Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: За болните амбиции на Левски...

Мнениеот MuroCSKA » 22 авг 2009 13:23

L_Messi написа:
lucio написа:Искам да припомня на автора на темата за двубоя Манчестър и Рома 7:0. Интересно ми е да разбера какво му е мнението за Рома на Тоти ???

Има и по-пресен пример от миналия сезон - Спортинг и Байерн, 0:5 в Лисабон и после май беше 7:1. Фактът, че дори и отбори като Спортинг и Рома не са застраховани от това някой европейски гранд да им напълни кошарата е показателен. А в сряда видяхме какво направиха Лион с Андерлехт.
tolbuhinskiq написа:И какво като сте играли с шампионите на Испания и Англия и вицешампиона на Германия?Искате да кажете че този резил е нещо в реда на нещата ли?По ирония на съдбата при последния си поход в турнира на шампионите сезон 1981-82г ЦСКА среща шампионите на точно тези страни и да ви припомня ли какви бяха резултатите?С Реал сосиедат(Исп) 1:0 и 0:0,с Ливърпул(Анг) 0:1и 2:0 и с шампиона на Германия Байерн 4:3 и 0:4...има ли нужда от коментар???Сега пак някой ще каже че това било много отдавна.да така е,но просто тогава е била силата на ЦСКА,техните върхове...а,кога бяха вашите?

Доста повърхностно мнение е това, според мен. Пич, защо не припомниш предишния сезон какво стана при срещата ви с Ливърпул или след това при срещите ви с Байерн и Хамбургер? И защо въобще сравняваш КЕШ с Шампионската лига и онези времена, в които най-добрите бг футболисти ираеха у нас, а сега са на изток и запад?

Не исках да взимам отнопение по темата, но........ Веднага ти казвам:
1. Ливърпул - биха ни тук 1:3, а там ги БИХМЕ 1:0 (тогава те бяха действащия европейски шампион)
2. Байер - две победи по 1:0
3. Хамбургер - биха ни с 1:0 (а не с 5:0 ) и ако помниш имаха 1-2 положения и вкараха гол благодарение на майсторствово на Ван дер Ваарт, който сега е в Реал Мадрид

Надявам се ти отговорих............

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 22 авг 2009 13:33

Киево е от ранга на Локо Мездра аз това видях..е то Ювентус значи е на равнището на Локо Пд по твоята логика..Не се изказвайте неподтотвени..а отбора на Дебрецен играе много грамотен футбол,който българските отбори не могат да практикуват за съжаление..и в Унгария не очаквам чудеса.За сметка на много други аз не съм заслепен болен привърженик и не гледам през розови очила.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 22 авг 2009 13:36

MuroCSKA написа:
L_Messi написа:
Доста повърхностно мнение е това, според мен. Пич, защо не припомниш предишния сезон какво стана при срещата ви с Ливърпул или след това при срещите ви с Байерн и Хамбургер? И защо въобще сравняваш КЕШ с Шампионската лига и онези времена, в които най-добрите бг футболисти ираеха у нас, а сега са на изток и запад?

Не исках да взимам отнопение по темата, но........ Веднага ти казвам:
1. Ливърпул - биха ни тук 1:3, а там ги БИХМЕ 1:0 (тогава те бяха действащия европейски шампион)
2. Байер - две победи по 1:0
3. Хамбургер - биха ни с 1:0 (а не с 5:0 ) и ако помниш имаха 1-2 положения и вкараха гол благодарение на майсторствово на Ван дер Ваарт, който сега е в Реал Мадрид

Надявам се ти отговорих............

Ставаше въпрос за мачовете през 80те.

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 22 авг 2009 13:38

К'ва шампионска лига,алооооо :shock: Я влезте в реалността и,ако следващата година ви се падне отбор,който не е от Сан Марино,Андора или Азербайджан просто недейте да играете ИЗОБЩО!!! :oops: :geek:

dani1976
Контакти:

Мнениеот dani1976 » 22 авг 2009 13:39

Георги Иванов: Криха се като мишки при победите, сега критикуват като плъхове .Това към кой мислите е насочено а :?:

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 22 авг 2009 13:40

DaSyth написа:К'ва шампионска лига,алооооо :shock: Я влезте в реалността и,ако следващата година ви се падне отбор,който не е от Сан Марино,Андора или Азербайджан просто недейте да играете ИЗОБЩО!!! :oops: :geek:

Същото това се отнася и за армейците..

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 22 авг 2009 13:41

а аз не мразя цска,а тъпите му привърженици

dani1976
Контакти:

Георги Иванов: Криха се като мишки при победите, сега критик

Мнениеот dani1976 » 22 авг 2009 13:53

Това,изказване към кой конкретно е насочено :?:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 22 авг 2009 13:53

аман от тъпи прасета,ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО :!:

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Факти, Факти и пак Факти и ВСЕ ЛОШИ!

Мнениеот INZAGHI_99 » 22 авг 2009 13:55

Днес чета пресата и направих една конструкция от отделни статии, които според мен много точно описват болната истина за нас! Сега ще ви пусна тази концепция за коментар:

Левски е за никъде:
Мъдрост ръководи събитията в Левски. Там първи разбраха кои тренери могат да победят Бате- Бернд Шустер, Дик Адвокаат и Мъри(макар да не го харесвам). И изгониха навреме Мъри, другите двама не можаха да ги набарат за да изгонят и тях.
И какво направиха на Герена след това? Взеха мерки да не стават изненади с някакви случайни победи. Не им трябват случайни победи, а закономерни загуби. Това е номерът.
И назначиха Вуцов за тренер. Уволниха го след два мача. Хвърлиха Кокала да лови дивото и изтърваха милионите от КЕШ.
Те и сега ще ги изтърват и правилно. С радко- толкова. Накъде всъщност сме тръгнали? Както личи –за никъде.

Каква бе новината от четвъртък, Ц...... опита да правят нормален футбол и играха храбро срещу Динамо и завършиха 0:0 със съперник, който има футболисти за 60 мил.
Оказа се, че докато в ЛЕВСКИ блеят, в Ц.. работят както могат. СЪСТАВЕНИ ОТ ТРАНСФЕРНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ И ФУТБОЛИСТИ В ПРЕДПЕНСИОННА ВЪЗДРАСТ ТИМ НА СИНИТЕ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО СРЕЩУ ДЕБРЕЦЕН. Ден по късно Пенев направи нещо невероятно – хвърли в мача младоци, някои от тях нямат дори и 20 години. В цялата група за мача имаше един чужденец – Мороз. Вместо да налеят гипса и да се чудят какво правят с топката, малките излязоха смело, удариха две греди и изтърваха чисто положение в края на мача.
Това лято в Ц......... НЯМАШЕ ПАРИ ЗА СЕЛЕКЦИЯ, ЗАТОВА НОВИТЕ ИМЕНА БЯХА ЧЕТИРИМА ОТ СЛИВЕН, ТРИМА ОТ БОТЕВ И ЕДИН ОТ ПИРИН.
Смелото решение на Пенев да тръгне с хлапаци рязко контрира с политиката на Левски. СРЕДНАТА ВЪЗДРАСТ НА Ц..... В МАЧА С РУСНАЦИТЕ Е 22ГОДИНИ. ТАЗИ НА ЛЕВСКИ 27ГОДИНИ.
ОТ ГЕРЕНА РАЗПРАТИХА ТАЛАНТИТЕ СИ (ПЪЛНИ БОКЛУЦИ – БАТКОВ И КОМПАНИЯ) ДА СЕ ОБИГРАВАТ В СВОГЕ И БЛАГОЕВГРАД И ПОДПИСАХА С 34-ГОДИШНИЯТ САША СИМОНОВИЧ( ТОПУЗАКОВ). ОТ ИЗБРОЕНИТЕ НИТО ЕДИН НЕ НОСИ ЕТИКЕТ ‘БЪДЕЩА ИНВЕСТИЦИЯ’. СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ СИНИТЕ ЩЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ЮНОШИТЕ ИМ НЯМАТ МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ, А МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ С МАЧОВЕ СРЕЩУ ФК ПЕРНИК, ЛОКО МЕЗДРА И МОНТАНА.

АТАНАС ЗЕХИРОВ – ГОДИНИ 20, ХАЛФ, МАЧОВЕ ЗА Ц... 6
ЗЕХИРОВ Е РОДОМ ОТ СЕЛО КОЧАН. В 7МИ КЛАС НА ТУРНИР В СЛИВЕН БЕЛЕЖИ НА ЛЕВСКИ И ОТ ГЕРЕНА ВЕДНАГА ГО ПРЕВЛИЧАТ. ДВЕ ГОДИНИ В ЛЕВСКИ СА ДОСТАТЪЧНИ НА ТРЕНЕРИТЕ ДА ПРЕЦЕНЯТ, ЧЕ НАСКО НЯМА НУЖНИТЕ КАЧЕСТВА И ТОЙ Е ДАДЕН НА СЕПТЕМВРИ. Ц.... ВИЖДАТ ТАЛАНТА НА ЗЕХИРОВ И ГО ПРИБИРАТ ПРИ ТЯХ.

ПЕНЕВ- отиваме в москва за да ги отстраним.
Достнич- ще се опитаме да направим нещо.

Тези извадки ми нанесоха още по голяма болка- защото са самата истина и това се случва всяка година при нас и вече взе да ми писва.
Дано ми схванете замисъла с тези извадки..

САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Архив”