Gesha1986 написа:аз мисля,че всички са крадци и измамници!
кво праим?
ако може някои да ми отговори!
Да имигрираш някъде,където не всички са крадци и измамници,ако въобще си фантазираш,че има такава страна...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gesha1986 написа:аз мисля,че всички са крадци и измамници!
кво праим?
dunavfc написа:Болен Левскар написа:Red_Pride написа:то е ясно че синкавите ще гласуват за бащицата си Боко.Борат от колко дена ги агитира,че без Южен поток няма нов сектор
Кои са тия синкавите? 200 наркомана начело с Гугутката? Те няма как да решат вота, спокойно. В краен случая, ако Боко дойде пак на власт, народът ще повтори упражнението от Февуари! Така че си гласувай спокойно, за който мислиш че ще те направи по-богат. Не се съобразявай със синкавите, под нивото ти е
Това ли ви е демокрацията ? Ако народът избере отново ГЕРБ,щяло да има повторение на събитията от февруари.... Нали протестите не бяха срещу ГЕРБ,а срещу цялостната ситуация в страната от 23 год. против монополите и т.н.
Уважавайте поне малко народа си,иначе не очаквайте нещо да се промени нещо скоро.Ако народът избере ГЕРБ или БСП,това трябва да се приеме,а не да се създават безредици,само защото някой не е доволен от тия резултати.Не навиждам БСП,но ако народът ги избере,никога не бих си позволил това,да изляза и да протестирам срещу това,поради простата причина,че щом си е избрал това народа,това и ще бъде !
ПП:Авторе,да позная ли,че агитираш за ДСБ ?
dunavfc написа:Gesha1986 написа:аз мисля,че всички са крадци и измамници!
кво праим?
Да имигрираш някъде,където не всички са крадци и измамници,ако въобще си фантазираш,че има такава страна...
dunavfc написа:Не заслужава никакъв отговор на каквото и да е било,тази с извинение,нисша тварТой е може би един от най-големите провокатори и малоумници в целият форум.Единствената му цел е да очерни ББ и ГЕРБ,обективността и истината за него не струват и 5 ст. !
doktora25 написа:dunavfc написа:Не заслужава никакъв отговор на каквото и да е било,тази с извинение,нисша тварТой е може би един от най-големите провокатори и малоумници в целият форум.Единствената му цел е да очерни ББ и ГЕРБ,обективността и истината за него не струват и 5 ст. !
Не съм останал с такива впечатления. Споделям голяма част от мненията му и рядко да не кажа никога не съм го виждал да минава добрия тон. Но на черното бяло не може да вика. Ще видиш народът в неделя кого ще очерни и вярвай ми доста изненадан ще останеш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта