Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
124

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ВЪН !

Мнениеот 124 » 23 авг 2009 20:07

mipower написа:Представянето в този мач е лесно обяснимо с нелепия гол в 10 минута.И никой да не ми обяснява как бил много точен и силен изстрел-гол от над 30 метра е ВРАТАРСКИ!100% на Петков!

И кво,по тази логика да сменяме Петков ли-да ти дам няколко примера,как сме яли дървото точно когато Петков по някаква причина е отсъствал и къде го пише това за 30 метра и вратарската грешка-инженерно изследване на мит бъстър ли е ?А може ли да е грешка на защитника който е застанал точно пред Петков и му пречи,примерно.А може ли да е заслепен от прожекторите.И прочети малко материал наистина за новите топки,само не мога да разбера,защо наще не тренират с такива...И ако това не беше влезнало,щеше да влезне другото положение[/quote]
Аз никого не виня,топката е една за всички,а голът е вратарски.Друго положение не виждам,а и без тоя гол надали щяха да си развяват байрака,но станалото-станало.За мен проблемът е,че не се възползвахме от техните грешки отзад,тогава щеше да е друго.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Re: Има още един мач,след него ще видим...

Мнениеот needaweed » 23 авг 2009 20:08

Успех на Левски, но...
Delqnski правилно го каза- унгарците са на крачка от влизане. Мислите ли, че на тях не им е ясно? С лека ръка ще оставят да биете? Едва ли. След като имат два гола на чужд терен... Още повече- проблемът не е толкова в загубата на Левски - два гола се наваксват, но не с такава игра. Ако не се промени това, не виждам надежда. Дано не съм прав, все пак!
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !

Мнениеот stefan_bg2 » 23 авг 2009 20:08

Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София!
Да подкрепим Левски с обичта си към него :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 23 авг 2009 20:09

veseo написа:
slavi_1914 написа:Във вторник като отстраним Дебрецен ви обещавам лично да се поровя 2 часа и да ви изкарам на всички коментарите от сорта на: "Да не се заблуждаваме. , В коя урна ще сме в Л.Е., Еди кой си не става за Левски ....."
Защото съм сигурен,че като ударим Дебрецен,защото сме по-класния тим в което съм убеден всички ще скочите и ще забравите как сте оплюли отбора.

И аз ще ти запазя тая тема, даже и в подписче може да я сложа да те прославям като ви отупат 3:0 и в реванша :lol:

Марш в кочината, че разваляш картинката :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 20:10

veseo написа:
slavi_1914 написа:Във вторник като отстраним Дебрецен ви обещавам лично да се поровя 2 часа и да ви изкарам на всички коментарите от сорта на: "Да не се заблуждаваме. , В коя урна ще сме в Л.Е., Еди кой си не става за Левски ....."
Защото съм сигурен,че като ударим Дебрецен,защото сме по-класния тим в което съм убеден всички ще скочите и ще забравите как сте оплюли отбора.

И аз ще ти запазя тая тема, даже и в подписче може да я сложа да те прославям като ви отупат 3:0 и в реванша :lol:

Не помня пловдивски отбор да има и 1 добър мач в Европа, че да се месиш !?! Би ли ми припомнил ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 23 авг 2009 20:10

Смесват се понятията-аз съм левскар,но не съм оптимист :idea:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Има още един мач,след него ще видим...

Мнениеот pehopeho » 23 авг 2009 20:10

POPCORN написа:Като гледах Дебрецен абсурд е да изпуснат Шампионската.И Левски с техният нападател Г.Христов никакъв шанс

По-добре гледай Динамо Москва и вашия нападател Марко белия, или Данчо аута (след днешния мач със Спортист) и не се занимавай с Левски. Що не си толкова активен във вашия форум? Нямате ли мач от ЛЕ? Всички мнения са ти против Левски и мен лично почваш да ме дразниш!!! :evil:
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 20:12

OBI4AM LEVSKI написа:Смесват се понятията-аз съм левскар,но не съм оптимист :idea:

Извинявай за въпроса, но ще гледаш ли мача и по-каква причина ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 23 авг 2009 20:13

OBI4AM LEVSKI написа:Смесват се понятията-аз съм левскар,но не съм оптимист :idea:

Ти си истински левскар! :oops:
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 23 авг 2009 20:14

Поне този песимизъм го запази за себе си ;)

Върни се в “Архив”