Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Спокойно момчета!

Мнениеот TheClub » 21 авг 2009 13:16

kempesmario написа:Резултати слез вторите мачове реванши :

Дебрецен - Левски - 0-2 ;
Литекс - Бате - 1-0 ;
Динамо - ЦСКА - 3-0

Тези мачове съм ги гледал вече :mrgreen:

mihael написа:Абе хора, вие българи ли сте.

... кой е българин и кой не е се разберете сами!

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Re: За реванша?

Мнениеот Cherven_poboinik » 21 авг 2009 13:57

Дам трябва ви суха врата и 2 гола
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мислите ли, че има шанс да излезем от порочния кръг?

Мнениеот metodito » 21 авг 2009 14:00

Втори ден съм като пребит, ебаси. Писна ми да виждам тоталното безхаберие на отговорните за тоя клуб. То не бяха лъжи, продажба на таланти, като започнеш от Кривия,Гонзо и мизериите дето направиха с Илиян Стоянов, Бисер Иванов... ,че стигнеш до Мариян Огнянов и Иван Цачев, които имаха големи сърца за клуба, ама явно клуба нямаше сърце за тях. Всичката глупост, която Батков и Сираков сътвориха. Работенето на парче, от днес за утре, а вдругиден...както дойде. Има ли левскари в тоя клуб? Май най-големия левскар в тоя клуб е всъщност пловдивско "производство", има и един от школата на Славия (нали е такъв Петков?), другите са някакви анонимници, където историята ще убие със забрава. Кофти ми е, че благодарение на сираковата завист и Гонзо може да бъде забравен някой ден. Не искам "Левски" всяка година да е шампион и участник в ШЛ. Да виждам, че имат сърца, че се стараят да зарадват публиката си. Къде ше са в класирането няма значение. Ще ви кажа за себе си. Сигурно на шест или на седем ме заведи баща ми на "Ивайло" (стадиона на "Етър" В.Т.). Оттогава съм бил на този стадион всеки сезон, през две -три седмици, понякога по-рядко , понякога, по-често. И дочаках да видя Етър шампион. Не съм го очаквал от тях, просто си дерях гърлото посред зима и после лежах с 39, без да очаквам каквото и да е, особено. Етър имат общо взето две участия (може би малко повече) в Европа. 1960 - не съм бил роден, срещу Интер (Милано), когато правят равен в България, и през 1991 с шампиона на Германия (Кайзерслаутерн), отново равен. С дойчовците отпаднахме, сигурно е имало мразалянковци, дето са смърдели, не помня. Помня, че търчах по терена след мача и много хора се радваха все едно сме спечелили ШЛ. Една простичка такава радост, ама силна, дето ти държи после цяла година. Та така, мислите ли, че и ние така ще почнем да се радваме, без мразалянковщина, без идиотия, с правилна мисъл и без такива черни елементи, които да тровят синия клуб?

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: За реванша?

Мнениеот DukeUnv » 21 авг 2009 14:00

Red_Pride написа:ето състава:
Олимпия
Антверп Аалст Беверен Люцерн

Дебрецен Тампере Офи Ференцварош

Бате Кака Жили

Чорбар завистлив махай се от форума на Левски .... :evil:
Изображение

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Кратко Останич: Реалист съм, но ще опитаме да бием

Мнениеот gonzofenka » 21 авг 2009 14:02

ОбичамеЛевски написа:Сърдечен АПЕЛ към модераторите да баннат индивида, автор на темата! Вече в 5-та тема се заяжда с хората, иначе ако някой каже ЦЕЦЕКА е баннат..

Какво пета тема!Нощеска пусна поне 22 теми!!!!!(сериозно!) във форума на Левски,и всичките обидни! :evil:БАН!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 авг 2009 14:07

radi1990 написа:Биеме Дебрецен като гости и с сме в Шампионската лига, в мача на Герена отбора беше много скован и за това загуби,сега обаче е ред на унгарците да се сковат и ако вкараме ранен гол съм сигурен че ще ги отстраним!

:mrgreen:

Както се казва : "А дано, ама надали ..!" ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 авг 2009 14:07

pasaden написа:оптимисти!

големи

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 21 авг 2009 14:08

ИСКА МИ СЕ ДА ГИ БИЕМЕ С ЛЮБИМИЯ ИМ РЕЗУЛТАТ С КАЙТО ЛЕВСКИ ПАДА В УНГАРИЯ 4-1.И ЗА НАЗИДАНИЕ ПО ДВА ГОЛА С ГЛАВА ДА ИМ ВКАРАТ ЖО И САША СИМОНОВИЧ :)

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 21 авг 2009 14:10

Не ми хареса играта, не знам дали те са силни или ние слаби, знам, че с Батков сме постигнали максимума, но моята работа като фен е да ги подкрепям и в добро и в лошо. И не знам какво им пречи на хората, че силно се надяваме за реванша????
Последна промяна от lucio на 21 авг 2009 14:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 21 авг 2009 14:20

Нереално е да се мисли,че можем да отстраним Дебрецен и то като гости!Момчета,вие мача в сряда гледахте ли го?Унгарците имаха 27 удара към вратата като гости! Нашите колко имаха?Може би 5-6?Но това не е най-страшното!Тактика нямахме в мача, а ония точно така ни биха-изчакаха си момента и ни вкараха!Забелязахте ли,че след нашия гол тия веднага започнаха мощна преса още в нашата половина,за да не ни позволят в тоя момент на подем да ги затворим в тяхното наказателно поле и евентуално да обърнем мача?Това ако не е тактика и треньорска зрялост,здраве му кажи!Ония не се стреснаха даже от попадението, а продължиха да си играят играта.Халфовата ни линия беше перде,защитата грешеше при всяко второ подаване,нямаше идея как да вкараме гол...
Да кажем и за разузнаването преди мача.Унгарците си свършиха работата на 150%,нашите на 20%!Факт!Бяха разбрали,че силните страни са ни фланговете и до гола Зе нямаше един пробив, а Йовов се принуди да влиза често към центъра!Напипаха слабата ни дясна зона на защитата,защото знаеха,че титуляра Миланов го няма!Друго-как Тони Здравков не е отчел,че унгарците бият при всяко удбно положение,без да се притесняват колко е далеч?Надали треньорът им е въвел този прийом специално за мача срещу Левски!Защо халфовете ни по никакъв начин не успяха да предотвратят удари от 25-35 метра, което както и да го погледнем,си е в зоната на халфовата ни линия?
Да не говорим и за състава, който Ратко изкара, както и за тези,който смени.Кога Минев е играл отдясно?Нормално при първия му мач в тази зона да го разминават без особен проблем!Бензукан е здрав и неведнъж е играл именно там,защо не почна с него!?Как така по никое време изкара най-добрия халф Тасевски,за да влезе недоказан нападател?Защо при положение,че цял мач разчитахме предимно на центрирания,Еньо, за който се знае, че играе добре с глава, влезе 5 минути преди края? :roll:
Тези въпроси нямат логичен отговор,момчета.Точно за това не мога да съм оптимист за вторник.Тая някаква сляпа надежда,че може да стане чудото,но да погледнем реално на нещата-слабички сме и мястото ни не е в Шампионската лига.По-удачно е да се пробваме в Лига Европа,там поне ще играем със що-годе поносими отбори!Все пак,горе главите и Само Левски!
Изображение

Върни се в “Архив”