Кашчей написа:Venko123 написа:adv. Gaidarov написа:
Утре в 17.01 часа ще сме радостни!:
Дишайте спокойно.
Утре ли ще обяви ЛК кои получават евролиценз?
Въобще нямам намерение да отговарям на въпроса ти и да се занимавам с глупостите ти.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Venko123 написа:adv. Gaidarov написа:
Утре в 17.01 часа ще сме радостни!:
Дишайте спокойно.
Утре ли ще обяви ЛК кои получават евролиценз?
Кашчей написа:memnto написа:Като не знаеш какъв е, тогава какво коментираш?
И не ми отговори на въпроса - наистина ли не знаеш, че не утре е срокът за издаване на лицензи, или пак се правиш на интересен?
Ти с мен ли ще спориш относно лицензи и срокове за издаване?
Прочел ли си поне веднъж правилника за лицензиране на ФК?
Ако не е утре срокът за лицензите, какво означава този час 17:01, в който ще се радвате-ще са изкупени акциите ли.. е и? Като ги изкупят и излезете на борсата, те ще се вдигнат ценово веднага, защото сте печеливша фирма, чиито акции всеки иска да има?! 3 милиона направо ще ви направят тигрите на БФБ!
Кашчей написа:Утре ли ще обяви ЛК кои получават евролиценз?
Кашчей написа:memnto написа:Като не знаеш какъв е, тогава какво коментираш?
И не ми отговори на въпроса - наистина ли не знаеш, че не утре е срокът за издаване на лицензи, или пак се правиш на интересен?
Ако не е утре срокът за лицензите, какво означава този час 17:01, в който ще се радвате-ще са изкупени акциите ли.. е и? Като ги изкупят и излезете на борсата, те ще се вдигнат ценово веднага, защото сте печеливша фирма, чиито акции всеки иска да има?! 3 милиона направо ще ви направят тигрите на БФБ!
vaskonti написа:Кашчей написа:memnto написа:Като не знаеш какъв е, тогава какво коментираш?
Кашчей, срокът, упоменат в правилника е краен срок. Това не значи, че преди въпросната дата не може да има заседание на лицензионната комисия, на което да бъдат обявени отборите, които вече са покрили критериите. Например, на 20 май ще има заседание на въпросната комисия, на което се очаква да бъдат обявени имената на клубовете, които са изрядни към 20 май.
Logical person написа:Стига с този лиценз за ЕКТ. Няма каквито и да било индикации, че има дори съмнение за нещо нередно при нас. Вървят си съвсем рутинни процедури. нелепо е всеки ден в 100 теми и мнение да се обсъждат рутинни процедури, през каквито всички отбори минават всяка година.
Кашчей написа:Logical person написа:Стига с този лиценз за ЕКТ. Няма каквито и да било индикации, че има дори съмнение за нещо нередно при нас. Вървят си съвсем рутинни процедури. нелепо е всеки ден в 100 теми и мнение да се обсъждат рутинни процедури, през каквито всички отбори минават всяка година.
Нещата с Пакурар и те ли са рутинни?
268 000 евра задължения към футболист, постановени от Лозана нещо рутинно ли е за ЦСКА?!
Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:Стига с този лиценз за ЕКТ. Няма каквито и да било индикации, че има дори съмнение за нещо нередно при нас. Вървят си съвсем рутинни процедури. нелепо е всеки ден в 100 теми и мнение да се обсъждат рутинни процедури, през каквито всички отбори минават всяка година.
Нещата с Пакурар и те ли са рутинни?
268 000 евра задължения към футболист, постановени от Лозана нещо рутинно ли е за ЦСКА?!
Какво общо има това с лиценза за ЕКТ ?
п.п. Иначе да, за ЦСКА вече са рутинни такива дела.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта