ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 30 юни 2015 22:50

Нали играха със Славия(най-старото дерби),защо не си Дигнаха нивото? :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2015 22:59

vaskonti написа:
Red_Neck написа:
GOLEADOR написа:Хубаво би било на тази пресконференция да присъстват Ганчев и боклука.Има толкова много въпроси към тях,а няма кой да отговори!

Колега, кой е "боклука"?
Да не е онзи, който изсипа 7-8 млн за година и половина в клуба?

Това е заслуга на Томов, ако не си разбрал.
А и няма значение, че е дал 7 милиона, той е боклук защото не иска да дава още 30. Пълен изедник, какво да ти кажа...
Да беше останал Томов, със сигурност щеше да намери тия 30 милиона, ама ей на - прецакаха го :|

Дал е 7 млн., ама на сън сигурно .... той и Манджуков-Дърт се изцепи, че април месец уж бил дал някаква сума и спасил лиценза на ЦСКА, ама накрая ни лиценз имаше, а за капак и Манджуков-Келеш се изпусна, че след 31-и март нищо не са плащали. Демек - дъртият е излъгал нагло.

Инджов е пълен боклук и съсипа ЦСКА, това е факт. Спокойно можеха да спасяват ЦСКА в А група, а не да въртят тоя цирк сега.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юни 2015 23:02

гражданин от село написа:Нали играха със Славия(най-старото дерби),защо не си Дигнаха нивото? :lol:

Ба, жена ми да беше на мястото на Домовчийски, щеше да я вкара. А онова на Педро маймуната и малкия щеше да го вкара. Майната му, не е за темата.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2015 23:05

vaskonti написа:
Teo написа:
Интересно... ГГ не се води никакъв в ЦСКА към момента, но назначава хора и не ги представя той... Ивайло и Милко нали щяха да прехвърлят акции на ГГ днеска или се бъркам :?:

Не днес, а утре. Поне аз така знам.
Все пак, аз си имам едно на ум и не изключвам вероятността в последния момент нещата да се разсъхнат...Както се казва, надявай се на най-доброто, но се готви за най-лошото.

Утре ли най-сетне Дъ Дуорф ъф Микре ще стане мажоритарен собственик на ЦСКА и ще почне да плаща дългове ??! Разгеле .... айде, сакаме .... айде, чекаме.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 30 юни 2015 23:36

BateGoyko написа:ФИФА взима 20 точки на ЦСКА..."

Не ни касае... Ние тайно се борим за ЛЕ чрез купата (която допреди два месеца беше синя :) ). Чрез ЛЕ - в Шампионска лига ... и така. А група няма да е нужна, нито да ставаме професионалисти, нито ДДС да се плаща (практика на собствениците). Само обичката да донесе късмет, а и верния капитан Бранеков да ни поведе...
ВЪН БОКЛУЦИТЕ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юни 2015 23:44

1982 написа:
vaskonti написа:
Teo написа:
Интересно... ГГ не се води никакъв в ЦСКА към момента, но назначава хора и не ги представя той... Ивайло и Милко нали щяха да прехвърлят акции на ГГ днеска или се бъркам :?:

Все пак, аз си имам едно на ум и не изключвам вероятността в последния момент нещата да се разсъхнат...Както се казва, надявай се на най-доброто, но се готви за най-лошото.

Утре ли най-сетне Дъ Дуорф ъф Микре ще стане мажоритарен собственик на ЦСКА и ще почне да плаща дългове ??! Разгеле .... айде, сакаме .... айде, чекаме.

Ти две години пита ли защо не се плащат дългове,ама сега от днес за утре.Хайде по-сериозно.Тепърва ще има да се договарят и оспорват задължения.Само към НАП са безспорни,но и там има далавера.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 30 юни 2015 23:47

Синьо сърце написа:
ugly bug написа:Ееее, финала го загубихте защото.....

...от три метра вместо празната врата целим чайките над Лазур. Факт. :(

Айде, айде, и ние сме гледали мача. И никаква чайка не е факт да сте уцелили. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юни 2015 23:50

11_best написа:
BateGoyko написа:ФИФА взима 20 точки на ЦСКА..."

Не ни касае... Ние тайно се борим за ЛЕ чрез купата (която допреди два месеца беше синя :) ). Чрез ЛЕ - в Шампионска лига ... и така. А група няма да е нужна, нито да ставаме професионалисти, нито ДДС да се плаща (практика на собствениците). Само обичката да донесе късмет, а и верния капитан Бранеков да ни поведе...
ВЪН БОКЛУЦИТЕ!

Хайде,гони ги и взимай клубът.Ти си нашата надежда!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 30 юни 2015 23:53

гражданин от село написа:
1982 написа:
vaskonti написа:
Teo написа:

Ти две години пита ли защо не се плащат дългове,ама сега от днес за утре.Хайде по-сериозно.Тепърва ще има да се договарят и оспорват задължения.Само към НАП са безспорни,но и там има далавера.

Точно с НАП не е абсолютно сигурно, какво е положението... Иначе при влязло в сила съдебно решение, единственото, което можеш да направиш е да платиш, за да не се трупат лихви и да не ти взимат точки, да не те лишават от ЕКТ и да не започне производство по несъстоятелност. Влезне ли синдик - няма МиМ, няма Ганчев - той управлява.
В тоя ред на мисли много скоро можем да се сдобием с нов собственик...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2015 23:56

гражданин от село написа:Ти две години пита ли защо не се плащат дългове,ама сега от днес за утре.Хайде по-сериозно.Тепърва ще има да се договарят и оспорват задължения.Само към НАП са безспорни,но и там има далавера.

Не съм питал, защото начело не е бил някой, който иска да прекръсти половин България на ЦСКА и, като не стане врътката, да се сети изведнъж, че иска да ни спасява. Онзи си дойде и си каза нещата .... а ЦСКА си беше в А група, сега е във В. И, най-лошото, силно подозирам, че филмът с прекръстванията скоро пак ще се завърти по кината.

Върни се в “Архив”