NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот rmfan5 » 24 май 2023 16:26

Buck32 написа:
rmfan5 написа:Как каква е гаранцията мача свърши 113:111, ако Дейвис не беше 6/15 стрелби щяха да пътуват към Денвър, ама по твоята логика не прави по 30 само щото не иска да се напъва.

Вероятно защото толкова успява, но това важи за всички - на Леброн статистиката за последната четвърт видя ли я? Ако не беше 1/6 вероятно щяха да пътуват за Денвър, но аз не го виня. Човека даде всичко от себе си. Надявам се, че и Дейвис го е направил.

Този път ти клъвна :)

Моят пост е насочен към това че Reborn-a говори за гонене на лични статистики което на финали на конференция е смешно, в случая просто стана дума за Дейвис.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 май 2023 17:19

А, смешно е. Я се опитай да обясниш на някои хора че Коби не е помпал статс във финалите срещу Детройт и затова сме паднали.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 24 май 2023 19:12

rmfan5 написа:Този път ти клъвна :)

Моят пост е насочен към това че Reborn-a говори за гонене на лични статистики което на финали на конференция е смешно, в случая просто стана дума за Дейвис.

По-скоро съм на твоята позиция, но е факт, че Леброн започна тази серия 1/20 от тройката. Това не е гонене на статистика, а по-скоро желание да геройства, защото при някои от тези стрелби, до него беше Рийвс, който е над 50% от тройката за серията. Така или иначе аз наистина оценявам усилията на Леброн на 38.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 24 май 2023 19:33

rmfan5 написа:
ReBorn1982 написа:
rmfan5 написа:Викаш хем има отборна цел обаче предпочита да вкара 20 и да загуби отколкото да вкара 30 и да спечели, тука ме разбивате от логика просто, човек в омразата си може да говори абсолютни глупости, а и Мастъра като почне с тея сухи статистики да сравняваш играчи по PTS / REB / AST няма никакъв смисъл.

И каква е гаранцията, че Антъни Дейвис като вкара 30 вместо 20 точки, отборът му ще спечели ??! .... просто пиша, че Дейвис играе за отбора, а не гони лични статистики. И в защита се раздава обикновено.

Как каква е гаранцията мача свърши 113:111, ако Дейвис не беше 6/15 стрелби щяха да пътуват към Денвър, ама по твоята логика не прави по 30 само щото не иска да се напъва.

Това са много бакалски сметки ..... ако Дейвис беше вкарал 30, някои други можеше пък да са вкарали по-малко и пак да паднат, в мач 1 отбеляза 40 точки, в мач 3 вкара 28 и ..... пак загуби.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 24 май 2023 19:38

LBD , нямаше солидна подкрепа. Веждата , изплашен и несигурен. В останалите - брак. На Изток , не е изключено да се завържат нещата. Денвър , са фаворити за титлата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 май 2023 20:25

Мисля че Дейвис просто не очакваше Кольо да го доминира така. До сега той винаги е бил по-добрият big, не само в тези плейофи, но и в по-голямата част от кариерата си. Дойде му малко шокиращо и от там играта му се срина.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 24 май 2023 20:38

rhaegar написа:Мисля че Дейвис просто не очакваше Кольо да го доминира така. До сега той винаги е бил по-добрият big, не само в тези плейофи, но и в по-голямата част от кариерата си. Дойде му малко шокиращо и от там играта му се срина.

Както казва един колега "Не съм казвал, но пак повтарям" - мисля, че се подценява ролята, която 2020 изиграха Хауърд и Макгий, просто срещу този (а и онзи) Денвър ти трябва висока петорка, а ако можеш да жертваш някой да блъска Кольо, макар и с цената на нарушения, супер. Едно, че съдиите ще свирят няколко и ще им писне, второ, че тогава той нямаше този статут на двукратен (реално като за трикратен) МВП. Първия мач Дейвис свърши страхотна работа, измори го и вкара 40, а после писаха заслугата на Хачимура. После някак не успяха да направят нещо подобно. Като за цял мач е трудно да го ограничиш много. Дори като му напраскаха 5 нарушения последния път, игра с тях докрая и вкара решителните попадения, въпреки, че Дейвис също направи много добра последна четвърт.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 24 май 2023 20:46

Buck32 написа:
rhaegar написа:Мисля че Дейвис просто не очакваше Кольо да го доминира така. До сега той винаги е бил по-добрият big, не само в тези плейофи, но и в по-голямата част от кариерата си. Дойде му малко шокиращо и от там играта му се срина.

Както казва един колега "Не съм казвал, но пак повтарям" - мисля, че се подценява ролята, която 2020 изиграха Хауърд и Макгий, просто срещу този (а и онзи) Денвър ти трябва висока петорка, а ако можеш да жертваш някой да блъска Кольо, макар и с цената на нарушения, супер. Едно, че съдиите ще свирят няколко и ще им писне, второ, че тогава той нямаше този статут на двукратен (реално като за трикратен) МВП. Първия мач Дейвис свърши страхотна работа, измори го и вкара 40, а после писаха заслугата на Хачимура. После някак не успяха да направят нещо подобно. Като за цял мач е трудно да го ограничиш много. Дори като му напраскаха 5 нарушения последния път, игра с тях докрая и вкара решителните попадения, въпреки, че Дейвис също направи много добра последна четвърт.

Мда това беше основно и за мен, през 2020 АД го играеше 4-ка и Хауърд и Джавел се блъскаха с тежките центрове а и тогава не ги спукваха от офанзивни борби.

За мен Хам трябваше да пробва Тристън по-рано, той показа желание и ако не друго да Йокич щеше да вкарва и срещу него но поне ТТ е тежък и щеше да го мори.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 май 2023 13:39

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 25 май 2023 21:10

https://bleacherreport.com/articles/10077265-report-nba-discussing-technical-ft-penalty-for-flops-could-trial-at-summer-league

Е, сега вече Леброн наистина може да се пенсионира, пък и Ембийд да му направи компания:)))

Върни се в “Архив”