Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Финализиране на трансфера на Рамос

Мнениеот TristaNNN » 03 фев 2012 22:41

ss_killer написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=251025

супер, дано футболиста да е жив и здрав, добре да се адаптира в отбора и дани радва много
пп: Мъри Стоилов се изказа много ласкаво за играча

Мъри е лисица, затова се изказа така ;) По-скоро "изчетка" ръководството, което е нормално - може да си пази някаква вратичка там, където е ял бял хляб ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
longur
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот longur » 03 фев 2012 22:45

Мисля че този трансфер е бил почти ясен от 2-3 седмици в противен случай нямаше да разкарат Тодор Христов ,просто той се оказа ненужният 3ти избор отдясно.Според мен до една седмица ще имаме и защитник и нападател ,като последния май ще го вземем на пожар.ТЪРПЕНИЕ само трябва.Не е нужно да се бие тъпана искаме този или онзи тихичко без много шум които трябва да си свърши работата да си я върши.Все пак Иво Тонев е по-интелигентен от Дуци ,поне според мен. :idea: :) :?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 фев 2012 22:56

AN71 написа:
TristaNNN написа:
AN71 написа:
Обаче тия млади момчета като ги засили утре Танко Дяков с рамо в рекламните пана, едва ли ще смеят да се борят за топка в следващите 2 месеца. Бързате с младите момчета. Да, страхотно е че имат шанс да тренират с мъжете и да са част от първия отбор, но още им е раничко за титулярните места ;)

А за кмета вече му е късничко с това бързо изнасяне на топката като стрела е завалията :) ;)

Така да бъде :!: Щом казваш :) Обаче опитният кмет може да направи разликата в някои тежки мачове през пролетта ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 фев 2012 22:59

Според мен последните дни се е разбрало че ще подпишем договор с БТБ и явно това ги е накарало да пуснат някой лев за играч.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 03 фев 2012 23:13

Взимаме черната мамба от Партизан и един централен защитник и на пролет вдигаме 27-мата. :twisted:

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 03 фев 2012 23:29

Левски подписаха с крило, а не се ли нуждаехме от нападател и защитник? Няма лошо че е при нас, но не е ли по-добре да имаме това от което се нуждаем отколкото да имаме една скъпа придобивка от която да се чудим как да се отървем след време както стана с Арс и Рисп. То и Видович бе добър трансфер пак според Мъри,но последствията ги видяхме.Дано новото ни попълнение покаже стойностна игра и желание за победа.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 фев 2012 23:34

tonito написа:Левски подписаха с крило, а не се ли нуждаехме от нападател и защитник? Няма лошо че е при нас, но не е ли по-добре да имаме това от което се нуждаем отколкото да имаме една скъпа придобивка от която да се чудим как да се отървем след време както стана с Арс и Рисп. То и Видович бе добър трансфер пак според Мъри,но последствията ги видяхме.Дано новото ни попълнение покаже стойностна игра и желание за победа.

Споко , ще вземем още играчи ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 08:47

"Тимът на Левски ще се завърне в Анталия с доста редуцирана група. Причините за това са различни. Николай Костов вече взе решение, за което Гонг информира, че Стефан Станчев и Даниел Димов са отстранени от първия тим на Левски.

Вратарят Кирил Акалски отпадна, тъй като вече му се търси нов отбор. Той не влиза в плановете, защото първи и втори избор са Пламен Илиев и Божидар Митрев. Прекрасно впечатление по време на подготовката оставя и младият Димитър Илиев.

Радослав Цонев няма да пътува с Левски, въпреки че играе и тренира на високо ниво. Той обаче има ангажименти с националния тим в своята възраст и заради това ще пропусне последния лагер на Левски.

Юношата Асен Георгиев пък не влезе в нито една от контролите, което вероятно значи, че не е готов за трайно присъствие в първия отбор на Левски."

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 04 фев 2012 09:50

AN71 написа:А за кмета вече му е късничко с това бързо изнасяне на топката като стрела е завалията :) ;)

Е, малко по-бавен е от Стоянка Мутафова ама и той "пипа" топката реши ни важни мачове и с опита и лидерските си качества е безценен поне за момента. Само не можах да разбера за толкова години, защо АДЖЕБА носи винаги раница под синия екип
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 10:22

"Според Костов у нас хората имат малко „изкривено мислене относно селекцията” на футболен клуб.
„Много внимателно изчакваме играчите, които искаме да привлечем в нашия отбор и тъй като не искахме да допускаме грешки, донякъде се забавиха нещата”, призна треньорът.

„Наясно съм с позициите,които искаме да подсилим в нашия отбор.Знаете,че трябваше да се освободим от определена група играчи,което не е лесно на днешно време”, посочи той.

„Продължава селекцията. Продължаваме да търсим играчи, за да подсилваме отбора”, съобщи добричлията. „Ще има играчи, които ще бъдат на проби - централен защитник и атакуващ полузащитник. Не мога да кажа откъде.”"

Върни се в “Архив”