Тръгнаха като аслани, а се върнаха насрани.
не повече от 300-400 лефскари в Будапеща. И това е добре. Защото там ви чакат ултрасите на Фради, а те бият лошо.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Синя окупация!!!
Тръгнаха като аслани, а се върнаха ******и.
не повече от 300-400 лефскари в Будапеща. И това е добре. Защото там ви чакат ултрасите на Фради, а те бият лошо.
Знаеш защото са те пляскали, че както виждаме ти е голяма устата?.
П.П. Каза ли на роднините ти от женски пол да ни чакат там? А ти с бодра крачка крагом към розовия форум!!! Никой не те иска тук!!!

Абе то му пише на свинята, че са продадени вече 600 билета той си знае 300-400
Като се има предвид, че не са купени билети за хората, които са се записали за екскурзията с туристическите агенции.На мен лично ми се обадиха от "ВАКАНЦИЯ" и ми казаха, че утре ще ми вземат билет.Това означава, че поне 1000 тръгваме оттук!!!!
Отиваме да подкрепим отбора а не да "ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА".ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!

Като се има предвид, че не са купени билети за хората, които са се записали за екскурзията с туристическите агенции.На мен лично ми се обадиха от "ВАКАНЦИЯ" и ми казаха, че утре ще ми вземат билет.Това означава, че поне 1000 тръгваме оттук!!!!
Отиваме да подкрепим отбора а не да "ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА".ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
-
- Контакти:
Re: Бой по трибуните!
първо,хич не съм форумец...второ,въобще,ама въобще не разчитам на вас да ме спасявате от каквото и да било...мене когато са ме били памлките на Васил Левски пич,ти още си мислел,че моста в Люлин е далече...
сега по важния въпрос...
за кво трябва фенове да се бият помежду си?ако е виновен-хващат го пет стюарда и го махат...гледах ситуацията доста отблизо,малко отляво...малко по-нагоре от вашите "запазени места" и бих казал,че можех да видя има ли стюарди,няма ли...а то кво,метнал някой и дай да го смажем от бой.нали затова ВИЕ имате стюарди,или сте там само за да гушите кинти?
сега по важния въпрос...
за кво трябва фенове да се бият помежду си?ако е виновен-хващат го пет стюарда и го махат...гледах ситуацията доста отблизо,малко отляво...малко по-нагоре от вашите "запазени места" и бих казал,че можех да видя има ли стюарди,няма ли...а то кво,метнал някой и дай да го смажем от бой.нали затова ВИЕ имате стюарди,или сте там само за да гушите кинти?
... червени приятелки
- ето това ми хареса , звучи като призив за любов
... стига с тая омраза , време е червените приятелки да получат всичката любов която заслужават .... така че ... знаете къде да ги търсите - в сектор Г .. той не случайно се казва Г

- POPCORN
- Контакти:
3000 човека?не вярвам
колкото и имаше уникална за хореграфия за Левски -Дебрецен?Защото аз не видях никаква.Вие имам чуството , че сте прихванали от собственика ви едно качество наречено ИЗМЯТАНЕ.Вие тука не идвате по толкова са там ще сте 3000 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Re: Бой по трибуните!
това далеч не е първия случай, в който налитате да биете хора, да не говорим, че причината, ако е такава въобще е несериозна... като умирате за екшън - уговаряйте си бой с чорбарите някъде далеч от стадиона... на запад "в рая" откакто изгониха хулиганите от стадионите сега така е модерно... така хем меле ще има, хем няма да го отнасят обикновени хора
а къде ще ходя на стадиона - май нищо няма да се промени ако гледам селските изпълнения на група хора от "в" сектор или от "а" ...

POPCORN написа:3000 човека?не вярвамколкото и имаше уникална за хореграфия за Левски -Дебрецен?Защото аз не видях никаква.Вие имам чуството , че сте прихванали от собственика ви едно качество наречено ИЗМЯТАНЕ.Вие тука не идвате по толкова са там ще сте 3000
Бате и на вас не ви е лесно.Какво да направим ние, че сте достатъчно тъпи за да вярвате на тея спортни сайтчета, които правят всичко възможно за да имат повече читатели и статии съответно.Още преди мачовете със Санта Жулия се каза точно и ясно, че преди групите хореография няма да има!Какво повече искаш?!?
- levskarinvt
- Контакти:
POPCORN написа:3000 човека?не вярвамколкото и имаше уникална за хореграфия за Левски -Дебрецен?Защото аз не видях никаква.Вие имам чуството , че сте прихванали от собственика ви едно качество наречено ИЗМЯТАНЕ.Вие тука не идвате по толкова са там ще сте 3000
Кой и кога е казал,че ще има "уникална" хореография на мача с Дебрецен?

- stefan_bg2
- Контакти:
Много ми е интересно наистина, за какъв срам говорят цесекарите, като се радват на наще загуби, а на всичкото отгоре викате и за чуждите, за къв срам ми говорите
После сте берели срам заради нас.....как става туй, нека някой червен го обесни 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини