Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот olfix » 08 юли 2013 21:57

Абе,Томов не беше ли с ефективна присъда?Въобще не се заяждам,просто не си спомням каква беше развръзката с него?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юли 2013 21:57

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
mistreated написа:
Кашчей написа:Ега съм жив, за да не чуя никога повече "Вън от ЦСКА" :roll:

Не разбрах какво искаш точно да кажеш, ама нищо...

Искам да кажа, че от 20 години, през 5, все викате ура, за нов собственик и след това, до година най-много почвате да го пцувате.

ПП-Стойчо кога подписа договор, депозиран в БФС?

Тъкмо щях да те таксувам 30 кинта за превод,пък ти взе ,че се преведе сам :lol:
Ако не е (Стойчо),ще го направи(затова си имаме треньор с договор).

Аз мога ли да почакам до утре, когато и от ТИТАН-АС ще съобщят, че има сделка, преди да отварям шампанското 8-) На Лупи и неговата "чесна дума" много нямам вяра.

Като се замисля, и едните и другите са едни чесни.. само да ги запалиш и литнеш с тях :mrgreen:

Когато си "прав", си прав. :lol: Всичко се прави в името на (vivre CSKA!,vivere CSKA!,vivir CSKA!,CSKA leben!).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юли 2013 22:02

olfix написа:Абе,Томов не беше ли с ефективна присъда?Въобще не се заяждам,просто не си спомням каква беше развръзката с него?

Мани, мани!Те от ЦСКА бяха завели дело срещу него,в началото на 2010-а, в Люксембургския окръжен съд за над 8 милиона евро (заедно с пропуснатите ползи). Сега Томов ги спасява-смях до припадък :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 юли 2013 22:04

Преди 10 минути човека на бизнесмените обяви, че сделката ще стане факт на 100% след 10-15-20 дни. Ще отнеме време да се изяснят всички неща.
Нека не бием веднага тъпана. Важното е, че дойдеха последните дни на господата от Титан.
Колкото до Сашо Томов и евентуално негово шефство на Армията: 1во той няма да е сам; 2ро не виждам за какво се радват и подмятат шегички разни индивиди. Забравихте ли какво се случи при първото стъпване на Томов на Армията и къде бе поставен отбора играл в ШЛ, та се наложи системата на комуниста Батков да проработи - да се ангажират президенти на БФС и България, министри, депутати?
Всяко нещо с времето си - ЦСКА ще го бъде, бавно нещата ще се задвижат, а това е гаранция за една кофти 100 годишнина. :)

Много скоро ЦСКА ще се превърне в ПУБЛИЧНО ДРУЖЕСТВО! Това е целта пред групата бизнесмени.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юли 2013 22:15

Кировец написа:Преди 10 минути човека на бизнесмените обяви, че сделката ще стане факт на 100% след 10-15-20 дни. Ще отнеме време да се изяснят всички неща.
Нека не бием веднага тъпана. Важното е, че дойдеха последните дни на господата от Титан.
Колкото до Сашо Томов и евентуално негово шефство на Армията: 1во той няма да е сам; 2ро не виждам за какво се радват и подмятат шегички разни индивиди. Забравихте ли какво се случи при първото стъпване на Томов на Армията и къде бе поставен отбора играл в ШЛ, та се наложи системата на комуниста Батков да проработи - да се ангажират президенти на БФС и България, министри, депутати?
Всяко нещо с времето си - ЦСКА ще го бъде, бавно нещата ще се задвижат, а това е гаранция за една кофти 100 годишнина. :)

Много скоро ЦСКА ще се превърне в ПУБЛИЧНО ДРУЖЕСТВО! Това е целта пред групата бизнесмени.

На малко прасе и нов началник не се радвай, защото не знаеш що за свиня ще излезе от него.

В момента Томов няма неограничен ресурс за селекция, а и ще трябва да покрива разни предишни дългове.

Всъщност знаеш ли какъв ще бъде евентуалният краен ефект от едно публично дружество? Точно като сегашният-едноличен собственик, като не се знае дали ще е като Цветан Василев или Гриша Ганчев, или ще е като Титан.Кой би спрял този, който иска да купува акции да го направи? И когато придобие над 70% от акциите (мисля че това беше числото) вече е с префернции за закупуване на другите, когато се продават.Точно по този начин бе закупен МЮ от Глейзър и от отбор, който всяка година бе на печалба, сега е с огромни задължения, защото Глейзър му прехвърлиха доста от своите.
Е, поне не се мешат в политиката на клуба (засега).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 юли 2013 22:16

Дано това със Стойчо да е вярно! :)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот Кировец » 08 юли 2013 22:17

Момчета, слушах добре думите на представителя на бизнесмените. Хората имат желание и са мотивирани да успеят. Целта е ЦСКА да се превърне в публично дружество. Много хора са изявили апетит да участват и да се ангажират с издръжката на ЦСКА. ЦСКА ще се превърне в модел за останалите отбори. Дано успеят!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 юли 2013 22:22

Кашчей написа:
Кировец написа:Преди 10 минути човека на бизнесмените обяви, че сделката ще стане факт на 100% след 10-15-20 дни. Ще отнеме време да се изяснят всички неща.

На малко прасе и нов началник не се радвай, защото не знаеш що за свиня ще излезе от него.

В момента Томов няма неограничен ресурс за селекция, а и ще трябва да покрива разни предишни дългове.

Всъщност знаеш ли какъв ще бъде евентуалният краен ефект от едно публично дружество? Точно като сегашният-едноличен собственик, като не се знае дали ще е като Цветан Василев или Гриша Ганчев, или ще е като Титан.Кой би спрял този, който иска да купува акции да го направи? И когато придобие над 70% от акциите (мисля че това беше числото) вече е с префернции за закупуване на другите, когато се продават.Точно по този начин бе закупен МЮ от Глейзър и от отбор, който всяка година бе на печалба, сега е с огромни задължения, защото Глейзър му прехвърлиха доста от своите.

1.Като за начало, ако ще бъдем обективни трябва да спрем да слагаме Томов на червения трон, защото няма индикации точно той да е "Кръстника".
2.Крайния ефект аз не го знам, ама съм на 100% убеден, че ти също не можеш да го предвидиш.
Кашчей, стига. Нека изчакаме. Да мине време, да се подпишат документи, да се дадат пресконференции и т.н. Всичко е супер относително - в България нещата стават бавно и нестандартно. Да не прибързваме с крайни заключения. Аз просто предавам какво съм чул от човека в кухнята на бизнес групата "Червени шампиони".
Последна промяна от Кировец на 08 юли 2013 22:23, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 юли 2013 22:22

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
mistreated написа:
Кашчей написа:Ега съм жив, за да не чуя никога повече "Вън от ЦСКА" :roll:

Не разбрах какво искаш точно да кажеш, ама нищо...

Искам да кажа, че от 20 години, през 5, все викате ура, за нов собственик и след това, до година най-много почвате да го пцувате.

ПП-Стойчо кога подписа договор, депозиран в БФС?

Тъкмо щях да те таксувам 30 кинта за превод,пък ти взе ,че се преведе сам :lol:
Ако не е (Стойчо),ще го направи(затова си имаме треньор с договор).

Аз мога ли да почакам до утре, когато и от ТИТАН-АС ще съобщят, че има сделка, преди да отварям шампанското 8-) На Лупи и неговата "чесна дума" много нямам вяра.

Като се замисля, и едните и другите са едни чесни.. само да ги запалиш и литнеш с тях :mrgreen:

ПСУВАТ ЧЕСТНА ДУМА

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2013 22:26

Кашчей написа:На малко прасе и нов началник не се радвай, защото не знаеш що за свиня ще излезе от него.

А какъв е ефектът от еднолично дружество? Не ми отговаряй, аз знам. Всички фенове на ЦСКА знаят.
И нали никой не иска да дава пари за ЦСКА, как пък сега обърна плочата и взе да развиваш теории как някой щял да изкупи всички акции.
Остави на нас да мислим за новите началници, не бери грижа. Аман от "загрижени" съветници, като вас. Всеки тръгнал акъл да дава.
И като ни обвиняваш, че не харесваме никой, защо всеки път, като се заговори за нови собственици ти си първият, който твърди, че няма да ни помогнат?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”