doktora25 написа:dunavfc написа:Знаеш ли какво ще се случи с Кунева,ако сега се коалира с ГЕРБ или БСП ? На следващите избори,няма да влезе в парламента

Както аз като избирател на ГЕРБ,не бих ги подкрепил никога повече,ако направят коалиция с БСП и ДПС,така и избирателите на Кунева,няма да погледнат с добро око на една такава евентуална коалиция с партии като ГЕРБ или БСП.И никъде не съм казал,че ще се спечели мнозинство,а просто няма да загуби своя потенциал.
Добре, представи си че харесваш Кунева и/или програмата на нейната партия и смяташ да гласуваш за нея. Би ли искал тя да влезе в управлението или не?
Пак ще повторя.Аз ти го казах по най-елементарният начин.Аз харесвам ББ и ГЕРБ и харесвам политиката им,но ако се коалират с БСП или ДПС,няма да гласувам за тях поне в близките 80 год. после ще видя....Същата работа с Кунева,как може да харесваш нея и нейните възгледи и същевременно да си ок с това да се коалира с БСП,партия която е пълна противоположност на партията на Кунева.
Ти в момента обезсмисляш всички гласове за Костов например,защото той заяви,че няма да се коалира нито с ГЕРБ нито с БСП.Е по твоята логика,какъв е смисъла ДСБ да влизат,след като няма никакъв шанс да влязат в управлението ?
goleador написа:Дунаве,Пръмова ще си влезе в коалиция като стой та гледай.Припомни си само какви хора отидоха при нея и защо.Та ако те пак останат вън от властта,защо им бе да напускат ДСБ и СДС?Ако тя не им даде власт,те ще я напуснат и така проекта "Движение България на гражданите" ще приключи,а с него и Кунева.
Аз не съм казал,че няма шанс да направи коалиция,а просто споделям,че ако го направи,ще бъде политически труп на следващите избори

Хората напуснаха ДСБ и СДС,защото усетиха,че кораба потъва.Кунева за разлика от Костов,поне ще бъде в парламента...