ЦСКА ЛИ Е ИЛИ ФИРМЕНИЯ ОТОР НА ТИТАН??? ВСЪЩНОСТ АЗ ДОБРЕ ЗНАМ, ЧЕ Е ВТОРОТО З-А-С-Е-Г-А
п.п. Четох в един сайт че Станко е племенник на Митьо. Верно ли е това, някой знае ли???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Сестрата на Йовчев е Мис Бюст или нещо от сорта, та по тази линия вероятно има много добри умения да "убеждава" който и да е мъж, в каквото и да е. Сметам, че е ясно каква отбрана и елитна публика имат подобни конкурси, така че нищо чудно на някой от тях да са се "сродили" с Митьо...
danko_sot написа:vaskonti написа:Сестрата на Йовчев е Мис Бюст или нещо от сорта, та по тази линия вероятно има много добри умения да "убеждава" който и да е мъж, в каквото и да е. Сметам, че е ясно каква отбрана и елитна публика имат подобни конкурси, така че нищо чудно на някой от тях да са се "сродили" с Митьо...
Ти сериозно ли?
vaskonti написа:danko_sot написа:vaskonti написа:Сестрата на Йовчев е Мис Бюст или нещо от сорта, та по тази линия вероятно има много добри умения да "убеждава" който и да е мъж, в каквото и да е. Сметам, че е ясно каква отбрана и елитна публика имат подобни конкурси, така че нищо чудно на някой от тях да са се "сродили" с Митьо...
Ти сериозно ли?
Ми да, невероятно ли ти се струва?
danko_sot написа:
Еми как да ми се струва. Сестра му била Мис Бюст.... Леле майко до там ли я докарахме?!![]()
Ми къв е извода по твойта логика?
Митьо си пада и по Малина!![]()
П.П. Ама мъжът и е бивш национален борец и то в тежка категория!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта