Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот doktora25 » 09 май 2013 12:38

dunavfc написа:Айде ще го приема като комплимент,въпреки че не е вярно ;)

Колкото до Кунева,ако събере повече от 10 % ще бъде голяма изненада поне за мен.И наистина в нейна полза е да запази неутралитет и да не подкрепи нито ГЕРБ нито БСП,защото в противен случай,ще загуби огромна част от симпатизантите си.

Според мен не си прав. Несериозно е да се мисли, че ако запази неутралитет и правителство не се сформира на следващите избори тя ще спечели абсолютно мнозинство. Едва ли някой от избирателите й разсъждава по този начин. За нея гласуват или хора, които я харесват, или протестен вот. Но тези които я харесват ясно си дават сметка, че за да реализира идеите си трябва да влезе в коалиция. Според мен тя точно това ще направи и от нея ще зависи кой да влезе в управлението без значение кой ще е първи и кой втори на изборите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 май 2013 12:45

Знаеш ли какво ще се случи с Кунева,ако сега се коалира с ГЕРБ или БСП ? На следващите избори,няма да влезе в парламента ;) Както аз като избирател на ГЕРБ,не бих ги подкрепил никога повече,ако направят коалиция с БСП и ДПС,така и избирателите на Кунева,няма да погледнат с добро око на една такава евентуална коалиция с партии като ГЕРБ или БСП.И никъде не съм казал,че ще се спечели мнозинство,а просто няма да загуби своя потенциал.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 май 2013 13:04

dunavfc написа:Знаеш ли какво ще се случи с Кунева,ако сега се коалира с ГЕРБ или БСП ? На следващите избори,няма да влезе в парламента ;) Както аз като избирател на ГЕРБ,не бих ги подкрепил никога повече,ако направят коалиция с БСП и ДПС,така и избирателите на Кунева,няма да погледнат с добро око на една такава евентуална коалиция с партии като ГЕРБ или БСП.И никъде не съм казал,че ще се спечели мнозинство,а просто няма да загуби своя потенциал.

Добре, представи си че харесваш Кунева и/или програмата на нейната партия и смяташ да гласуваш за нея. Би ли искал тя да влезе в управлението или не?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 май 2013 13:18

Дунаве,Пръмова ще си влезе в коалиция като стой та гледай.Припомни си само какви хора отидоха при нея и защо.Та ако те пак останат вън от властта,защо им бе да напускат ДСБ и СДС?Ако тя не им даде власт,те ще я напуснат и така проекта "Движение България на гражданите" ще приключи,а с него и Кунева.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 09 май 2013 15:00

Изображение
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 май 2013 17:51

doktora25 написа:
dunavfc написа:Знаеш ли какво ще се случи с Кунева,ако сега се коалира с ГЕРБ или БСП ? На следващите избори,няма да влезе в парламента ;) Както аз като избирател на ГЕРБ,не бих ги подкрепил никога повече,ако направят коалиция с БСП и ДПС,така и избирателите на Кунева,няма да погледнат с добро око на една такава евентуална коалиция с партии като ГЕРБ или БСП.И никъде не съм казал,че ще се спечели мнозинство,а просто няма да загуби своя потенциал.

Добре, представи си че харесваш Кунева и/или програмата на нейната партия и смяташ да гласуваш за нея. Би ли искал тя да влезе в управлението или не?

Пак ще повторя.Аз ти го казах по най-елементарният начин.Аз харесвам ББ и ГЕРБ и харесвам политиката им,но ако се коалират с БСП или ДПС,няма да гласувам за тях поне в близките 80 год. после ще видя....Същата работа с Кунева,как може да харесваш нея и нейните възгледи и същевременно да си ок с това да се коалира с БСП,партия която е пълна противоположност на партията на Кунева.
Ти в момента обезсмисляш всички гласове за Костов например,защото той заяви,че няма да се коалира нито с ГЕРБ нито с БСП.Е по твоята логика,какъв е смисъла ДСБ да влизат,след като няма никакъв шанс да влязат в управлението ?

goleador написа:Дунаве,Пръмова ще си влезе в коалиция като стой та гледай.Припомни си само какви хора отидоха при нея и защо.Та ако те пак останат вън от властта,защо им бе да напускат ДСБ и СДС?Ако тя не им даде власт,те ще я напуснат и така проекта "Движение България на гражданите" ще приключи,а с него и Кунева.

Аз не съм казал,че няма шанс да направи коалиция,а просто споделям,че ако го направи,ще бъде политически труп на следващите избори ;) Хората напуснаха ДСБ и СДС,защото усетиха,че кораба потъва.Кунева за разлика от Костов,поне ще бъде в парламента...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 май 2013 17:54

alexveselinov написа:Изображение

Погледнете ги само какво мислене имат АТАКА и техните привърженици :shock: :shock: :shock: :shock:
По зомбирани,наивни и малоумни хора в нашата страна няма !!!! Затова и ще го повторя още 200 пъти,ако трябва...пред АТАКА,дори БСП и ДСП са по-добра алтернатива.
Аз няма да се учудя,ако не дай си боже някой ден Волен стане премиер и национализира всички хранителни вериги...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 май 2013 18:13

Лошото е,че има хора де се вържат. ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 09 май 2013 18:23

Погледнете ги само какво мислене имат АТАКА и техните привърженици :shock: :shock: :shock: :shock:
По зомбирани,наивни и малоумни хора в нашата страна няма !!!! Затова и ще го повторя още 200 пъти,ако трябва...пред АТАКА,дори БСП и ДСП са по-добра алтернатива.
Аз няма да се учудя,ако не дай си боже някой ден Волен стане премиер и национализира всички хранителни вериги...

Мога ли да ти задам един въпрос?
Ти българин ли си?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2013 18:37

За Кунева е най-изгодно да остане в опозиция този мандат. Коалиция с БСП или ГЕРБ е сигурно политическо самоубийство. Тя се явява на тези избори като тяхна алтернатива и съюзяването с тях е чисто и просто предателство към избирателите. Най-малкото позициите са им твърде различни, да не кажа противоположни - Кунева е за увеличаване на гражданското участие, а ГЕРБ си е една чисто авторитарна партия, в която е важен само Неговият глас.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”