Дурекс, вие отстранихте Барселона, но имахте много подходящи за агресивен стил в дефанзивен план футболисти, имахте играчи, които спокойно могат да приемат играта в защита, начело на Интер бе Мауриньо все пак, той е цар на подобни мачове, при всички положения Милан в момента е далеч по - подценяван медийно отбор от онзи Интер. Затова има както субективни, така и обективни причини. Мисълта ми бе, че с тези проблеми в състава, с наличието на футболисти ветерани и на такива, които никога не са били играчи за подобно ниво, нашите съумяха да се справят с атаката на каталунците. А и като казвах, че никой друг отбор не може да направи това, освен Милан, имах предвид в момента, в миналото това стори най - вече Челси, но съдийската гавра с лондончани беше наистина жестока, както колегата росонер отбеляза, Интер все пак допусна гол в Милано. Между другото, аз очаквах в сряда да се получи мач като тези в групите, с голове в двете врати, но явно напрежението на елиминациите си каза думата в поведението и на двата отбора пред противниковата врата. Сардукар, истина е, че Ибра беше далеч от най - добрата си игра, но не мога да кажа, че не се стара. Пропускът е ясно, че нямаше да бъде такъв, ако насреща не беше Барса, а Лече, например. Но той си е такъв, нищо ново. Все пак си мисля, че ще осъзнае най - накрая, че този сезон е големият му шанс да получи наистина важно място в представите на световната футболна общественост за топ играчите на нашето време. Сега е във формата на живота си и, ако сега не блесне в наистина голям мач в Лигата, няма кога. Иначе съм съгласен, че Барселона като гост е доста колеблив отбор, но винаги е съумявала да отбележи гол, и на Интер, и на Арсенал, за Реал да не говорим

, и на Челси, колкото и мачът да беше контроверсиален

(ако колегата даниел875 или хлр не знам си какво си, както му е другият ник, чете това - шегувам се с използването на тази дума

). И най - важното за мен бе, че в сряда нямаше груби прояви, нямаше провокации и от двете страни, мачът мина в духа на феърплея. Дано бъде така и на реванша, пък каквото сабя покаже.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.