NBA Regular Season 19-20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 19-20
Каза ли ви го Шак?
Тези от ТНТ усещат добрите експерти
- Drunken_Master
- Контакти:
Рокетс - Тъндър
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=d6ygCxU8BNw[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Buck32 написа:Каза ли ви го Шак?Тези от ТНТ усещат добрите експерти
Предполагам е напомнил, че има 4 титли. Няма предаване, в което да забрави
Larsenn написа:Buck32 написа:Каза ли ви го Шак?Тези от ТНТ усещат добрите експерти
Предполагам е напомнил, че има 4 титли. Няма предаване, в което да забрави
p.s. Янис - DPOY
- Drunken_Master
- Контакти:
DPOY
Искаше ми се да е Бен Симънс, ама...
П.С.
Веднъж след поредният спор с Баркли, Шак се обърна и му каза "Имам четири титли и съм с три "МВП на финалите". Влез в гугъл и провери, Чък !"

П.С.
Веднъж след поредният спор с Баркли, Шак се обърна и му каза "Имам четири титли и съм с три "МВП на финалите". Влез в гугъл и провери, Чък !"
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Е там обичат да се дъвчат така - преди Шак да дойде беше забавно, понеже на закачките на Кени за титлите, Баркли отговаряше с препращане към ХоФ. Вчера случайно попаднах на едно интервю на Бил Симънс с Хорас Грант от 2017 - Хорас също шеговито казваше нещо като "е то като си шампион е така, е Юинг, Баркли и Малоун няма как да го знаят".
Видяхте ли калташкото настъпване на Маркъс Морис на контузения глезен на Лука. Но веднага в интернет обяснил, че не е умишлено. Тези братя малко като близнаците Иванови при нас.
Видяхте ли калташкото настъпване на Маркъс Морис на контузения глезен на Лука. Но веднага в интернет обяснил, че не е умишлено. Тези братя малко като близнаците Иванови при нас.
- Drunken_Master
- Контакти:
Робърт Ори
Ори преди няколко години беше диснал Тим Дънкън по интересен начин. Думите му бяха: "Хакийм беше 300 пъти по-добър от него!" Така казано е прекалено омаловажаващо постигнатото от Тими, още повече, че бяха и съотборници в Спърс.

Re: Робърт Ори
Всъщност беше казал 20 пъти и май беше миналата година. Факт е, че преувеличава, може би с желанието да го асоциират предимно с онзи Хюстън, макар че най запомнящите се епизоди с него са с Лейкърс и Спърс. От друга страна като младок Хакийм може да го е впечатлил повече, а и на Хакийм не се е налагало да спасява задника (макар че и там има ключови прояви).
- Drunken_Master
- Контакти:
Робърт Ори
Мда, налагаше се да спасява задникът на твоите хора... :Р
За мен е най-големият ролеви играч евър... Да ме прощават Дани Ейндж и Ди Фишър.
За мен е най-големият ролеви играч евър... Да ме прощават Дани Ейндж и Ди Фишър.