Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !

Мнениеот стичо » 23 авг 2009 21:01

Левски, трябва да бъде подкрепян и в негативно развитие на мачовете!В крайна сметка това е отбора който ни прави по- различни от другите в България! Дори и в тези не дотам добри дни, отбора стана шампион! По- голямата част от истинските Левскари не са се отказвали от отбора си, за да гледат Английското първенство! Нещо което е практика на феновете на други отбори от нашето първенство! Защо? Защото Левски е силен! Вярвам в победата, въпреки че Дебрецен се оказаха корав състав. Евентуална победа и класиране ще са изключително сладки! Затова ще гледам мача и ще стискам палци до последната минута!

ОТ ЕДИН ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР!!! ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2009 21:01

pehopeho написа:Ето пуканката е доказателство за това което написах. Мача е бил 1/x! Ако гостуваше ЦСКА щеше да му е малко по-различно мнението.

Ми не, ако ЦСКа бяха паднали първия мач като домакини, определено няма да съм голям оптимист за реванша.Да разбира се вярвам си в отбора.Не съм от Левски.Просто първия мач бяха по-добри от вас.Минаха 4-5 дена и сега искате ми кажеще , че ще ги смажете с 0 на 3 сори това не е приказка!Аз не ви казвам дали вярвате или не.Аз си казвам мойто мнение!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Vamos
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот Vamos » 23 авг 2009 21:06

DukeUnv написа:Обаче много ме кефат чорбарите с тия прогнози от по 2:0, ама представете си бием 1:3 или 0:2 и ги отстраняваме ще ги е яд до края на живота им. Имам чувството, че те повече се интересуват от това дали ние падаме от колкото от това дали те бият.. :shock:

Грееешка!Всеки си има различни мнения за мача и прогнозата,никой не е длъжен да дава прогнози 0:5,или за Левски.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 авг 2009 21:08

slavi_1914 написа:Здравейте Левскарчета ! Или по-скоро здравейте ИСТИНСКИ Левскарчета !

Веч ми писна с тези теми че този не ставал,онзи не ставал,така трябвало иначе трябвало.......
Вземете се в ръце и разберете,че това е НАШИЯТ ЛЕВСКИ !
Какъвто е такъв ! Това е Левски и трябва да си го обичаме и точка !
Всички се пишат големи Левскари но колко от вас останаха като мен 15 мин. след мача да аплодират отбора ????
И нямаха търпение да се приберат да оплюят отбора във форума. Такиви фенове мерси не ни трябват. Тези който са истински ще си обичат отбора и ще вярват в него като мен дори и в ситуации като тази.
Във вторник като отстраним Дебрецен ви обещавам лично да се поровя 2 часа и да ви изкарам на всички коментарите от сорта на: "Да не се заблуждаваме. , В коя урна ще сме в Л.Е., Еди кой си не става за Левски ....."
Защото съм сигурен,че като ударим Дебрецен,защото сме по-класния тим в което съм убеден всички ще скочите и ще забравите как сте оплюли отбора.
Много лесно е човек да критикува и МНОГО ТРУДНО ДА ГРАДИ НЕЩО ! Типична Българска черта.

И последно вместо да плюете изразете своята подкрепа и своя кураж към момчетата те имат нужда точно от това сега и от малко спокойствие.Останалото го вижте във вторник. А предубедените в това,че ще отпаднем по-добре идете да пиете по една бира и гледайте някой друг мач.
НА ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРЧЕТА ЩЕ ВИ КАЖА,ЧЕ ВИЕ СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ. ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ВЪН !

Няколко пъти съм се сдържал да отговоря на такъв "поп" коментар. Този път ще го направя. Мило момче. Фен наистина значи да обичаш отбора си.Фен значи да го подкрепяш. НО фен не значи да бъдеш идиот,да не признаваш фактите и да желаеш повече от тези,които играят в любимия ти отбор,нали? Клиширани изказвания от рода на "великия левскарски дух","ще биеме,щото сме Левски", и подобни,не значат нищо и изобщо не превръщат един прост (обикновен) посетител на мач (форум) във фен. Дори посещението на всеки един мач и всяка една тренировка не те правят фен. Трябва да обичаш отбора и да те боли за него. Това е фен. Аз обичам Левски.Но аз не харесвам отборът,клубът,политиката и една част от публиката на Левски в момента. Викаш вън? Ти ли ще си човека,който ще ме накара да не ми пука за отбора? По каква смешна логика затварянето на очите и повтарянето до втръсване на популистки шаблони те прави по-фен от мен? Мразя популизма,мразя клишетата и не мога да приема,че копи/пейст-а на част от песен за Левски те прави фен. Е,да...Във форумите е лесно. Ти имаш ли си някого,който да обичаш? Вероятно - майка,баща,приятелка,роднини.Това значи ли,че ги харесваш 100% от времето,каквото и да направят? Надали.По-скоро ги обичаш,каквото и да направят. Тъй,че не ми говори и не ми казвай дали да критикувам или не. Виждам нещо,което не го харесвам,казвам го.Защото ме боли да виждам как Левски "не лети",а крачи с малките. Не мога да преглътна това.Имам самочуствието на фен на голям отбор => искам да виждам голям отбор. Мразя посредствеността,а в това сме затънали. И отбора и ние,като публика. Да,грозно,тъпо и лайнарско е да отидеш на стадиона и да обиждаш собствените си играчи и треньор.Това се случи с Кокала,Жоро Христов,Христо Йовов,Николай Михайлов,Хичо и т.н. и т.н. И знаеш ли какво? Това не го правят тези,които си позволяват да коментират и критикуват ,когато нещо не им хареса. Това го правят такива ,дето се бият в гърдите що за фенове са,псуват семкаджиите и "ходят на всички гостувания,та даже и на тренировките". Само не забравяйте..Тия дето критикуваме,обикновено го правиме защото сме виждали Левски в едни по-други времена. Преди С.Стоилов и Сираков да поемат отбора. Бил седял 15 минути след загубата..И к'во? Хайде всички във форума да си премериме фенските пишки и да се посъстезаваме малко,кой какви фенски прояви има. Нещо ми се струва,че се появява NWOLF (new wave of Levski fans),които си мислят,че публиката на Левски е започнала с тях. Човече,хайде не. Някои хора (аз не съм от тях) са яли бой по стадионите защото са от Левски във времена,в които не е трябвало да си.Други са си кътали ученическите парички за обяд и висяли по 2 часа премръзнали на стадион Славия и са гледали загуби с по 3:0. Тия ли хора нямат право да коментират,да се съмняват в способностите на играчите и да коментират? Кой си ти да казваш кой какво ще прави? Хайде стига пошлости.
Да,това е Левски.Приемам го.Не,не ми харесва.Никак. Дали ще бие или не във вторник...всичко е възможно. Никакъв резултат не би ме очудил.
110 години любов!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Има още един мач,след него ще видим...

Мнениеот PFC Litex » 23 авг 2009 21:10

Момчета като гледам отборите в турнира за Лига Европа и в него отборите на Литекс и ЦСКА ако успеят да влязат ( Левски вече е там ) аз не виждам кой отбор ще победим от другите, какво остава за Шампионска лига.

Имам усещането, че много ще си сринем клубният коефициент и след 2 години ще сме непоставени още във вторите предварителни кръгове.
Изображение

ReqqeZ
Контакти:

Re: прогнози за днес,ай ударете едно рамо

Мнениеот ReqqeZ » 23 авг 2009 21:16

твърдият Х премина в твърда двойка, а :roll:
whocaresifmyspacebarisnotworking?!?

www.pmlunited.com

nadal_11
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот nadal_11 » 23 авг 2009 21:17

Дебрецен-Левски 0:3
Динамо-ЦСКА 1:1
Литекс-БАТЭ 4:0

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ВЪН !

Мнениеот Сектор Б » 23 авг 2009 21:18

slavi_1914 написа:ПП : Нека пребройм колко са песимистите и оптимистите за вторник тук в тази тема.
Чакам честни и кратки отговори от вас.

Вярвате ли в успех във вторник?

Вярвам, че ще победим.
САМО ЛЕВСКИ! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Домовчийски титуляр за Херта в момента!

Мнениеот Linky » 23 авг 2009 21:21

Berbatov-Nestsavash написа:Крайно време е Мъри да се усети най- после и да спре да вика такива псевдонападатели , като Домовчийски , Рангелов и Макриев. :evil: :evil: По- ялови и смешни голаджии не съм виждал преэ живота си.А спортните драскачи само чакат някой от тях да пръдне и почват да пишат някви гръмки заглавия и статийки изсмукани от пръстите им.

Бербатов- Вън от националния! :evil: :evil: :!:

Абе пич, ти кой искаш , от всичките ни нападатели , които изброи , остана само Ивелин Попв , ебасти Бербато Вън Домо Вън Рангелов вън Макриев вън с Коста Янев и Гошо Христов ли ше играем?
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”