Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Селекцията ни май приключи ... 

- Santiago Munezz
- Контакти:
Общо взето това ще е селекцията аз обаче не изключвам възможността до края на лагера в Кипър да дойде някой на проби.

Santiago Munezz написа:Общо взето това ще е селекцията аз обаче не изключвам възможността до края на лагера в Кипър да дойде някой на проби.
Хм... едва ли

Иначе много се радвам, че има добри отзиви за играта на младите... аз лично много се радвам на новините за Попадиин и Горанов... дано се размият и в бъдеще
Иначе се надявам в следващите мачове да се даде шанс на Пламен Илиев
Ще ми е интересно как ще се представи 

- Santiago Munezz
- Контакти:
TodorT написа:Santiago Munezz написа:Общо взето това ще е селекцията аз обаче не изключвам възможността до края на лагера в Кипър да дойде някой на проби.
Хм... едва лиМинаха няколко мача от началото на втория лагер, а до началото на първенството остават по-малко от 20 дни... не мисля, че ще вземат някого... а и да дойде няма да има време за адаптация
Абе това,че няма да е готов за първите няколко мача незначи,че няма да се взима никой.Грийн го взехме след мача с Локо Сф от втория кръг,не беше направил подготовката с отбора,но се превърна в ключова фигура.Именно заради това си мисля,че не е изключено седмица преди дербито от първия кръг да привлечем някой свободен агент.

Ричи искал да говори с Гонзо за централен защитник, с който е играл заедно в отбора си в Нигерия. Няма да е зле да го видят.
Само Левски!
-
TodorT написа:Иначе много се радвам, че има добри отзиви за играта на младите... аз лично много се радвам на новините за Попадиин и Горанов... дано се размият и в бъдещеИначе се надявам в следващите мачове да се даде шанс на Пламен Илиев
Ще ми е интересно как ще се представи
Младите си играят момчетата, но що ли си мисля, че поднови ли се първенството, отново ще изчезнат от погледите ....
Можеби защото и на лятната подготовка миналата година имаше 3-4 младока ...
( Балджийски, за който също се говореше, че играл силно в контролите, Табаков, Асен Георгиев ... и не се сещам за другите ) .... но тия момчета в последствие, така и не ги видяхме в мачовете през есента.
Някои даже ги махнаха от Левски ...

Ето сега - Горанов, Попадийн, Жан Коен ... талантливи юноши, като им се даде шанс в контролите се представят добре ....
И сега ще ми е интересно Ясен и Гонзо какво решение ще вземат за тях.
Най-вероятно ще играем с Младенов по лявото крило, а Матондо вдясно.
Грийн ще е играе като централен защитник, а на досегашната му позицията ще се подвизава Дани Димов.
Доволен съм от селекцията, но можеше да привлечем още някой от ляво за засилване на конкуренцията. 

Това момче - Горанов, на кой пост играе?
- Santiago Munezz
- Контакти:
Горанов е ляво крило...не съм го гледал незнам дали е типичен левичар,но за да си ляво крило трябва удобния ти крак да е левия.В момента освен двата бека Минев и Видович нямаме друг футболист с удобен ляв крак.