Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот durex » 30 мар 2012 11:40

storm написа:
milan199440barca написа:
durex написа:Колега, не искам да се меся във вашия двубой но да казваш,че друг отбор освен Милан,който така е неотрализирал атаките на Барса не съм съгласен. Пусни си първия мач Интер - Барселона и пак ще си говорим ;) Нищо лично пак казвам не с цел заяждане ;)

Теоретично и практически и двамата сте прави ;) Интер наистина спря Барселона, но допусна по един гол в двата мача. Снощи Каталунците не вкарват за пръв път от... колко казаха? 30 мача май. Вероятно от мача с Интер на "Сан Сиро" в групите ;) .

Те вкараха, даже два във втория, ама им го отмнениха единия .. :) А в първия мач единия гол на Милито бе от 1-метрова засада.. :mrgreen: Така, че малко е субективно, колко Интер е спрял Барселона..

Че първия на Барселона на Камп=а си беше засада,така че ако на Милито е засада и на Пике също,но не ми се връща отново на тази тема,защото всеки си знае неговата.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 мар 2012 15:00

Дурекс, вие отстранихте Барселона, но имахте много подходящи за агресивен стил в дефанзивен план футболисти, имахте играчи, които спокойно могат да приемат играта в защита, начело на Интер бе Мауриньо все пак, той е цар на подобни мачове, при всички положения Милан в момента е далеч по - подценяван медийно отбор от онзи Интер. Затова има както субективни, така и обективни причини. Мисълта ми бе, че с тези проблеми в състава, с наличието на футболисти ветерани и на такива, които никога не са били играчи за подобно ниво, нашите съумяха да се справят с атаката на каталунците. А и като казвах, че никой друг отбор не може да направи това, освен Милан, имах предвид в момента, в миналото това стори най - вече Челси, но съдийската гавра с лондончани беше наистина жестока, както колегата росонер отбеляза, Интер все пак допусна гол в Милано. Между другото, аз очаквах в сряда да се получи мач като тези в групите, с голове в двете врати, но явно напрежението на елиминациите си каза думата в поведението и на двата отбора пред противниковата врата. Сардукар, истина е, че Ибра беше далеч от най - добрата си игра, но не мога да кажа, че не се стара. Пропускът е ясно, че нямаше да бъде такъв, ако насреща не беше Барса, а Лече, например. Но той си е такъв, нищо ново. Все пак си мисля, че ще осъзнае най - накрая, че този сезон е големият му шанс да получи наистина важно място в представите на световната футболна общественост за топ играчите на нашето време. Сега е във формата на живота си и, ако сега не блесне в наистина голям мач в Лигата, няма кога. Иначе съм съгласен, че Барселона като гост е доста колеблив отбор, но винаги е съумявала да отбележи гол, и на Интер, и на Арсенал, за Реал да не говорим :lol: , и на Челси, колкото и мачът да беше контроверсиален :lol: (ако колегата даниел875 или хлр не знам си какво си, както му е другият ник, чете това - шегувам се с използването на тази дума :) ). И най - важното за мен бе, че в сряда нямаше груби прояви, нямаше провокации и от двете страни, мачът мина в духа на феърплея. Дано бъде така и на реванша, пък каквото сабя покаже.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 мар 2012 15:50

Много слаб мач стана,мач без нито един корнер.Отдавна не бях виждал такъв мач,чесно.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 30 мар 2012 16:38

Жоржиньо написа:Много слаб мач стана,мач без нито един корнер.Отдавна не бях виждал такъв мач,чесно.

кой тва Милан - Барса ли :?
щото аз веднага се сещам за един корнер където Пуйол отправи удар с глава и за малко да отбележи ... да не говорим че имаше чиста дуспа в тази ситуация , на повторението много добре се видя как съдията наблюдава тази ситуация , но не я свири 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 мар 2012 16:47

Middlesbrough написа:
Жоржиньо написа:Много слаб мач стана,мач без нито един корнер.Отдавна не бях виждал такъв мач,чесно.

щото аз веднага се сещам за един корнер където Пуйол отправи удар с глава и за малко да отбележи ... да не говорим че имаше чиста дуспа в тази ситуация , на повторението много добре се видя как съдията наблюдава тази ситуация , но не я свири 8-)

Един два имаше общо целия мач,и ако е тва е ситуацията на Санчес не знам каква дузпа може да има,след като той си я поведе 15 метра и топката си излизаше.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 30 мар 2012 16:54

Жоржиньо написа:
Middlesbrough написа:

Един два имаше общо целия мач,и ако е тва е ситуацията на Санчес не знам каква дузпа може да има,след като той си я поведе 15 метра и топката си излизаше.

говора за ситуацията с Пуйол ... за Санчес може и да се даде може и не , много такива дуспи са свирени ... иначе да мача беше под очакванията като цяло и под моите очаквания за играта на Барса ;С

Офтопик:

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 30 мар 2012 18:50

Имаше 2 ъглови удара на мача Милан - Барселона. Месба държеше Пуйол за екипа и можеше да се отсъди дузпа. Това е често срещана ситуация при статични положения. Пуйол стигна до топката и отправи опасен удар, който мина на педя от гредата. За Барселона се пише, че са най-силният отбор в историята, а за Меси, че е най-великият футболист. Би трябвало да могат да победят Милан и без дузпа.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 01 апр 2012 14:02

Барса откровено игра слабо в Милано, Пеп обърка схемата на отбора + обърка смените (нищо ново под слънцето, вече сме му свикнали). И въпреки това не трябва да подминаваме с лека ръка отличната игра в защита, която показаха росонерите.

Аз лично чакам с голямо нетърпение реванша на Камп Ноу. Ако Милан успеят първи да вкарат... ще се затворят в желязна защита и като нищо може и да не успеем да им вкараме два гола, но ако ние вкараме първи... о какъв мач ни чака! ;) Тогава росонерите вече ще бъдат принудени да атакуват и ще се получи голямо зрелище. :)

П.П. Преди мача в сряда последният път, когато Барас не успя да победи в ШЛ бе отново срещу Милан - мача от груповата фаза на Камп Ноу - 2:2.
Откакто Пеп ни е треньор не сме отпадали в ШЛ, когато първият мач е завършил Х. ;) :twisted:
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 апр 2012 18:24

БАРСА са най-добри f0reveR :!: :!: :!: :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”