Red_Neck написа:.... а иначе, заплатите не би трябвало да са твоя грижа.
Ххахаа, пак почвате старата песен на нов глас. Заплатите са си ваша грижа, прав си, с 30 милиона дългове и такива заплати ще си стоите у В групата 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:.... а иначе, заплатите не би трябвало да са твоя грижа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Red_Neck написа:.... а иначе, заплатите не би трябвало да са твоя грижа.
Ххахаа, пак почвате старата песен на нов глас. Заплатите са си ваша грижа, прав си, с 30 милиона дългове и такива заплати ще си стоите у В групата 100 години!
Синьо сърце написа:Old_death написа:Остави , аз ще му обясня на детето . Когато се пусна новината , че Бранеков е започнал преговори с неговия клуб , телефона на защитника е бил залят от съобщения за кръвна вендета към семейството му и обещания да бъде съблечен като Петев . Трябва да си мазохист или олигофрен за да отидеш да играеш за клубът на такива питеци .
Факт. Бранеков е нежелан от феновете на Герена. Съмнявам се обаче, че са заплашвали него и семейството, няма смисъл-просто му е обяснено, че е нежелан и да не си прави труда да идва.
Old_death написа:Синьо сърце написа:Old_death написа:Остави , аз ще му обясня на детето . Когато се пусна новината , че Бранеков е започнал преговори с неговия клуб , телефона на защитника е бил залят от съобщения за кръвна вендета към семейството му и обещания да бъде съблечен като Петев . Трябва да си мазохист или олигофрен за да отидеш да играеш за клубът на такива питеци .
Факт. Бранеков е нежелан от феновете на Герена. Съмнявам се обаче, че са заплашвали него и семейството, няма смисъл-просто му е обяснено, че е нежелан и да не си прави труда да идва.
Споделям това , което четох в " Телеграф " , а тоя вестник покрай собственика му не се слави като защитник на ЦСКА . В статията пишеше за " смъртни заплахи към семейството и закани за събличане " . В коментара може да са изходили от позицията , че гроздето е кисело , но това си е техен проблем .
Red_Neck написа:GA_ veliki написа:Red_Neck написа:Според мен, потенциалът на ЦСКА, като марка + фен масата и дългосрочната концесия на базите е съизмерима със задълженията.
Т.е. сравнението с Осъм от преди 20 и кусур години е на кантар. Ако е успял с Осъм тогава, би трябвало да успее и с ЦСКА сега.
Интересно , какъв процент от задълженията е т.нар. фен маса.
Колега, предполагам се заяждаш, но ще уточня с 5 думи.
Чисто икономическият потенциал на клуба ЦСКА включва в себе си марката (историята), фен масата, локацията на клуба и базите.
Икономическият потенциал на 20 000 фена в Ловеч е по-малък от този на 20 000 фена в София - просто, защото стандарта на живот в столицата е по-висок и при правилна маркетингова стратеия клуб в София може да има солидни доходи не само от продажба на билети.
Предполагам, всички ще се съгласят, че сега ЦСКА има в пъти повече фенове от Осъм (от преди 20 години). Големината на фен масата и интереса към даден клуб рефлектира и при договарянето на рекламни договори. Да не споменаваме, че при равни други условия, е много по-лесно да "навиеш" футболист да си изкарва хляба в София, отколкото в Ловеч (с цялото ми уважение към града).
Концесията на базите също има своята стойност.
Мисля, че идеята е ясна и няма какво повече да многословим - ЦСКА сега ( с всичките задължения) в никакъв случай не е по-лоша бизнес възможност от Осъм от началото на 90-те.
гражданин от село написа:Ясно е, че си има причина да отидем временно в аматьорския футбол.
[offtopic]Подуенци да си спестят обясненията.[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта