Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Екипите са добри само ме дразни тва, че няма Л-то на гърдите...
NO MERCY написа:Eкипите са подобни като на Щутгарт.Л-то го няма, но сега там е емблемата.
А това, че са избрали двата спонсора да са отпред на фланелката е много грозно![]()
Очаквах много по-хубави екипи... Сигурно ще си взема от тези за ЛЕ, там ще сме с един спонсор отпред на фланелките...

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Екипите са ужасни

Екипите са готини, само леко натруфено изглеждат с двата спонсора отпред, ама много важно
Сега остава да видим и резервните някъде
Иначе играчите не казаха нещо неочаквано, но Прохазка доста бързо е понаучил български, което ме изненадва, но браво 

-
- Контакти:
NO MERCY написа:Екипите са ужасни![]()
![]()
Според мен не са лоши, но имат един голям недостатък - няма го Л-то

- levskioleole
- Контакти:
Екипите са ни като резервните на Италия!
Какво повече може да искаме? Предната година играхме с екипи ,които са от предния сезон!
Какво повече може да искаме? Предната година играхме с екипи ,които са от предния сезон!
- САМО ЛЕВСКИ!
- Контакти:
Значи, за пореден път се убеждавам какъв инфантил е Борат. Една от най-големите традиции на Левски е на екипите вместо емблема да има стилизирана буква "Л". И това не е от вчера, почти винаги е било така. Но този човек явно е решил, че може да прави каквото си иска. Първо годината на основаване искаше да сменя, а сега и това. Нямам думи...
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
САМО ЛЕВСКИ! написа:Значи, за пореден път се убеждавам какъв инфантил е Борат. Една от най-големите традиции на Левски е на екипите вместо емблема да има стилизирана буква "Л". И това не е от вчера, почти винаги е било така. Но този човек явно е решил, че може да прави каквото си иска. Първо годината на основаване искаше да сменя, а сега и това. Нямам думи...
Абсолютно потъпкване на традициите, и аз това щях да кажа...
Надявах се да са добри екипите и да си взема един, ама след като продадоха традицията за да вземат по-добри екипи (сигурно пума са отказали да направят Л-то или незнам...) няма как да си го взема точно ТОЯ екип...
Последна промяна от lazio1997 на 22 юни 2012 13:52, променено общо 2 пъти.
Стига, бе, нали няма да играем с два спонсора наведнъж?
Ужасно натруфено е така, особено с тази едра бяла линия над тях. И аз не бих си взел фланелка от вътрешния шампионат.
Ужасно натруфено е така, особено с тази едра бяла линия над тях. И аз не бих си взел фланелка от вътрешния шампионат.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!