Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
сарказма е излишен в момента... нека минат първите мачове пък тогава ще я коментираме...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Тези чужденци са с много добри визитки за България,единствено за мен проблема може да е ТРЕНѝОРА Гонзо от гледна точка на воденето на мача и тактиката.Надявам се Сухия да компенсира тези недостатъци на Гонзо и му помага много във треньорската работа.Другото от което ме е страх за поред сезон е Бащицата пак да не си поверва много,да се вкара в един филм,да говори ли говори до безкрай и да се бърка в спортно-техническия процес.Успех на Левски и Гонзо,за момента съм песимист но дано Гонзо ме обеди,че бъркам в мнението си за него като треньор и налучка състава и игровия ритъм!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
niki87 написа:Не съм доволен от селекцията!
Млади играчи от България,холандски голмайстор,шведски национал,европейски шампион с младежите на Испания,опитен футболист,играл в елита на Холандия...
Гонзо вън!
niki87 написа:Не съм доволен от селекцията!
Млади играчи от България,холандски голмайстор,шведски национал,европейски шампион с младежите на Испания,опитен футболист,играл в елита на Холандия...
Гонзо вън!
Бе и аз исках Меси и CR, ама не се навиха, да ги еВа. Нищо, догодина кат фанем Барса и Реал ще ги мачкаме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- blue avalanche
- Контакти:
rhaegar написа:niki87 написа:Не съм доволен от селекцията!
Гонзо вън!
![]()
![]()
Бе и аз исках Меси и CR, ама не се навиха, да ги еВа. Нищо, догодина кат фанем Барса и Реал ще ги мачкаме.![]()
![]()
Както се казва:"С техните юноши-по техните глави!"
С този "материал",ако не успеем,значи сами сме си виновни:)
- south_division
- Контакти:
gate_4 написа:Здравейте, нов съм тук, чета от много време най добрата медия в България, но по повод новия футболист в Левски Тони Калво реших да се регистрирам във форума. Живея в Солун и го познавам много добре като футболист, отбора на Арис често купува испанци, които след време правят по голям трансфер така се случи и с Калво и с Хавито , Коке имаше оферти от западна Европа, но предпочете парите в САЩ, сега взеха един млад футболист от Хихон. Както и да е , та Калво беше твърд титуляр при Ектор Купер, Чеснаускас му беше резерва, играеше обаче от ляво, иначе силния му крак е десния и е доста силен футболист за България. Левски може да спечели много от него, спокойно мога да кажа, че е над топ крилата в България - Том, Дока и Нелсън въпроса е дали че пасне на стила, защото Арис и въобще отборите тук играят доста по бърз футбол, специално Арис дори предпочита контраатаката. Успех на него и на Левски в ЛЕ
А дано , на мен ми се иска този отбор да тръгне добре и да няма вече всеки трансферен прозорец по 7-8 нови. Дано се изгради добър колектив и отбора започне да играе като едно цяло.
Разбирам,че имало хора недоволни от Арш.Не бил достатъчно добър..Мда..Само,че неговата игра не е като на Гарра.Той има нужда от качествени крила.Ха да видим с испанеца няма ли да потръгнат нещата.Аз имам много надежди за холандеца и ми е много смешно,че го почнаха някои хора още преди да е изиграл официален мач за Левски. За Рисп какво да кажа.Изглежда научен и умен футболист.От такъв имахме нужда.Дано и той и Калво да влезнат във форма бързо и да видим отбора силен. Лично аз определено съм доволен от селекцията.
110 години любов!
Аз съм предоволен от селекцията!!!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
-
santi_santi
- Контакти:
Според мен Гонзо,направи прилична селекция,единственият повод за притеснения идва от факта че последните две попълнения(испанеца и шведа)дойдоха доста късно и ще им трябва време докато влязат във форма и да свикнат с отбора,а време няма мачът с Търнава е другата седмица.