Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Спокойно момчета!
Аз също няма да се откажа от Левски,ако исках,в последните няколко години имах няколко удобни повода.Хубаво е да се мечта,но и е хубаво понякога да погледнеш реално на нещата и да нямаш напразни илюзии.Аз също ще седна пред телевизора във вторник,ще викам и ще се надявам Левски да бие,но това е доста малко вероятно с оглед това,което видях преди два дни. Дето се вика "ха дано,но надали"... 

- Middlesbrough
- Контакти:
Re: За реванша?
Ми то състава си е ясен и нз защо го гласите Ортега мн е слаб кьорави ли сте , не че в преедния мач някой освен Бардон можеше да си спира топката :Д
Петков
Миланов Рабех Топчо Минев
Сърмов (няма начин поне един дефанзивен тряя да играе а нямаме др сега освен Сърмов)
Зе Дарко Бардон Жо
Христов
тва е според мен няма др вариант
Еньо и Ортега са куци коне
Петков
Миланов Рабех Топчо Минев
Сърмов (няма начин поне един дефанзивен тряя да играе а нямаме др сега освен Сърмов)
Зе Дарко Бардон Жо
Христов
тва е според мен няма др вариант
Еньо и Ортега са куци коне

Офтопик:
Re: Мислите ли, че има шанс да излезем от порочния кръг?
marmi52 написа::mrgreen:
Като чета колко болка има в мненията на феновете на "Левски" след този злополучен мач срещу "Дебрецен" направо си мисля, че ако бях футболист на сините щях да забравя всякакви шампионски групи, мангизи и др., да скоча на реванша и да се раздам до края за тези верни фенове !
Ако футболистите на "Левски" имат сърца, трябва да изиграят този мач в Унгария като мача на живота си![]()
![]()
Не заради друго, а заради феновете си ! Да покажат хубав футбол, да бият, пък дори и да отпаднат, никой няма да ги укори ...
Надеждата умира последна ! Все пак "Дебрецен" не са "Реал Мадрид" !
Дано !!! ...
+1. Много точно мнение.

- Middlesbrough
- Контакти:
- Blue World Order
- Контакти:
Re: Бой по трибуните!
смешници,не говорете наизуст по форумите за "люлинци",щото уж не ги обичате,ама на тях разчитате като стане беля някъде с полицаи или с прасета,нали
ако не са "люлинци" сектора да се е разпаднал досега,чорбарите щяха да ви бият преди и след всеки мач
специално за боя оня ден - всичко стана заради някакъв боклук,който хвърли парче от седалка на пистата. беше му направена забележка,след което се намесиха няколко човека на негова страна и така се стигна до сбиването.
стига сте говорили наизуст,аман от форум писачи

специално за боя оня ден - всичко стана заради някакъв боклук,който хвърли парче от седалка на пистата. беше му направена забележка,след което се намесиха няколко човека на негова страна и така се стигна до сбиването.
стига сте говорили наизуст,аман от форум писачи

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
- Бижутера
- Контакти:
Re: Кратко Останич: Реалист съм, но ще опитаме да бием
FC Baku написа:Кратко Останич: Реалист съм, но ще опитаме да бием
4IKII NA GONZO LI 6E BIE6 BE SME6KO
колко пъти да ти казвам,че като ти свърши лепилото ние тук не сме виновни

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- pasaden
- Контакти:
Re: Бой по трибуните!
София -Запад бяха много корави и ги уважавах преди като наистина здрава групировка (макар ,че доста зор виждаха около бул."Източен" в Пловдив
), но от едно известно време, те са всичко друго , но не и футболни фенове.Разцъкват наркотици, направиха си СОТ, за да лапат по 15 000 лв на месец от ръководството за охрана и изобщо се занимават със всякви странични дейности, маскирани като футболни фенове.

100 години символ на Пловдив
- ludost
- Контакти:
Re: Спокойно момчета!
вярно е че бяхме трагични отзад .за реванша дано се върнат онова пиянде и зетя че пак ще сме много слаби отзад .
- Blue World Order
- Контакти:
Re: В КОЯ УРНА НА ЛЕ ЩЕ БЪДЕ ЛЕВСКИ ???
има огромно значение в коя урна ше сме,разбира се. засега най-вероятно сме в трета,но има някакви шансове и за втора,ако станат няколко изненади,но надали.
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
- gonzofenka
- Контакти:
Re: Кратко Останич: Реалист съм, но ще опитаме да бием
А аз някъде след тема 22 спрях въобще да влизам да ги гледам.Вниманието му е комплимент на тоя.Middlesbrough написа:как 22 пусна към 55![]()