ОТ ЕДИН ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pehopeho написа:Ето пуканката е доказателство за това което написах. Мача е бил 1/x! Ако гостуваше ЦСКА щеше да му е малко по-различно мнението.
DukeUnv написа:Обаче много ме кефат чорбарите с тия прогнози от по 2:0, ама представете си бием 1:3 или 0:2 и ги отстраняваме ще ги е яд до края на живота им. Имам чувството, че те повече се интересуват от това дали ние падаме от колкото от това дали те бият..
slavi_1914 написа:Здравейте Левскарчета ! Или по-скоро здравейте ИСТИНСКИ Левскарчета !
Веч ми писна с тези теми че този не ставал,онзи не ставал,така трябвало иначе трябвало.......
Вземете се в ръце и разберете,че това е НАШИЯТ ЛЕВСКИ !
Какъвто е такъв ! Това е Левски и трябва да си го обичаме и точка !
Всички се пишат големи Левскари но колко от вас останаха като мен 15 мин. след мача да аплодират отбора ????
И нямаха търпение да се приберат да оплюят отбора във форума. Такиви фенове мерси не ни трябват. Тези който са истински ще си обичат отбора и ще вярват в него като мен дори и в ситуации като тази.
Във вторник като отстраним Дебрецен ви обещавам лично да се поровя 2 часа и да ви изкарам на всички коментарите от сорта на: "Да не се заблуждаваме. , В коя урна ще сме в Л.Е., Еди кой си не става за Левски ....."
Защото съм сигурен,че като ударим Дебрецен,защото сме по-класния тим в което съм убеден всички ще скочите и ще забравите как сте оплюли отбора.
Много лесно е човек да критикува и МНОГО ТРУДНО ДА ГРАДИ НЕЩО ! Типична Българска черта.
И последно вместо да плюете изразете своята подкрепа и своя кураж към момчетата те имат нужда точно от това сега и от малко спокойствие.Останалото го вижте във вторник. А предубедените в това,че ще отпаднем по-добре идете да пиете по една бира и гледайте някой друг мач.
НА ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРЧЕТА ЩЕ ВИ КАЖА,ЧЕ ВИЕ СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ. ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ВЪН !
slavi_1914 написа:ПП : Нека пребройм колко са песимистите и оптимистите за вторник тук в тази тема.
Чакам честни и кратки отговори от вас.
Вярвате ли в успех във вторник?
Berbatov-Nestsavash написа:Крайно време е Мъри да се усети най- после и да спре да вика такива псевдонападатели , като Домовчийски , Рангелов и Макриев.![]()
По- ялови и смешни голаджии не съм виждал преэ живота си.А спортните драскачи само чакат някой от тях да пръдне и почват да пишат някви гръмки заглавия и статийки изсмукани от пръстите им.
Бербатов- Вън от националния!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост