Tommi написа:Old_death написа:Само дето след 19 март се разбира , че нямате никакъв шанс по нормален начин да играете в ЕКТ , който и каквото да ми говори . На 19 - ти отпадате от турнира за купата , а класирането в зона ЕКТ е химера . Точка по въпроса без никакви интерпретации .
Ти продължаваш ли да се излагаш като кифладжия?По средата на сезона не сме имали никакъв шанс... добре. Преди ти написах, че ако не бяхме подали документи и ако бяхме стопили изоставане от десетина точки за десетина кръга (напълно възможно), ти щеше да си от първите, които да се подиграват, че в Левски се работи толкова аматьорски.
Не съм използвал обидни епитети към тебе , въпреки че го заслужаваш , но щом си решил че това е приемлив модел за поведение , продължавай . Казването на една лъжа за 100 - тен път не я прави истина , но прави автора и лъжец . За последен път ще си загубя времето по тая тема в убеждаването на една гумена глава в това , че бялото е бяло и Земята е кръгла .
http://botevplovdiv.bg/klasirane/league:1/season:1/day:27
Това е класирането в А ПФЛ за 27- ми кръг към 17 . 03 . 2014 година . В тоя кръг падате от ЦСКА с 1-0 . В класирането Левски е на 6-то място с 44 точки . До някъде си прав , защото разликата между вас и Ботев не е чак толкова голяма . Само 5 точки . Три дена след това отпадате от турнира за Купата на страната . Това ако можеш и да го оставиш , защото обикновено цапа гащите . Прекалено логично се навързаха нещата с атаката срещу лиценза на ЦСКА за участие в ЕКТ и новината за подаването на документи за участие от Левски по " искане " на UEFA . Тоя спектакъл вече го гледахме през 2008- ма година и няма какво да ни се правите на ангелчета . Да не коментирам и фактът , че международната централа не праща покани на никой за участие в урежданите от нея турнири . Може да са направили изключение заради юбилея ви , както направи и Стойчо . Познаваме ви злобните душички , за да ви имаме някакво доверие . Ако имате някаква възможност и в една капка вода ще ни удавите !