Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Има още един мач,след него ще видим...

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2009 19:14

Като гледах Дебрецен абсурд е да изпуснат Шампионската.И Левски с техният нападател Г.Христов никакъв шанс
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот delqnski47 » 23 авг 2009 19:14

Vamos написа:
delqnski47 написа:Не не е реално...Според мене по реално е Литекс-БАТ3 10:3

[offtopic]Абе 10:0 е най-реално,няма да споря с някакъв 62 годишен :lol:[/offtopic]

Хахаха....62 годишен.... :lol: :lol: :lol: !Много млад ме изкара бре възхитен съм :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Факти, Факти и пак Факти и ВСЕ ЛОШИ!

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 19:15

INZAGHI_99 написа:Днес чета пресата и направих една конструкция от отделни статии, които според мен много точно описват болната истина за нас! Сега ще ви пусна тази концепция за коментар:

Левски е за никъде:
Мъдрост ръководи събитията в Левски. Там първи разбраха кои тренери могат да победят Бате- Бернд Шустер, Дик Адвокаат и Мъри(макар да не го харесвам). И изгониха навреме Мъри, другите двама не можаха да ги набарат за да изгонят и тях.
И какво направиха на Герена след това? Взеха мерки да не стават изненади с някакви случайни победи. Не им трябват случайни победи, а закономерни загуби. Това е номерът.
И назначиха Вуцов за тренер. Уволниха го след два мача. Хвърлиха Кокала да лови дивото и изтърваха милионите от КЕШ.
Те и сега ще ги изтърват и правилно. С радко- толкова. Накъде всъщност сме тръгнали? Както личи –за никъде.

Каква бе новината от четвъртък, Ц...... опита да правят нормален футбол и играха храбро срещу Динамо и завършиха 0:0 със съперник, който има футболисти за 60 мил.
Оказа се, че докато в ЛЕВСКИ блеят, в Ц.. работят както могат. СЪСТАВЕНИ ОТ ТРАНСФЕРНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ И ФУТБОЛИСТИ В ПРЕДПЕНСИОННА ВЪЗДРАСТ ТИМ НА СИНИТЕ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО СРЕЩУ ДЕБРЕЦЕН. Ден по късно Пенев направи нещо невероятно – хвърли в мача младоци, някои от тях нямат дори и 20 години. В цялата група за мача имаше един чужденец – Мороз. Вместо да налеят гипса и да се чудят какво правят с топката, малките излязоха смело, удариха две греди и изтърваха чисто положение в края на мача.
Това лято в Ц......... НЯМАШЕ ПАРИ ЗА СЕЛЕКЦИЯ, ЗАТОВА НОВИТЕ ИМЕНА БЯХА ЧЕТИРИМА ОТ СЛИВЕН, ТРИМА ОТ БОТЕВ И ЕДИН ОТ ПИРИН.
Смелото решение на Пенев да тръгне с хлапаци рязко контрира с политиката на Левски. СРЕДНАТА ВЪЗДРАСТ НА Ц..... В МАЧА С РУСНАЦИТЕ Е 22ГОДИНИ. ТАЗИ НА ЛЕВСКИ 27ГОДИНИ.
ОТ ГЕРЕНА РАЗПРАТИХА ТАЛАНТИТЕ СИ (ПЪЛНИ БОКЛУЦИ – БАТКОВ И КОМПАНИЯ) ДА СЕ ОБИГРАВАТ В СВОГЕ И БЛАГОЕВГРАД И ПОДПИСАХА С 34-ГОДИШНИЯТ САША СИМОНОВИЧ( ТОПУЗАКОВ). ОТ ИЗБРОЕНИТЕ НИТО ЕДИН НЕ НОСИ ЕТИКЕТ ‘БЪДЕЩА ИНВЕСТИЦИЯ’. СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ СИНИТЕ ЩЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ЮНОШИТЕ ИМ НЯМАТ МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ, А МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ С МАЧОВЕ СРЕЩУ ФК ПЕРНИК, ЛОКО МЕЗДРА И МОНТАНА.

АТАНАС ЗЕХИРОВ – ГОДИНИ 20, ХАЛФ, МАЧОВЕ ЗА Ц... 6
ЗЕХИРОВ Е РОДОМ ОТ СЕЛО КОЧАН. В 7МИ КЛАС НА ТУРНИР В СЛИВЕН БЕЛЕЖИ НА ЛЕВСКИ И ОТ ГЕРЕНА ВЕДНАГА ГО ПРЕВЛИЧАТ. ДВЕ ГОДИНИ В ЛЕВСКИ СА ДОСТАТЪЧНИ НА ТРЕНЕРИТЕ ДА ПРЕЦЕНЯТ, ЧЕ НАСКО НЯМА НУЖНИТЕ КАЧЕСТВА И ТОЙ Е ДАДЕН НА СЕПТЕМВРИ. Ц.... ВИЖДАТ ТАЛАНТА НА ЗЕХИРОВ И ГО ПРИБИРАТ ПРИ ТЯХ.

ПЕНЕВ- отиваме в москва за да ги отстраним.
Достнич- ще се опитаме да направим нещо.

Тези извадки ми нанесоха още по голяма болка- защото са самата истина и това се случва всяка година при нас и вече взе да ми писва.
Дано ми схванете замисъла с тези извадки..

САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв ти е проблема бе пич ?
Не си харесваш отбора или какво ?
Цска работели правилно !!!! Ще я видим тая работа много скоро.
СТИГА СТЕ ФИЛОСОФСТВАЛИ И ДАВАЛИ АКЪЛ ! НАШАТА РАБОТА Е ДА СИ ОБИЧАМЕ ОТБОРА И ДА ГО ПОДКРЕПЯМЕ
А НЕ ДА ПУСКАМЕ ПРОВОКАТИВНИ ТЕМИ САМО !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Vamos
Контакти:

Мнениеот Vamos » 23 авг 2009 19:16

delqnski47 написа:
Vamos написа:
delqnski47 написа:Не не е реално...Според мене по реално е Литекс-БАТ3 10:3

[offtopic]Абе 10:0 е най-реално,няма да споря с някакъв 62 годишен :lol:[/offtopic]

Хахаха....62 годишен.... :lol: :lol: :lol: !Много млад ме изкара бре възхитен съм :mrgreen:

[offtopic]Не ми се оправдавай! :lol: Ника ти те издава :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 авг 2009 19:17

[offtopic]Да бре издава ме аз ако бях на толкоз до сега да съм си легнал бре :mrgreen:[/offtopic]
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Vamos
Контакти:

Мнениеот Vamos » 23 авг 2009 19:23

delqnski47 написа:[offtopic]Да бре издава ме аз ако бях на толкоз до сега да съм си легнал бре :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Може да имаш свръхтехнологичен компютър,който ти дава възможност да пишеш легнал.

П.С:нахрани ли кокошките,също и политиците,а изгледа ли вече култовата "Перла",едно време Жиката си почиваше у "Перла",сега я дават по телевизията,ето доказателство,че времената се менят

2П.С:защо трябва да водим тази ожесточена полемика,до тук доказа,че си комплексиран,завистлив и злобееш против всеки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 авг 2009 19:28

Vamos написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Да бре издава ме аз ако бях на толкоз до сега да съм си легнал бре :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Може да имаш свръхтехнологичен компютър,който ти дава възможност да пишеш легнал.

П.С:нахрани ли кокошките,също и политиците,а изгледа ли вече култовата "Перла",едно време Жиката си почиваше у "Перла",сега я дават по телевизията,ето доказателство,че времената се менят

2П.С:защо трябва да водим тази ожесточена полемика,до тук доказа,че си комплексиран,завистлив и злобееш против всеки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Да...тя щото пенсията ми стига за ''свръхтехнологичен компютър'' и затова съм си го купил като спя,чрез мислите си той да пише вместо мене нали :mrgreen:[/offtopic]
Sofia.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 19:29

Здравейте Левскарчета ! Или по-скоро здравейте ИСТИНСКИ Левскарчета !

Веч ми писна с тези теми че този не ставал,онзи не ставал,така трябвало иначе трябвало.......
Вземете се в ръце и разберете,че това е НАШИЯТ ЛЕВСКИ !
Какъвто е такъв ! Това е Левски и трябва да си го обичаме и точка !
Всички се пишат големи Левскари но колко от вас останаха като мен 15 мин. след мача да аплодират отбора ????
И нямаха търпение да се приберат да оплюят отбора във форума. Такиви фенове мерси не ни трябват. Тези който са истински ще си обичат отбора и ще вярват в него като мен дори и в ситуации като тази.
Във вторник като отстраним Дебрецен ви обещавам лично да се поровя 2 часа и да ви изкарам на всички коментарите от сорта на: "Да не се заблуждаваме. , В коя урна ще сме в Л.Е., Еди кой си не става за Левски ....."
Защото съм сигурен,че като ударим Дебрецен,защото сме по-класния тим в което съм убеден всички ще скочите и ще забравите как сте оплюли отбора.
Много лесно е човек да критикува и МНОГО ТРУДНО ДА ГРАДИ НЕЩО ! Типична Българска черта.

И последно вместо да плюете изразете своята подкрепа и своя кураж към момчетата те имат нужда точно от това сега и от малко спокойствие.Останалото го вижте във вторник. А предубедените в това,че ще отпаднем по-добре идете да пиете по една бира и гледайте някой друг мач.
НА ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРЧЕТА ЩЕ ВИ КАЖА,ЧЕ ВИЕ СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ. ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ВЪН !
Последна промяна от slavi_1914 на 23 авг 2009 19:48, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Vamos
Контакти:

Мнениеот Vamos » 23 авг 2009 19:31

[offtopic]С тоя пръстен от 1 век на профила (изработен от Бижутера),нищо чудно да си купиш и курник :lol:[/offtopic]

1962+
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ВЪН !

Мнениеот 1962+ » 23 авг 2009 19:33

slavi_1914 написа:Здравейте Левскарчета ! Или по-скоро здравейте ИСТИНСКИ Левскарчета !

Веч ми писна с тези теми че този не ставал,онзи не ставал,така трябвало иначе трябвало.......
Вземете се в ръце и разберете,че това е НАШИЯТ ЛЕВСКИ !
Какъвто е такъв ! Това е Левски и трябва да си го обичаме и точка !
Всички се пишат големи Левскари но колко от вас останаха като мен 15 мин. след мача да аплодират отбора ????
И нямаха търпение да се приберат да оплюят отбора във форума. Такиви фенове мерси не ни трябват. Тези който са истински ще си обичат отбора и ще вярват в него като мен дори и в ситуации като тази.
Във вторник като отстраним Дебрецен ви обещавам лично да се поровя 2 часа и да ви изкарам на всички коментарите от сорта на: "Да не се заблуждаваме. , В коя урна ще сме в Л.Е., Еди кой си не става за Левски ....."
Защото съм сигурен,че като ударим Дебрецен,защото сме по-класния тим в което съм убеден всички ще скочите и ще забравите как сте оплюли отбора.
Много лесно е човек да критикува и МНОГО ТРУДНО ДА ГРАДИ НЕЩО ! Типична Българска черта.

И последно вместо да плюете изразете своята подкрепа и своя кураж към момчетата те имат нужда точно от това сега и от малко спокойствие.Останалото го вижте във вторник. А предубедените в това,че ще отпаднем по-добре идете да пиете по една бира и гледайте някой друг мач.
НА ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРЧЕТА ЩЕ ВИ КАЖА,ЧЕ ВИЕ СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ. ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ВЪН !

ХАЙЛ ХИТЛЕР .МИРНО

Върни се в “Архив”