Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: ЕХ МИТЕ МИТЕЕЕ МИТЕ

Мнениеот kishe » 15 яну 2009 20:47

Botev74 написа:Нищо не пере. Каквото изкара от Авиотехника и фабриката отива в Ботев. Няма да издържи дълго

това го знам от някой от нас който си пишем по форумите и никаде другаде не е излизало ама като вариант
kishe написа:само като вариант ами ако пере парите на тези от милано както някой твърдеше имали значение дали сме в б или в група

и да не ме разбират погршно другите и аз съм за б и в група пък каквото ще да става
селски вземи си скункса не се сърди

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 15 яну 2009 21:18

Ами всеки се исказва и аз да кажа нещо тогава. Момчета май си го заслужаваме президента, ние не можем да направим един протест, като хората, вчера даже полицая ми се подиграваше, вика това ли ви беше протеста. Много е късно първия мач. Дайде да насрочим една дата, но да имаме време да се подготвим, да знаят всички, да е почивен ден, да покажем някаква позиция и няма мирно, нека си разправят, че трябва да се протестира мирно, като протестираме 10 г. мирно някой да ни е чул? Безредизи и да се пръснем из града да видим какво ще направят и най - важното трябва да ликвидираме митьо, иначе виждате куповачи има, но клуба не се продава. Някой не познава ли някой килар?

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 15 яну 2009 21:36

При събирне на голяма тълпа,да речем поне 2-3000 души,смяам че ще направим доста поразии из градът,говоря за абсолютна анархия-ама пък от друга гледна точа каво са ни виновни обикновените хора ако им нанесем щети.....тр да се удари наистина митку където най го боли...ова ,няма друг изход!!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 яну 2009 21:39

интересно ми е тарторите кво ще кажат???

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 15 яну 2009 21:41

какво казаха предишните пъти..не,питам сериозно,защото нямам възможност да идвам на сбирки..но като гледам,нищо радикално,ама поне нещо мислят де:)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 яну 2009 21:46

dobermanche написа:какво казаха предишните пъти..не,питам сериозно,защото нямам възможност да идвам на сбирки..но като гледам,нищо радикално,ама поне нещо мислят де:)

незнамм .....дали да не се сформира няква група за по крайни действия ...

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 15 яну 2009 21:49

След първият домакински мач , цялата Трибуна Изток тръгваме на поход към Крумово и му сриваме къщата бе дейба майка му... нека да видим как 100 полицая ще ни спрат!
Изображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 15 яну 2009 21:51

PLOVDIV PEE 1912 написа:интересно ми е тарторите кво ще кажат???

незнам какво ще кажат тарторите ама си мисля че не само тарторите трябва да дават идеи и акъли ако някой има идея да е споделя пък тогава тарторите да действат и да организират фракцийте,да си призная честно на мен друго освен вандалски акции друго не ми идва на акъла пък и това не струва така настройваме общественото мнение срещу нас а ако вандалските акци са насощени срещу селската мастия тогава друг недоволен освен него няма да има.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 15 яну 2009 21:54

да трябва много народ, но нали виждате колко сме заспали, ами ако идем толка много в крумово?

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 15 яну 2009 21:55

аз никаде не съм го срещал този идиот в града та да го из1акват там хора напримерно,вижте вчера цска-рите намазали лупи с лайна ама той отвреме навремв се вяаства на стадиона ама тази мастия незнам каде може да го засечем.когато му запалиха ресторанта прочетох че обиал там да си пие кафето често вечерял там ама сега е късно

Върни се в “Архив”