Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Kasperle
Контакти:

Re: Синя окупация!!!

Мнениеот Kasperle » 21 авг 2009 17:46

Тръгнаха като аслани, а се върнаха насрани.

не повече от 300-400 лефскари в Будапеща. И това е добре. Защото там ви чакат ултрасите на Фради, а те бият лошо.
Изображение

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 21 авг 2009 17:50

Тръгнаха като аслани, а се върнаха ******и.

не повече от 300-400 лефскари в Будапеща. И това е добре. Защото там ви чакат ултрасите на Фради, а те бият лошо.

Знаеш защото са те пляскали, че както виждаме ти е голяма устата?.

П.П. Каза ли на роднините ти от женски пол да ни чакат там? А ти с бодра крачка крагом към розовия форум!!! Никой не те иска тук!!!
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 21 авг 2009 17:53

Абе то му пише на свинята, че са продадени вече 600 билета той си знае 300-400 :mrgreen:
Като се има предвид, че не са купени билети за хората, които са се записали за екскурзията с туристическите агенции.На мен лично ми се обадиха от "ВАКАНЦИЯ" и ми казаха, че утре ще ми вземат билет.Това означава, че поне 1000 тръгваме оттук!!!!

Отиваме да подкрепим отбора а не да "ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА".ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

kokich1981
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот kokich1981 » 21 авг 2009 18:00

първо,хич не съм форумец...второ,въобще,ама въобще не разчитам на вас да ме спасявате от каквото и да било...мене когато са ме били памлките на Васил Левски пич,ти още си мислел,че моста в Люлин е далече...
сега по важния въпрос...
за кво трябва фенове да се бият помежду си?ако е виновен-хващат го пет стюарда и го махат...гледах ситуацията доста отблизо,малко отляво...малко по-нагоре от вашите "запазени места" и бих казал,че можех да видя има ли стюарди,няма ли...а то кво,метнал някой и дай да го смажем от бой.нали затова ВИЕ имате стюарди,или сте там само за да гушите кинти?

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 21 авг 2009 18:05

... червени приятелки :) :) :) :) - ето това ми хареса , звучи като призив за любов :) :) :) ... стига с тая омраза , време е червените приятелки да получат всичката любов която заслужават .... така че ... знаете къде да ги търсите - в сектор Г .. той не случайно се казва Г :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 авг 2009 18:18

3000 човека?не вярвам :) колкото и имаше уникална за хореграфия за Левски -Дебрецен?Защото аз не видях никаква.Вие имам чуството , че сте прихванали от собственика ви едно качество наречено ИЗМЯТАНЕ.Вие тука не идвате по толкова са там ще сте 3000 :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ivan_kalev
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот ivan_kalev » 21 авг 2009 18:20

това далеч не е първия случай, в който налитате да биете хора, да не говорим, че причината, ако е такава въобще е несериозна... като умирате за екшън - уговаряйте си бой с чорбарите някъде далеч от стадиона... на запад "в рая" откакто изгониха хулиганите от стадионите сега така е модерно... така хем меле ще има, хем няма да го отнасят обикновени хора ;) а къде ще ходя на стадиона - май нищо няма да се промени ако гледам селските изпълнения на група хора от "в" сектор или от "а" ...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 авг 2009 18:36

POPCORN написа:3000 човека?не вярвам :) колкото и имаше уникална за хореграфия за Левски -Дебрецен?Защото аз не видях никаква.Вие имам чуството , че сте прихванали от собственика ви едно качество наречено ИЗМЯТАНЕ.Вие тука не идвате по толкова са там ще сте 3000 :)

Бате и на вас не ви е лесно.Какво да направим ние, че сте достатъчно тъпи за да вярвате на тея спортни сайтчета, които правят всичко възможно за да имат повече читатели и статии съответно.Още преди мачовете със Санта Жулия се каза точно и ясно, че преди групите хореография няма да има!Какво повече искаш?!?

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 21 авг 2009 18:50

POPCORN написа:3000 човека?не вярвам :) колкото и имаше уникална за хореграфия за Левски -Дебрецен?Защото аз не видях никаква.Вие имам чуството , че сте прихванали от собственика ви едно качество наречено ИЗМЯТАНЕ.Вие тука не идвате по толкова са там ще сте 3000 :)

Кой и кога е казал,че ще има "уникална" хореография на мача с Дебрецен? :? Беше казано за групите не за мача в сряда

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 21 авг 2009 18:54

Много ми е интересно наистина, за какъв срам говорят цесекарите, като се радват на наще загуби, а на всичкото отгоре викате и за чуждите, за къв срам ми говорите :?: :?: После сте берели срам заради нас.....как става туй, нека някой червен го обесни :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Архив”