Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Всъщност трудно би станало това,шото той е бил под наем там,но преди месец е подписал постоянен договор за 3 години с Анортозис 

Thsmith написа:Именно... и като се вижда, че всеки сезон е така... епа ... взимаш един здрав централен нападател който да прави същото... и готово.
Да не се чудят хората защо в последните 15 години Левски е ставал шампион само когато Гонзо е бил в отбора... Щото просто си ни трябва такъв тип нападател...който да разхвърля защитата силово...
Абе пич,ти да не си му братовчед на Гонзо!!!С него започва и свършва света.....

с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
- Обичам Левски
- Контакти:
Жоржиньо написа:Все си мисля,че ще вземем Ян Резек от Анортозис,той в момента участва на Евро 2012,и сигурно чакат да свърши и да го вземем.Отговаря на условията национал на страна по-силна от България
Date of birth: 05.05.1982
Place of birth: Březno
Height: 1,78
Nationality: Czech Republic
Position: Striker - Left Wing
Foot: both
Market value: 1.100.000 £
1.200.000 €
Player's agent: CHOVANECSPORT
Обичам Левски написа:Жоржиньо написа:Все си мисля,че ще вземем Ян Резек от Анортозис,той в момента участва на Евро 2012,и сигурно чакат да свърши и да го вземем.Отговаря на условията национал на страна по-силна от България
Date of birth: 05.05.1982
Place of birth: Březno
Height: 1,78
Nationality: Czech Republic
Position: Striker - Left Wing
Foot: both
Market value: 1.100.000 £
1.200.000 €
Player's agent: CHOVANECSPORT
Не знам, но не искам този, статистическите му показатели не са добри, вярно футболът не е статистика, но все пак...
А и все си мисля, че ще е друг...
И все се надявам да е друг...
Всъщност да е един, точно определен друг...тайничко се моля, да е точно ТОЙ, ДАНО ДАНО ДАНО!
Stanislav_Ivanov написа:topchaki написа:Не само за трансферите,поне да кажат живи ли са,здрави ли са?
Еми щом няма новина,значи са здрави.Видяхте,че като оперираха Пинто веднага го казаха.
За Пинто съм бесен можеше да хванат проблема преди повече от месец, да се оперира и вече щеше да е готов горе долу, защо не е опериран по рано ??????,а точно в началото на подготовката.
scooool написа:За Пинто съм бесен можеше да хванат проблема преди повече от месец, да се оперира и вече щеше да е готов горе долу, защо не е опериран по рано ??????,а точно в началото на подготовката.
Мисля, че Иво Тонев даде отговор на този въпрос още в началото на подготовката със смяната на доктора... четете между редовете

1977 написа:Thsmith написа:Именно... и като се вижда, че всеки сезон е така... епа ... взимаш един здрав централен нападател който да прави същото... и готово.
Да не се чудят хората защо в последните 15 години Левски е ставал шампион само когато Гонзо е бил в отбора... Щото просто си ни трябва такъв тип нападател...който да разхвърля защитата силово...
Абе пич,ти да не си му братовчед на Гонзо!!!С него започва и свършва света.....
Нещо ако имаш да казваш за посочения ФАКТ - казвай. Ако не ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- фифи перото
На отбора му трябва човек с хъс,спортна злоба,или по наУчномУ казано Л И Д Е Р.
Последните години взимахме някакви безхарактерни играчи,които щом видеха "дебелиО",се скатаваха дълбоко.
Изключение правеха донякъде Грийн(първата година) и Дембеле-когато му беше кеф.
Сега за съжаление не виждам такъв.
Дано някой ме изненада.
Затова сме и на този хал.
Последните години взимахме някакви безхарактерни играчи,които щом видеха "дебелиО",се скатаваха дълбоко.
Изключение правеха донякъде Грийн(първата година) и Дембеле-когато му беше кеф.
Сега за съжаление не виждам такъв.
Дано някой ме изненада.
Затова сме и на този хал.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
- Контакти:
Че трябва нападател никой не го отрича,но ми е чудно къде гледат Тонев и Илиян Илиев на въпроса че отдясно в защита и нападение отбора няма алтернатива на Мюлдер и Рамос.
-
- Контакти:
santi_santi написа:Че трябва нападател никой не го отрича,но ми е чудно къде гледат Тонев и Илиян Илиев на въпроса че отдясно в защита и нападение отбора няма алтернатива на Мюлдер и Рамос.
Дръж се малко по сериозно.......в отбора има 6 крила няма алтернатива на Рамос