Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: СТАВА ЛИ ВЕСКО МИНЕВ НОВИЯ УНИВЕРСАЛЕН ЛЕВСКАР
От една страна Веско наистина може да играе на няколко поста - ляв бек, централен защитник, вътрешен и ляв халф. Но за сравнение с Пелето и дума не може да става 

Re: Левски унизи ЦСКА на Герена - 4:1
има време за боян табаков....той е показал че може да вкарва голове преди доста време.да се надяваме че прогнозата ми за новия Гонзо ше се сбъдне 

-
- Контакти:
delpi написа:Коментара за този мач се изчерпва с мнението на голмайстора Боян Табаков за мача:
"Не се чувствам герой, защото ми е навик да вкарвам голове на ЦСКА. Този отбор не може да ми бъде критерий. "
Дано Кокала му даде шанс още тази пролет в някой от по-леките мачове да докаже, че мястото му е на терена със синия екип!
В 26-ти кръг

Re: Полуфиналите да са на неутрален стадион,както в Англия
Не мисля че си особено прав.все пак трябва да е коректно и за 2та отбора.А и щом са стигнали до тази фаза би трябвало да не се притесняват
-
- Контакти:
Абсолютно задължително такива като Табаков трябва да са с дългосрочен договор и да им се дава шанс!!!А не алкохолици като мароканчето да ядат хляба на кадърните ни юноши!!!Само Левски,да свикват да мачкат-за това са родени!!!
- sedem_!_dva
brossy написа:Не мисля че си особено прав.все пак трябва да е коректно и за 2та отбора.А и щом са стигнали до тази фаза би трябвало да не се притесняват
Е да, ама няма да е коректно и за двата отбора, защото например играят Пирин-Левски в Благоевград и същите играят в някой друг град, според теб в кой мач Пирин ще имат повече публика, защото Левски и на двете места ще има публика, дори на неутрален терен сините фенове ще бъдат доста повече (което е и по-добре за нас

NON MOLLARE MAI
Има логика,но същата ситуация би трябвало да е и в Англия.Ако Левски играе с Пирин в Ловеч едвали месните ще викат за Левски.
- sedem_!_dva
brossy написа:Има логика,но същата ситуация би трябвало да е и в Англия.Ако Левски играе с Пирин в Ловеч едвали месните ще викат за Левски.
Не е същата ситуацията, защото там всички фенове на футбола подкрепят местните си отбори, а в България не е така. Например, ако мача е в Ловеч ще има много отВелико Търново, Плевен, Русе, Варна и всички близки градове, в които има левскари, а от Благоевград ще бъдат най-много 1000 човека

NON MOLLARE MAI
Те местните няма изобщо да идат на мач,ама защо е нужно да се разкарват и двете агитки(без значение на кои отбори) само защото някой е решил мача да е на неутрален терен.Никой не иска да гостува на този етап,но у дома и стените помагат( особено в Перник
)така че за момента ми се вижда невъзможно.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Neron
- Контакти:
Табаков е новия ГОНЗО.А за победата нищо ново под слънцето не съм изненадан.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!