Като цяло е така,аз имах предвид и на терена да не почне да прави глупости-червени картони,дузпи и такива неща.Иначе в живота трудно ще се надмине остава някой да убие,не дай си Боже.
Колкото до Димов,дано се оправи по-бързо и да играе без страх в бъдеще,че след такава контузия сигурно е тежко.Все пак на защитниците по-рядко им се случва да са "от другата страна" на фаула и такива травми са рядкост.Само да не прибързат да го пуснат,по-добре да се въстанови на 100% и тогава.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рабех се изцепи на 3ти март!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: Рабех се изцепи на 3ти март!
rhaegar написа:Като цяло е така,аз имах предвид и на терена да не почне да прави глупости-червени картони,дузпи и такива неща.....
Извинявай, не съм те разбрал.
Прав си за това.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Кога е жребия за Купата на България?
Може ли такава селяния?!Жребият ще бъде на 23 април,каде го има това.А мачовете ще са на 27 април.БФС пак се излага.И си мисля че полуфиналите трябва да се играят на неутрален стадион,както е в Англия.И сигорно пак ще се играят на обяд.
Полуфиналите да са на неутрален стадион,както в Англия
Мисля че така е наи-правилно.Дано БФС се "светне"
Re: Кога е жребия за Купата на България?
Предполагам, че ги е страх да няма някакви уговорки ако се разбере още сега кой с кой ще играе 

Re: Полуфиналите да са на неутрален стадион,както в Англия
Според мен ако се паднат примерно Пирин - Левски и Миньор - Литекс ще станат достатъчно интересни двубои и няма нужда да са не неутрален терен. Имам предвид ако мачовете се играят съответно в Благоевград и Перник.
- sedem_!_dva
Re: ГОНЗО ШАШНА СВЕТА С IQ!!!!!
Каква е тази тъпа тема
Гонзо не трябва да има високо IQ, за да наказва чорбата всеки мач 

NON MOLLARE MAI
Re: ГОНЗО ШАШНА СВЕТА С IQ!!!!!
Най-интересното от тази тема са бисерите на Пената! 

-
- Контакти:
Левски унизи ЦСКА на Герена - 4:1
Няма да пействам статията, има си я в Гонг.
Айде честито на малките левскарчета и на всички фенове
Айде честито на малките левскарчета и на всички фенове

Re: Левски унизи ЦСКА на Герена - 4:1
Коментара за този мач се изчерпва с мнението на голмайстора Боян Табаков за мача:
"Не се чувствам герой, защото ми е навик да вкарвам голове на ЦСКА. Този отбор не може да ми бъде критерий. "
Дано Кокала му даде шанс още тази пролет в някой от по-леките мачове да докаже, че мястото му е на терена със синия екип!
"Не се чувствам герой, защото ми е навик да вкарвам голове на ЦСКА. Този отбор не може да ми бъде критерий. "
Дано Кокала му даде шанс още тази пролет в някой от по-леките мачове да докаже, че мястото му е на терена със синия екип!