Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот фифи перото » 03 фев 2012 21:28

Да ни е честит новият играч!Дано толкова мъка и терзания не са били напразни!
Дано е верна поговорката,че хубавите работи,бавно стават! ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Финализиране на трансфера на Рамос

Мнениеот шивача » 03 фев 2012 21:34

Kotooshu написа:Щом мъри е казал не е сбъркал ;)

"Препоръчах черногореца на сините, не защото нямах нужда от него, а понеже квотата ми от чужденци е запълнена", заяви треньорът

Наставникът на Анортозис - Станимир Стоилов предрече добро бъдеще за новото попълнение на Левски - Марко Видович (на снимката), който акостира при сините, именно от кипърския клуб.

"Видович го чака добро бъдеще и Левски ще спечели от неговото привличане. Препоръчах черногореца на сините, не защото нямах нужда от него, а понеже квотата ми от чужденци е запълнена", заяви треньорът.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

mtaraduda
Контакти:

Re: Финализиране на трансфера на Рамос

Мнениеот mtaraduda » 03 фев 2012 21:45

шивача написа:
Kotooshu написа:Щом мъри е казал не е сбъркал ;)

"Препоръчах черногореца на сините, не защото нямах нужда от него, а понеже квотата ми от чужденци е запълнена", заяви треньорът

Наставникът на Анортозис - Станимир Стоилов предрече добро бъдеще за новото попълнение на Левски - Марко Видович (на снимката), който акостира при сините, именно от кипърския клуб.

"Видович го чака добро бъдеще и Левски ще спечели от неговото привличане. Препоръчах черногореца на сините, не защото нямах нужда от него, а понеже квотата ми от чужденци е запълнена", заяви треньорът.

Супер, Рамос е слаб => добра новина за вас => няма какво да правите в нашия форум, отивайте да празнувате.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 фев 2012 21:46

Удачен цитат,браво!

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 03 фев 2012 21:47

:lol: [img][img][img][img][img][img][img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img]Много се радвам за случващото се в ЛЕВСКИ но малко ми стана странно като чух Мъри по Дарик.........защо беше учуден от идването на Рамос при СИНИТЕ.......бил интелигентно момче......но въпросът ми е не е ли редно преди да дойде въобще в БГ да се допита до Стоилов.......все пак му е бил тренер и е играл като титуляр......нали?Не ви ли е малко странно или аз нещо не съм разбрал?[rimg][/rimg]
Последна промяна от NAKEV на 04 фев 2012 16:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 фев 2012 21:56

Не съм пророк и не знам как ще и грае новият в Левски,но да попитам,защо розовите не си гледат техните проблеми,като пример:"Криля съди ЦСКА за М'Боли" (удачен цитат ,нали? :mrgreen: ), а си ровят зур**те в нашата паничка? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 фев 2012 22:25

AN71 написа:
TB1957 написа:гледах го, добър е, личи си че "пипа" топката и ще свърши добра работа на Левски! Въпроса е такъв тип играч ли ни трябва , с Райков, Бижутера и Калво ще са добра конкуренция по крилата, ама имаме нужда от поне още двама- голаджия и стабилен защитник

Стига с тоя кмета бре време е да си стегне куфарите и той :( :o има млади момчета които горят за изява а тоя да си ходи ;)

Обаче тия млади момчета като ги засили утре Танко Дяков с рамо в рекламните пана, едва ли ще смеят да се борят за топка в следващите 2 месеца. Бързате с младите момчета. Да, страхотно е че имат шанс да тренират с мъжете и да са част от първия отбор, но още им е раничко за титулярните места ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 фев 2012 22:25

tevez написа:Официално: Левски подписа с Рамос

Левски официално подписа договор с Кристовао Да Силва Рамос, съобщиха от клуба за Гонг.

Очаквайте подробности относно договора на Рамос с Левски!

Успех на новия, най-накрая някой се прежали. Изглежда ми от клипчетата наистина добър играч. Щом и Мъри го хвали толкова, съм още по обнадежден, но пък той хвалешеи Видович.
Сега трябва да се вемат двама нападтели (по възможност истински), един ЦЗ и може да сме доволни от селекцията

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 03 фев 2012 22:28

milen.hristov написа:
tevez написа:Официално: Левски подписа с Рамос

Левски официално подписа договор с Кристовао Да Силва Рамос, съобщиха от клуба за Гонг.

Очаквайте подробности относно договора на Рамос с Левски!

Успех на новия, най-накрая някой се прежали. Изглежда ми от клипчетата наистина добър играч. Щом и Мъри го хвали толкова, съм още по обнадежден, но пък той хвалешеи Видович.
Сега трябва да се вемат двама нападтели (по възможност истински), един ЦЗ и може да сме доволни от селекцията

По точно - 1 нападател и 2 защитника.

Иначе успех на новия.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 03 фев 2012 22:30

TristaNNN написа:
AN71 написа:
TB1957 написа:гледах го, добър е, личи си че "пипа" топката и ще свърши добра работа на Левски! Въпроса е такъв тип играч ли ни трябва , с Райков, Бижутера и Калво ще са добра конкуренция по крилата, ама имаме нужда от поне още двама- голаджия и стабилен защитник

Стига с тоя кмета бре време е да си стегне куфарите и той :( :o има млади момчета които горят за изява а тоя да си ходи ;)

Обаче тия млади момчета като ги засили утре Танко Дяков с рамо в рекламните пана, едва ли ще смеят да се борят за топка в следващите 2 месеца. Бързате с младите момчета. Да, страхотно е че имат шанс да тренират с мъжете и да са част от първия отбор, но още им е раничко за титулярните места ;)

А за кмета вече му е късничко с това бързо изнасяне на топката като стрела е завалията :) ;)

Върни се в “Архив”