Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
За "Армията" проекта на "ЦСКА Завинаги" на мен лично ми харесва и по-добре Томов да говори с тях. Може би става въпрос за доста кинти.
Има някакви еврофондове за спортните бази и това е борбата. Немската фирма, която ще строи стадиона на чичо Венци, май също ще строи с пари от еврофондовете на ЕС.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:За "Армията" проекта на "ЦСКА Завинаги" на мен лично ми харесва и по-добре Томов да говори с тях. Може би става въпрос за доста кинти.Има някакви еврофондове за спортните бази и това е борбата. Немската фирма, която ще строи стадиона на чичо Венци, май също ще строи с пари от еврофондовете на ЕС.
Томов ще уреди нещата след празниците, само недей да се притесняваш.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Търговията с ценни червени хартии върви много слабичко. Има учудващо много транзакции, но се купуват предимно минималните пакети от 10, както и такива от по 50 и 100 акции. Май няма да я бъде тая работа с ПАД-то, освен ако в следващите няколко часа изненадващо не се появят маститите бизнесмени, за които гусин Томов спомена преди време 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Red Warrior
- Контакти:
TristaNNN написа:Търговията с ценни червени хартии върви много слабичко. Има учудващо много транзакции, но се купуват предимно минималните пакети от 10, както и такива от по 50 и 100 акции. Май няма да я бъде тая работа с ПАД-то, освен ако в следващите няколко часа изненадващо не се появят маститите бизнесмени, за които гусин Томов спомена преди време
Не подценявай Лупи. Ти виждал ли си политик пари да връща?

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Не ни е нужна твоята информация, и сами можем да си я набавим. 

TristaNNN написа:Търговията с ценни червени хартии върви много слабичко. Има учудващо много транзакции, но се купуват предимно минималните пакети от 10, както и такива от по 50 и 100 акции. Май няма да я бъде тая работа с ПАД-то, освен ако в следващите няколко часа изненадващо не се появят маститите бизнесмени, за които гусин Томов спомена преди време
Останаха час и нещо ... Искаш ли да се басираме, че IPO-то ще е успешно

Леевски, оле

boabbb написа:TristaNNN написа:Търговията с ценни червени хартии върви много слабичко. Има учудващо много транзакции, но се купуват предимно минималните пакети от 10, както и такива от по 50 и 100 акции. Май няма да я бъде тая работа с ПАД-то, освен ако в следващите няколко часа изненадващо не се появят маститите бизнесмени, за които гусин Томов спомена преди време
Останаха час и нещо ... Искаш ли да се басираме, че IPO-то ще е успешноАко е успешно, не се вясваш вече в тоя подфорум
IPO-то ви е провал отвсякъде, без значение дали ще продадете 1,4 млн. акции до след малко.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
memnto написа:Не ни е нужна твоята информация, и сами можем да си я набавим.
Ти да, но голяма част от красноармейските ти събратя, не

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

boabbb написа:TristaNNN написа:Търговията с ценни червени хартии върви много слабичко. Има учудващо много транзакции, но се купуват предимно минималните пакети от 10, както и такива от по 50 и 100 акции. Май няма да я бъде тая работа с ПАД-то, освен ако в следващите няколко часа изненадващо не се появят маститите бизнесмени, за които гусин Томов спомена преди време
Останаха час и нещо ... Искаш ли да се басираме, че IPO-то ще е успешноАко е успешно, не се вясваш вече в тоя подфорум
А какво ще направиш ти ако не е успешно

[offtopic]
[/offtopic]

Всеки си има глава на раменете да си намери това, което му трябва като информация.