Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
Дано утре ние не направим някой гаф и Мората да не вземе да се превъплати във Фернандо Торес 

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:Дано утре ние не направим някой гаф и Мората да не вземе да се превъплати във Фернандо Торес
Жиру по-скоро.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Ако Конте подходи по същия начин като в първия мач, докато Жиру стигне наказателното поле, двубоят вече ще е свършил.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Д**** резила, потресен съм! Ментално в Киев, а реално...си останахме в Манчестър.
Поздравления за Севиля, не го очаквах изобщо(вярвайки на опита на Моуриньо), но щом си направил 46:23 удара в двата мача и като цяло си бил и по-опасния отбор, то в крайна сметка и логиката си казва думата, за мое и всеобщо съжаление на всички фенове на Манчестър Юнайтед.
Явно ще си спомняме още за 2013-2014 и прекрасното представяне на Дейвид Мойс в турнира, който с малко късмет можеше и да подхлъзне Байерн Мюнхен, докато маститите Ван Гаал и Моуриньо отпаднаха безславно съответно в групата и от Севиля.
То между другото 2013-2014 ни е най-доброто постижение след 2011 година насам, 2011-2012 - отпадане в групите, 2012-2013 - на 1/8 финалите.
Тъкмо влязохме в силна серия, емоционален възход след обратите и победата над Ливърпул и днес...огромно черно петно.
Пак надвиснаха черни облаци над Олд Трафорд,
Жалко, това отпадане буквално ще е*** мамата на целия сезон и за добро или за лошо ще отприщи нова вълна от негативни емоции.
Неприятно ми е(като фен на офанзивния футбол), особено като домакин, когато не играем атакуващо и настървено/агресивно, но хайде, да приемем, че турнирните сблъсъци изискват нерядко и повечко умереност/прагматизъм дори. Е?
Моуриньо, който уж се води специалист в тази сфера и да отпадне безславно в такъв тип рамка(едва ли някой щеше да има против днес да бием с 1-0 или 2-1, дори вече и постфактум 0-0 и класиране в продълженията или дузпите) и при тази тактическа стратегия, си е за още по-голяма критика и...камшик на голо.
Севиля пак можеха да вкарат 2 гола при по-атакуващ/отворен стил от наша страна, но със сигурност и ние щяхме да вкараме 2+.
Мъка ми е, че отпадаме с подобен подход, който кардинално е и заложен в главата на Моуриньо като краен изход за 1-0 или по-точно за недопускане на гол, а то какво се случва, въпреки че и късметът малко им помогна нали(те си го търсеха де и в двата мача, особено то първия и днес им се върна така да се каже)...повеждат с 2-0, ти тръгваш да атакуваш, вкарваш за 1-2 и настъпва един доста познат сценарий-съспенс, който можеше да се избегне или поне минимизира с 1-1 и вече ние да играем за победа с 2-1 и каквото сабя покаже нали, но вече при 1-2 и около 7-8 оставащи минути, максимумът просто беше 2-2 като резултат.
Като най-добър завършек на сезона - ФА къп и второ място, но дори и с тях, тази загуба от Севиля дълго ще отеква и буквално е*** майката на сезона!
p.s.
Честито на Yantra_Forever и феновете на Севиля!
Миналата година отпаднахте от Лестър, днес остранихте Манчестър Юнайтед.
Поздравления за Севиля, не го очаквах изобщо(вярвайки на опита на Моуриньо), но щом си направил 46:23 удара в двата мача и като цяло си бил и по-опасния отбор, то в крайна сметка и логиката си казва думата, за мое и всеобщо съжаление на всички фенове на Манчестър Юнайтед.
Явно ще си спомняме още за 2013-2014 и прекрасното представяне на Дейвид Мойс в турнира, който с малко късмет можеше и да подхлъзне Байерн Мюнхен, докато маститите Ван Гаал и Моуриньо отпаднаха безславно съответно в групата и от Севиля.
То между другото 2013-2014 ни е най-доброто постижение след 2011 година насам, 2011-2012 - отпадане в групите, 2012-2013 - на 1/8 финалите.
Тъкмо влязохме в силна серия, емоционален възход след обратите и победата над Ливърпул и днес...огромно черно петно.
Пак надвиснаха черни облаци над Олд Трафорд,
Жалко, това отпадане буквално ще е*** мамата на целия сезон и за добро или за лошо ще отприщи нова вълна от негативни емоции.
Неприятно ми е(като фен на офанзивния футбол), особено като домакин, когато не играем атакуващо и настървено/агресивно, но хайде, да приемем, че турнирните сблъсъци изискват нерядко и повечко умереност/прагматизъм дори. Е?
Моуриньо, който уж се води специалист в тази сфера и да отпадне безславно в такъв тип рамка(едва ли някой щеше да има против днес да бием с 1-0 или 2-1, дори вече и постфактум 0-0 и класиране в продълженията или дузпите) и при тази тактическа стратегия, си е за още по-голяма критика и...камшик на голо.
Севиля пак можеха да вкарат 2 гола при по-атакуващ/отворен стил от наша страна, но със сигурност и ние щяхме да вкараме 2+.
Мъка ми е, че отпадаме с подобен подход, който кардинално е и заложен в главата на Моуриньо като краен изход за 1-0 или по-точно за недопускане на гол, а то какво се случва, въпреки че и късметът малко им помогна нали(те си го търсеха де и в двата мача, особено то първия и днес им се върна така да се каже)...повеждат с 2-0, ти тръгваш да атакуваш, вкарваш за 1-2 и настъпва един доста познат сценарий-съспенс, който можеше да се избегне или поне минимизира с 1-1 и вече ние да играем за победа с 2-1 и каквото сабя покаже нали, но вече при 1-2 и около 7-8 оставащи минути, максимумът просто беше 2-2 като резултат.
Като най-добър завършек на сезона - ФА къп и второ място, но дори и с тях, тази загуба от Севиля дълго ще отеква и буквално е*** майката на сезона!
p.s.
Честито на Yantra_Forever и феновете на Севиля!
Миналата година отпаднахте от Лестър, днес остранихте Манчестър Юнайтед.
Furious_Monk написа:Ако Конте подходи по същия начин като в първия мач, докато Жиру стигне наказателното поле, двубоят вече ще е свършил.
Ще видим, аз очаквам изненада и да ги притиснем в началото. Оставим ли ги да си разиграват коня, ще е въпрос на време да ни ушият, а не изглеждаме способни на обрат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Santiago Munezz
- Контакти:
Много постно смути ,след 0-0 в първия мач не звучеше толкова отчаян
Поне Лукаку ,Санчез и компания ще продължат да вършеят из европейските терени ...макар и ментално.
Аз още преди няколко седмици ти честитих ментално спечелената ШЛ ,но сега вече и официално.

Поне Лукаку ,Санчез и компания ще продължат да вършеят из европейските терени ...макар и ментално.
Аз още преди няколко седмици ти честитих ментално спечелената ШЛ ,но сега вече и официално.

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Santiago Munezz
- Контакти:
rhaegar написа:Furious_Monk написа:Ако Конте подходи по същия начин като в първия мач, докато Жиру стигне наказателното поле, двубоят вече ще е свършил.
Ще видим, аз очаквам изненада и да ги притиснем в началото. Оставим ли ги да си разиграват коня, ще е въпрос на време да ни ушият, а не изглеждаме способни на обрат.
Едва ли ,по скоро ще продължим да се браним дори и да губим и в последните три минути ще опитаме обрат.Конте и той е същия страхливец като Моуриньо ,явно този сезон е решил да му подражава.
Последна промяна от Santiago Munezz на 14 мар 2018 01:22, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Барселона- Челси е доста неясен мач. Всички смятат Барса за супер фаворити но голов Х може да прати мача в продължения ако е 1:1 или да класира Челси. Очаквам от Конте същия стил като първия мач който за съвсем малко не му донесе победа с 1:0. Тук терена обаче е по-голям и Барса се класира при 0:0 така че може да се наложи на Челси да атакува в даден момент от мача с повече играчи.
след 0-0 в първия мач не звучеше толкова отчаян
Предоверих се на опита на Моуриньо и съм раздразнен от този тип отпадане, а не толкова от самото отпадане, все пак толкова отпадания съм преживявал и виждал на Юнайтед, че това изобщо не може да ме събори. Подходът и начинът ми бъркат дълбоко, иначе почти не се ядосвам/не съм се ядосвал, особено ако е и честно(без съдийски врътки) когато сме отпадали(на практика не си и спомням да се е случвало де) с атакуваща и агресивна игра.
Например, 2006-2007 3-2 и 0-3 срещу Милан - страхотни емоции на Олд Трафорд, надиграха ни във втория мач и заслужено продължиха, но самата ни нагласа през тази кампания, вече закодира в нас, че с малка промяна и надграждане върху слабостите, то много скоро отборът ще достигне до върховете и... така се и случи - 2008 и 2009 бяхме перфектни в турнира.
И все пак, най-много се дразня и ми е трудно да асимилирам(иронично казано), че Дейвид Мойс сложи в джоба си и Ван Гаал и Моуриньо в турнира и то в дебюта си, и то с отпадане срещу текущия шампион Байерн Мюнхен.
А холандецът и португалецът похарчиха два камиона с пари и безславно отпаднаха грубо казано от Волфсбург и Севиля.
А Мойс поведе два пъти срещу Байерн на Гуардиола, но може би липсата на опит, а също и класата на Байерн си изиграха ролята, но е индикатор, който просто повдига въпросът най-вече за инвестициите и отъждествяването им във времето, с дългосрочен прогрес и материализиране, като фокусът пада основно върху тактическите указания и нагласата, управлението на футболистите.
10 мача за Санчес при нас, 1-2 пъти да е напомнил за онова надъхано куче, основен заподозрян за гол и голмайстор на Арсенал за последните години. Да не мислите, че проблемът е при него?
Просто се случва същото както с Ди Мария, Фалкао и буквално 90% от атакуващите ни футболисти.
Мойс направи от Уелбек втори реализатор и изобщо го преобрази в играч, който да играе важна роля в отбора, той буквално играеше за двама и беше сред ТОП 5 на играчите с най-високо КПД, нещо което при сър Алекс не се случваше, а все се чакаше нали, а колко критики и псувни отнасяше от мен Дани Уелбек, но Мойс пипна тук-там и направи така, че англичанинът да ми стане доста симпатичен, а маститите Ван Гаал и Моуриньо буквално затриха цяло котило от топ футболисти и това е една от причините за лутането на Юнайтед през тези години - атаката и головете, това е!
- Furious_Monk
До този момент Конте си провежда повечето сериозни мачове доста еднотипно, консервативно и предпазливо... така че би било сериозна изненада ако подходи твърде агресивно, поне в началото на мача.
Винаги съм смятал, че тази схема с петима в отбрана действа най-добре при борбен, пресиращ здраво отбор, защото смисълът на това да поставиш още един централен бранител се крие в това той да покрие дупките оставени от съотборниците му в защита.
При Конте обаче се получава така, че има моменти в който трудно се изнася топката. Поради тази причина търси да разчупи играта с фалшиви деветки, но това което се вижда на екрана, петимата защитника ограничават офанзивната мощ на даден отбор. Така че, ако не започне със здрава преса, самите слабости на схемата предразполагат за крайно затворен футбол.
Ще видим, иска ми се Конте да изненада с нещо разчупено и различно откъм очаквания, но пък севилци вече го направиха...какъв е шансът да се случи нещо подобно два пъти в рамките на една седмица в този турнир...
Винаги съм смятал, че тази схема с петима в отбрана действа най-добре при борбен, пресиращ здраво отбор, защото смисълът на това да поставиш още един централен бранител се крие в това той да покрие дупките оставени от съотборниците му в защита.
При Конте обаче се получава така, че има моменти в който трудно се изнася топката. Поради тази причина търси да разчупи играта с фалшиви деветки, но това което се вижда на екрана, петимата защитника ограничават офанзивната мощ на даден отбор. Така че, ако не започне със здрава преса, самите слабости на схемата предразполагат за крайно затворен футбол.
Ще видим, иска ми се Конте да изненада с нещо разчупено и различно откъм очаквания, но пък севилци вече го направиха...какъв е шансът да се случи нещо подобно два пъти в рамките на една седмица в този турнир...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.