Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2013 16:54

veni__85 написа:Веднага след като приключи изборния ден без да е преброена нито една бюлетина и вече се знаят процентите на всяка партия.
А ние си мислим , че гласуваме , а тя баницата си е разпределена предварително , после загубилите се правят на луди и почват да говорят за манипулации и глупости , сякаш не са били на ясно , че така е трябвало да стане.

Това са данни от екзит пола.Така може да се следят резултатите в реално време.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 08 май 2013 17:10

Thsmith написа:
parvanoff написа:[offtopic]Както казах-ти не можеш очевадно да четеш, а тръгнал и съвети да дава... :lol: Егати наглостта... :lol:[/offtopic]

Съвета ми беше безплатен и безкрайно добронамерен. Никой естествено не те кара да се вслушваш в него. Можеш да копаеш и без да разбираш значението на думите които използваш. Главата си е твоя... какво ще правиш с нея също е твой избор. Освен да използвам фразата на Сарко "кас туа" и да ти пожелая приятен ден... друго не ми остава :lol:

[offtopic]Е, щом на думи ще бъдеш добронамерен, нека и аз да дам един безплатен съвет. Отиди към училище и отново изкарай първи клас, за да се научиш да четеш, защото едва след това идва всичко останало! ;) И ако все пак с тези малки познания за буквите успееш да прочетеш и това, се надявам и да можеш да го разбереш-когато смяташ да занимаваш форумът с лични съвети към някого, поне бъди културен да го правиш в офтопик-въпрос на уважение е към другите във форума! Това може да го приемеш и като втори безплатен съвет! ;)[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 май 2013 21:56

Thsmith написа:GOLEADOR: Тук не важи приказката "Кой не скача е червен". И да в никакъв случай не би било особено полезно от такъв човек. Именно заради такива "демократи" не мина закона за лустрацията който беше приет от правителството на Костов.
parvanoff написа:
Thsmith написа:
parvanoff написа:Е, тук аз ти го казах простично, но ти отново не разбра. Толкова ли е сложно да разбереш, че позицията на ГЕРБ винаги е била една и не е свързана със самата АЕЦ, а с изгодата за българската държава и народ? Не е сложно да му се не види...
А мотивите на Костов какви са?

Това предполагам, че е от вицовете на къци : 0 Изгодна предполагам е била само когато е имало шанс те да вземат комисионните за АЕЦа вместо БСП. След като не е останало какво да се открадне - вече не е била "изгодна". Истината е, че съответната централа в нито един момент не е била и 1% изгодна и нужна за БГ. Каквато е и позицията на ДСБ от самото начало.

за офтопика ... "Което борисов не е направил" ? Че той едно нещо направил ли е ?

То на всеки е ясно, че ти говориш вицове, защото аз ти давам факти, а ти ми говориш за вицове-въпрос на интелект, както се казва. ;)
За офтопика-очевидно и да четеш не можеш. Което казва всичко...

Ще ти дам само един безплатен съвет. Образовай се като си закупиш един тълковен речник. Там можеш да потърсиш думата "факт" и да научиш нейното значение. :lol:

dunavfc написа:
След това изречение тип - пенсионер,конспиратор пред блоковата беседка,всякакви дискусии с теб,изглеждат безсмислени ;)

Аз не държа на обратното. Пределно ясно ми е, че всички които посещават темата (и действат активно в нея) имат ясна политическа пристрастност или иначе казано знаят за кого ще гласуват на 12. Каквото и да бъде написано - мнението им ще остане същото и нищо няма да се промени. Някои ако вярва, че ще успее да прокара мнението си след другите и ще промени нагласата им за вота се заблуждава жестоко.
Тук просто споделяме мнението си.

Аз нямам нищо против твоите мнения,даже напротив ;) Ти си в топ 5 от потребители,които чета с удоволствие,затова и ме учудва,че ползваш за аргументи такива елементарни неща тип - ББ празнувал наскоро 4-тия си милиард на вилата в Банкя. Никой няма намерение да променя възгледите на когото и да е било,това е мисия невъзможна,става въпрос да гледаме на нещата максимално обективно и да боравим с факти ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2013 00:35

Далеч съм от тия нюанси кой какво празнувал и колко изкарал. Просто репликирах поста, че видиш ли гледали интересите на България и те били първо да строят АЕЦ, а после да не го строят : 0 И все в интерес на БГ.
И подхвърлих една от хипотезите за промяна в мнението.... освен основната, че нямаше как да извлече от електората на БСП като подкрепи АЕЦ и се обърна към другия...

--
Що се отнася до първанофф - Хубаво ще е преди да даваш съвети :) да научиш какво е значението на думата "факт". Няма значение дали ще го направиш чрез справка в тълковен речник или с питане. Ако проявиш любознание да го направиш... ще е хубаво и да я използваш спрямо предназначението на същата.
Ако смяташ да споделиш нещо друго... добре. Ако ще перифразираш последните си постове - можеш да препрочетеш някой от предишните ми отговори към теб. После си представи, че си написал поста си, а аз съм ти отговорил.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2013 00:52

Според някои изследвания движението на Кунева ще събере между 10 и 15 %
Това ще е я направи сериозен играч при определянето на бъдещото правителство ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 май 2013 02:22

THE G.A.M.E написа:Според някои изследвания движението на Кунева ще събере между 10 и 15 %
Това ще е я направи сериозен играч при определянето на бъдещото правителство ...

Честно казано с чак толкова висок процент не ми се вярва.Но да кажем се получи.
Според мен като уж дясна партия.. една заигравка с БСП е твърде вероятно да и изиграе лоша шега.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 май 2013 02:46

Кунева е ясна,ще си чака мандата и няма да подкрепи никой докато не стане мандатоносител.Този модел на поведение очаквам от нея и така тя ще осребри мандатите които е спечелила.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2013 05:59

Успех момчета 8-) Май забравяте за какво всъщност са тези избори 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 май 2013 11:03

Аз бих гласувал за parvanoff и dunavfc. Добре я владеят политическата реторика. 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 май 2013 12:19

Айде ще го приема като комплимент,въпреки че не е вярно ;)

Колкото до Кунева,ако събере повече от 10 % ще бъде голяма изненада поне за мен.И наистина в нейна полза е да запази неутралитет и да не подкрепи нито ГЕРБ нито БСП,защото в противен случай,ще загуби огромна част от симпатизантите си.

Върни се в “Архив”