто неспасяем. Той даде разликата в резултата, но не и в играта.
Колкото до Тасевски, той в този мач игра тревичка от терена ....
Трябва да се има предвид, че имахме и 4-5 100 % голови положения, които ако бяхме вкарали, коментарите сега просто щяха да са излишни.... веднага си спомням пропуските от 2 метра на Йовов / ревматизма му попречи да си извърти правилно глезена при удара/
, Зе / не му достигна дължина на обувката/
, славистчето / ако му беше по-голям корема-топката влизаше
/ .....
Колкото до Тасевски, той в този мач игра тревичка от терена ....
Трябва да се има предвид, че имахме и 4-5 100 % голови положения, които ако бяхме вкарали, коментарите сега просто щяха да са излишни.... веднага си спомням пропуските от 2 метра на Йовов / ревматизма му попречи да си извърти правилно глезена при удара/

Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- delqnski47
- Контакти:
slavi_1914 написа:delqnski47 написа:Хора...това че си голям оптимист не те прави голям левскар или цесекар!Големи са тези които гледат реално на нещата!Само това искам да кажа
Не се заяждам! Но Цска и Левски се различават много като политика,като фенове така че не съди по себе си !
Левски си е Левски ! От 1949 до 1989г. Левски са свикнали да излизат обречени и накрая да казват гордо на децата си : Тате ето това е Левски ! Просто това е бил дразнителя на Левски тогава ! Сега нещата са други но идеята се е запазила !
А Цска в мачовете в Европа (актуално за същото време) са играели. Тук всичко им е било уредено. Да не се залъгваме и спорим.
Но мисля че имаме правото да си вярваме сами ! А вие да вярвате във вашия отбор. Гордейте си се с него но не ни давайте оценки на нас !
Пристрастието към отбора ти и това което ти е говорил татко ти или дядо ти,за това че ЦСКА е бил създаден от ''комунисти'' и че вие сте били много ощетявани те кара да не мислиш правилно и реално на нещата

Ти малко се отклони от темата и типично по левскарски пак намеси спора за ''комунизма'' и ЦСКА!Виж приятел....комунизма си е много хубаво нещо ако питаш мене!Но нас никога не са ни управлявали ''комунисти'' а такива дето са се ''правили'' на комунисти!Това навярно трябва да го знаеш!Другото което е че ЦСКА е съществувал много преди тия тъпанари да дойдат да ни управляват!Просто са обединили истинския по онова време ЦСКА,който се е казвал ''ЦДВ'' със ''Септември'',сменили са датата и името и аре....''Горди сме със себе си'' е казал по онова време бай Тошо!Това че вие не сте червени и че нямате звезда на емблемата е само една заблуда за вашето минало!Това е така повярвай ми!Знам го,а и всеки ''неутрален'' можеш да питаш!
И ''Левски'' е бил създаден от народа,но когато фалшивите комуни идват в България,първо ви сменят името на Динамо,а след време в и съюзяват със Спартак,който е бил отбора на милицията!След време идва ред и на отбора на пощите,чиято фирма е била много богата по онова време(еми така е...едно време ''жиесеми'' и интеренет не е имало и хората са използвали пощите за комуникация) и както шефа ви е била баба Цола,която всеки човек и всяко куче по улицата знае каква е била,отбора ви е бил най-богатия в България!Това става мисля че някъде към 60-те!
Та това са си факти и за съжаление не могат да се променат разбираш ли

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Аз не харесвам този отбор и ще кажа защо!
Ще отпаднем от Дебрецен макар че евалата на фенове като Слави.
Не може да няма идея.Не може непрестанно да се сменят треньори.Не може да се допускат грешки характерни за в махалата по-често отколкото правилни отигравания.
Видимо отборът е слаб и който твърди противното е болен оптимист.Нещо повече тези които искат да отидем в шампионската лига не мислят трезво и са леко мазохисти...
Мисля си че Цачев е най- видния пример каква трагедия е Левски от към спортни качества и политика.
Няма как да победим средно европейски отбор с игра, в която с максимум усилия и максимум късмет надделяхме над азери, защото доскоро с това преодолявахме марсилци и удине, а днес виждаме че Публикум само е загатнал колко лесно може да се обърнат нещата от разпни го до осанна.
Недейте да се надявате любимия отбор да отиде там където играят на фастер скорост. Просто не ни трябва да изживеем отново радостта от отчитане с гол.
Евала на този фен, но аз съм на мнение че много неща трябва да се променят за да има смисъл и аз да съм рамо до рамо с него в единасет и трийсет през седмицата и да пляскам на любимците в сини екипи след като са елиминирали например Шалке на четвърт финал в лига европа.
Ще отпаднем от Дебрецен макар че евалата на фенове като Слави.
Не може да няма идея.Не може непрестанно да се сменят треньори.Не може да се допускат грешки характерни за в махалата по-често отколкото правилни отигравания.
Видимо отборът е слаб и който твърди противното е болен оптимист.Нещо повече тези които искат да отидем в шампионската лига не мислят трезво и са леко мазохисти...
Мисля си че Цачев е най- видния пример каква трагедия е Левски от към спортни качества и политика.
Няма как да победим средно европейски отбор с игра, в която с максимум усилия и максимум късмет надделяхме над азери, защото доскоро с това преодолявахме марсилци и удине, а днес виждаме че Публикум само е загатнал колко лесно може да се обърнат нещата от разпни го до осанна.
Недейте да се надявате любимия отбор да отиде там където играят на фастер скорост. Просто не ни трябва да изживеем отново радостта от отчитане с гол.
Евала на този фен, но аз съм на мнение че много неща трябва да се променят за да има смисъл и аз да съм рамо до рамо с него в единасет и трийсет през седмицата и да пляскам на любимците в сини екипи след като са елиминирали например Шалке на четвърт финал в лига европа.