Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tevez » 04 фев 2014 23:18

LSFC 1914 написа:Нали трансферният прозорец е затоврен. Може ли някой да ми каже как може да дойде този Айте?

Важното е, че в България е отворен. Както и в Русия. Френските отбори примерно не могат да купуват, но могат да продават в Русия и България.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 фев 2014 23:26

Спортинг (Лисабон) няма да прави спънки по преминаването на Валери Божинов в "Левски". От португалския клуб са дали писмено уверение, че няма да създават проблеми по освобождаването на международния трансферен сертификат на нападателя.

В момента от "Левски" извършват юридическа проверка на ситуацията около Божинов, който бе изгонен от лисабонския клуб преди половин година.

Очакванията са футболистът да подпише договора си със "сините" утре. Контрактът ще е за срок от 6 месеца.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 05 фев 2014 00:12

Някой има ли повече информация за франсето? От видеото в гонг останах с впечатление, че играе повече от дясно. Ако осъществим този трансфер, Ицо Йовов с паметник на Герена.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 фев 2014 00:15

сини богове написа:Някой има ли повече информация за франсето?

Талантлив футболист и гениален пияница! :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 05 фев 2014 00:25

Tommi написа:
сини богове написа:Някой има ли повече информация за франсето?

Талантлив футболист и гениален пияница! :lol: :lol:

Ясно, перфектен е за нас. И Гарата беше пияница, и Гибона...да не изброявам другите. Сърце дано да има да играе за Левски.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 05 фев 2014 00:48

Дано го вземем тоя,изглежда много добър пък и е млад.Сега,ако вземем и един ляв бек всичко ще е много добре.Браво на Ицата за сега си върши повече от перфектно работата,разкара всичката плява и взе добри,млади и перспективни играчи :)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 фев 2014 00:56

Има шанс за този трансфер, понеже трансферният прозорец за французите е затворен. Франсето знае, че отборът му е без шансове за евротурнири, а остава и свободен агент. Няма кой да го забележи после.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2014 03:35

LSFC 1914 написа:Нали трансферният прозорец е затоврен. Може ли някой да ми каже как може да дойде този Айте?

Всеки може да си прави трансфери когато иска. Затворен трансферен прозорец означава, че не можеш да регистрираш съответния играч в местната федерация за да играе. В БГ не е затворен прозореца и проблеми няма.
Nuke написа:Има шанс за този трансфер, понеже трансферният прозорец за французите е затворен. Франсето знае, че отборът му е без шансове за евротурнири, а остава и свободен агент. Няма кой да го забележи после.

Че тоя е един от най-добрите в Реймс и го искат сума ти силни отбори във Франция. Несериозно е да го свързват с Левски.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 05 фев 2014 09:26

BadBoy написа:

Всеки може да си прави трансфери когато иска. Затворен трансферен прозорец означава, че не можеш да регистрираш съответния играч в местната федерация за да играе. В БГ не е затворен прозореца и проблеми няма.
Nuke написа:Има шанс за този трансфер, понеже трансферният прозорец за французите е затворен. Франсето знае, че отборът му е без шансове за евротурнири, а остава и свободен агент. Няма кой да го забележи после.

Че тоя е един от най-добрите в Реймс и го искат сума ти силни отбори във Франция. Несериозно е да го свързват с Левски.

и на мен не ми се вярва да се осъществи трансфера,но знае ли човек,надеждата умира последна

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 05 фев 2014 09:28

bold написа:
BadBoy написа:

и на мен не ми се вярва да се осъществи трансфера,но знае ли човек,надеждата умира последна

Вярваме в Ицо Йовов. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Върни се в “Архив”