Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ БЕЗ ЖИВКО МИЛАНОВ В БУДАПЕЩА

Мнениеот turbogena » 23 авг 2009 14:44

и аз не вярвам да стане чудото в Будапеща ,но искам да вида в средата Данчо Милиев :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: БЕЗ ГЛУПОСТИ - САМО АНАЛИЗ

Мнениеот niki87 » 23 авг 2009 14:48

Реално играхме добре последните 5мин. на 1-то и първите 15 на 2-то.Но шанс за реванша има,колкото и да е минимален.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: БЕЗ ГЛУПОСТИ - САМО АНАЛИЗ

Мнениеот L_Messi » 23 авг 2009 14:49

moonlight написа: ..сякаш Дарко е по-добър вариант за дефанзивен халф от Седрик.Дарко е по-млад ( по-бърз и по-повратлив) и по-добре би могъл да спира бързите атаки на унгарците отколкото вече доста по-възрастния и опитен Бардон.

Това просто не е вярно. Дарко може да е по-млад, но нито е по-бърз, нито по-повратлив, а за издържливост изобщо няма какво да говорим, сравнявайки го с Бардон. Дарко още като дойде в Левски, Мъри го пробваше за дефанзивен халф, но той не може да "бие" съперниците, просто не може да печели единоборства, а най-много да изрита някой, както направи с Данчо Тъча на едно дерби. Миналата година Вуцов се опита да въведе схема 4-4-2 и там се видя още по-добре, че Дарко не става за тази роля. Вили го сложи отдясно и върна Гонзо в центъра на мача с БАТЕ и оплескахме нещата.

124 написа:А защо никой не казва простата истина,че цялата тактика и стратегия беше осрана от един абсолютно случаен и нелеп гол,вината за който носи Петков?Единствената ми забележка към Достанич е,че трябваше след изравняването да се приберем отзад и да чакаме ние на контри,дори да не се получи,1-1 е нелош резултат...А сега трябва да вкарваме 2-3 гола и пак да поемем риска да се оголим в защита.Но да изчакаме,има още поне 90 минути,ако вкараме първи,мачът става непредвидим.И ми се струва,че не играхме толкова лошо,колкото някои се опитват да го изкарат...

Стига бе, човек, шутът на Боднар беше много силен и точен, не може да обвиняваме Петков за този гол. Грешката беше колективна и започна от Йовов, който подари топката на унгарците, а после Сърмов закъсня да покрие Боднар.
А според мен веднага след изравняването, когато имахме и психологическо предимство, правилно се опитахме да натиснем унгарците, но ако си спомняш, треньорът им веднага направи смяна и тук вече дойде грешката на Ратко да смени Тасевски и да пусне Ортега. След тая смяна просто спряхме да играем.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 14:57

Лошо, че Живко няма да играе, но все пак имаме и други играчи - само дано да не направи пак грешката да пусне Минев отдясно.. Аз също много се надявам да пуснат Милиев.
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Х-м пак ЦАЧЕВ!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 15:00

След престоя му под наем в Пирин, като се върне в Левски, ако не го пускат пак да играе, а само да бърше резервната скамейка вече ще е престъпление. Аз съм сигурен, че ако му дават повече шанс за изява ще се докаже, дори и за титуляр.
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 авг 2009 15:01

Без Живко в реванша...Голям праз.Ако разчитаме на десен бек да ни класира...Пълна смешка.То си беше смешка и оправданието с липсата на Рабех и Живко. Като ти липсват 2-ма футболисти да бяхте взели заместници бе Гонзо. Пада ми в очите от ден на ден.
110 години любов!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Х-м пак ЦАЧЕВ!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот PFC Litex » 23 авг 2009 15:03

Бижутера написа:Не може да се разчита на Иван Цачев в ШЛ или Лига Европа.
още е много млад и трябва да се развива в по-слаб отбор, за да заиграе в Левски!
Смятам, че политиката спрямо него в момента е правилна!

Кажи го това на Барселона и Къркич
Кажи го и на Реал Мадрид и Касияс /най-младия вратар в шампионска лига/

Що за развитие може да се очаква от футболист в отбор, който след половината на първенството отива в средата на класирането /дано Пирин ме изненадат приятно все пак/

С какво в момента Христов и Ортега са по силни от Цачев, с какво?
Цачев миналия сезон мисля, че игра за "А" отбора на Левски и направи хетрик, сега решава мачовете на Пирин и то срещу отбори с някакви претенции.

Нима Цачев не става за Левски и да играе титуляр в мачовете от нашия шампионат?
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 15:04

Ами без трансфери това ще става - като се контузи един и изпадаме в паника. Батков да си вади тъпите пари и да купува играчи!
Изображение

Потребителски аватар
ЦCKА
Контакти:

Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот ЦCKА » 23 авг 2009 15:35

Дебрецен-Левски 0:1 ;)
Динамо-ЦСКА 1:1 ;)
Литекс-БАТЭ 3:1 ;)

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 15:43

Дебрецен 1:3 Левски ;)
Изображение

Върни се в “Архив”