Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
Re: Факти, Факти и пак Факти и ВСЕ ЛОШИ!
Цачев и Иса са перфектни, ама кой да се сети... пускайте г.христов и си блъскайте главите(пак казвам - нищо против жоро, просто не е за левски)
plovdivmraziselskiq написа:Цачев и Иса са перфектни, ама кой да се сети... пускайте г.христов и си блъскайте главите(пак казвам - нищо против жоро, просто не е за левски)
Прав си. В този момент трябваше нападението да го води Цачев. Поне така мисля аз, но Батков отново си прави неговите играчки.

Тези, всичките извадки са от 7дни спорт, който откакто е с нови собственици, само плюе Левски, общо взето те се опитват да ни сринат и да настроят хората даже и нас самите срещу любимия отбор. А точно сега е времето, когато е нужно да подкрепим отбора. Във България всяка загуба е трагедия (поправете ако не е така). Пуснете си седем дни спорт и жижте какво пише "ЦСКА герои, невероятни, изключителни" тва е смешно тия динамо играха супер зле. Дебрецен е много добър отбор както видяхме в момента даже те заслужават повече от нас да се класират. Но истина е, че ако имаме малко късмет и вкараме ранен гол ще имаме някакъв шанс, така е при нас българите дори и с Барса и Челси да играеме пак се надяваме на нещо винаги има надежда. Но истината , че надежда ще има само ако се оправи отношението към футбола като цяло. Т.е. не само пари и бази, а и да се премахне това чакане само да стъпим накриво и да ни плюят е тва е тука сега се надига вълна от оплювания срещу нас ама огромна цунами защото паднахме 1-вия мач и е почти сигурно, че отпадаме ама някои хора са твърде сигурни в това и затова ни почнаха отсега. Дано ги опровергаеме. Успех ЛЕВСКИ.
- INZAGHI_99
- Контакти:
comorad написа:Мисля си, че те разбирам. Надявам се повечето хора да те разбират. Но какво от това???
Всички го знаем това, но няма какво да направим. Не харесваме Батков, но е поканен на националната конференция на феновете, не го харесваме но се договаряме да не го плюем него и отбора. Не харесваме Радко/Вили и Колала/ но в определени моменти и към тях се проявава реверанс. Ами в това отношение феновете на Ботев излязоха по мъже от нас. Или трябва непрекъснато да се плюе по адвокатчето или да не се плюе. Не може в един момент да сме приятели с него а в другия, този боклук да се маха. Ако бяхме били дали щеше да има човек да говори за него?
Успех на момчетата във втория мач
САМО ЛЕВСКИ
Прав си, обаче мисля че дадохме реверанс към всички и към играчи и към ръководство, - да питам не само тебе себе си и всички и КАКВО НАПРАВИХА ТЕ ЗА ДА СЕ ЗАРАДВАМЕ НИЕ???
сПЕЧЕЛИХМЕ ЕДНА смешна титла без игра!!!!!!! В Европа с ме трагедия!!! И най-важното -ИГРАЕМЕ ЛИ ФУТБОЛ? -ЛЕКО ПОДОБИЕ.
Да биеш Монтана , Ботев и т.н в този момент не е трудно. Имат 35 мача за един сезон играят в 5 и ни молят да сме зад тях играят 4 мача в Европа и в 2 от тези 4 стават смешни.
Хората играят по 60 - 70 мача на сезон и не се оплакват, нашите все изморени били!!!!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- blue magic
- Контакти:
Re: Георги Иванов: Криха се като мишки при победите, сега критик
ГОНЗО е прав да защити отбора. Защото след отстраняването на Баку, победите над Литекс, Ботев и Миньор не чухме и една добра дума. А сега - помия. Може класата да ни е такава, но определено отборът стои много по добре отколкото при Кокала. ПРодължавам да смятам, че негативния резултат срещу Дебрецен се дължи на обективни причини - тримата контузени основни играчи, уникалният гол с който унгарците поведоха и слабата физическа подготовка, която не ни позволи в края на мача да натиснем. Явно 5 поредни мача сряда-събота са ни дошли множко. И предсезонната подготовка не е била на нужното ниво.
А критикарите да кажат кой изгони по най-долен начин от ЛЕВСКИ Топчо, Бардон и Мечо? Сега убедени ли сте в безумството на тази постъпка?
А критикарите да кажат кой изгони по най-долен начин от ЛЕВСКИ Топчо, Бардон и Мечо? Сега убедени ли сте в безумството на тази постъпка?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Сектор Б написа:largoboss написа:Много ме издразни Наско оная вечер след мача,тъкмо се бях прибрал ,и започна да говори едни глупости,въпреки ,че го уважавам не му прави чес ,че говори глупости за ЛЕВСКИ.
Така е. И аз се учудих как може да говори по този начин.
Вие да не сте от онези "пияните и дрогираните", дето скачаха на Кокала?!
Наско си каза нещата много точно, и при това тези неща са очевидни! Не е нужно дори да си специалист!!
Трябва обачи да си или пиян, или дрогиран, за да си мислиш, че кРатко останич въобще е някакъв треньор...
Та, на всички които го харесват, пожелавам да остане за дълго!
Ами Гонзо, кога да ви критикуват??? Като побеждавате ли? Разбира се, че сега ще критикуват, в случая Наско си го каза направо"Левски не игра нищо, беше тотално надигран от унгарците", Ники Илиев наистина от 4 мача говори, че отбора няма защита. А сега защо ни критикуват, ами кога Гонзо, кажи им да знаят. Много си голям дано да оправиш нещата иначе добро не ни чака.
САМО ЛЕВСКИ
САМО ЛЕВСКИ
Re: За болните амбиции на Левски...
Докъде стигнахме - чорбари да обезценяват постиженията на Левски за 2005 и 2006 година. Като е толкова лесно, защо за 20 години поне веднъж не направихте пробив в Европа?
Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!
Да кажеш обаче, че ЦСКА няма нищо общо с Комунистическата партия и Комунистическата власт си е направо свободно съчинение, без картинка, в стил ГА или Ефрем.
Само не вкарвай такива думи в устата ми.Никога не съм твърдял такива глупости.След 1944 година всичко в тая държава имаше връзка и бе командвано от комунистите.Просто реагирам,когато чуя приказки за деца за "десидентското" минало на Левски в тоя период!Партийното членство бе задължително за всеки,искал да направи кариера в страната.Но да се нарича отбор,чиито играчи бяха с офицерски чинове в милицията и ДС десидентски и преследван от комунистите,е меко казано некоректно.Ако си живял в тия времена,сигурно си спомняш как червените гниди преследваха и изтребваха до девето коляно противниците си.Ако тоя мит беше истина,нямаше да съществувате като членска маса и клуб!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- INZAGHI_99
- Контакти:
Чакай те хора. Първо браво на Гонзо- за това е шеф трябва да защити отбора.
Не казвай те Наско е против ЛЕВСКИ, това не е така в последните три години при нас е хаос. Ама пълен ХАОС.
Батков сам си гради отбора слуша един единствен човек и това е човека, който от 6-7 години мъти водата -ПЕТЪР ЗАБЕРСКИ.
Това и кучетата на Герена го знаят и всички Журналисти също, но всички мълчат. Последните три години, дайте нещо положително да извадим дали има. Кажете ми един мач в който играхме що годе добре???
Не казвай те Наско е против ЛЕВСКИ, това не е така в последните три години при нас е хаос. Ама пълен ХАОС.
Батков сам си гради отбора слуша един единствен човек и това е човека, който от 6-7 години мъти водата -ПЕТЪР ЗАБЕРСКИ.
Това и кучетата на Герена го знаят и всички Журналисти също, но всички мълчат. Последните три години, дайте нещо положително да извадим дали има. Кажете ми един мач в който играхме що годе добре???
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!