Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 16 май 2014 20:36

vaskonti написа:
"Все още нямаме никакви индикации как вървят нещата с лицензите. Доколкото знам, следващата и по-следващата седмица ще има заседания на комисията по лицензите. Дотогова няма нищо сигурно. Ние сме си подали документите за участие в Лига Европа по искане на УЕФА. Ако ЦСКА или някой друг клуб бъде санкциониран и се окажем в турнирите, Левски ще има най-малката вина в случая", обясни Баждеков.

Какво означава подчертаното, според теб? Като за начало - възможно ли е изобщо УЕФА да има подобно искане(не, че не попитах това вече 357 пъти)? УЕФА имат установени общи изисквания и критерии към отборите желаещи и/или класирали се за ЕКТ. Какво точно искане е имало към Левски, какво точно му е по-специалното? Въпросните изисквания, за които ми говориш, са едни и същи както за класиралите се по право отбори, така и за тези, които по принцип имат желание и към дадена дата все още имат шанс. Така че пак това уточнение от Баждеков е напълно излишно. Все едно да заяви, че водата е мокра. А аз "не разбирам" по простата причина, че ти нищо не ми обясняваш, а предполагаш какво би могло да означава това "искане от УЕФА". Искане от УЕФА в този смисъл няма и не може да има. Никога не е имало - не само към Левски, ами към нито един клуб. Именно по тази причина изказването на Баждеков точно в този му вид е умишлена лъжа. А защо лъже...всеки си има отговор за себе си.
Иначе "удобно" пропускам останалата част от изказването му по същата причина поради която пропускам обясненията на Бареков, че по цели нощи плаче от мъка за народа.

Разбира се, че само предполагам. В случая е хубаво и ти да предполагаш, а не да си хванеш версията, че Баждеков лъже, че от УЕФА са изпратили специално писмо и дотук. Нищо, че той не е споменавал и дума за писмо. Или пък не приемаш другата версия, защото уточнението е било излишно.
Не разбрах защо намеси и Бареков, но както и да е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 май 2014 20:48

Ама още малко ще кажете на Батков и Баждеков дали да подават заявка за евролиценз,а?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2014 21:04

W84me написа:Ама още малко ще кажете на Батков и Баждеков дали да подават заявка за евролиценз,а?

Те вече казаха. :) Един се чудеше защо сме подали документи на 31 март, като не сме имали шансове за ЕКТ. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 май 2014 21:09

Tommi написа:
W84me написа:Ама още малко ще кажете на Батков и Баждеков дали да подават заявка за евролиценз,а?

Те вече казаха. :) Един се чудеше защо сме подали документи на 31 март, като не сме имали шансове за ЕКТ. :mrgreen:

Той не е сам, ще знаеш :mrgreen: В смисъл, че не мисли само той така.
Много хора обичат да пишат, но не обичат да четат.. за това, за което пишат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 май 2014 22:31

Кашчей написа:Васко, ти се вълнуваш от това, че Баждеков е казал, че от УЕФА са поканили "Левски" да се регистрира за участие в ЛЕ ли?
Ами, ако е казал такова нещо то е пълна глупост. Като се вземе предвид факта, че материалът излиза в неделя и интервюто излиза в неделя, а и е питан не съвсем точният човек- това изобщо не ме учудва. Как УЕФА ще покани отбор да участва в нейн турнир-това може да се роди само в болен мозък :roll:
УЕФА не кани-УЕФА разрешава участие!

А, най-накрая по същество! Аз се вълнувам не просто от изказването, че УЕФА са поканили Левски, ами и от това, че изказването излиза на фона на статия, че същата тази УЕФА е взела лиценза на ЦСКА! Тоест, какво излиза - УЕФА взима лиценза на ЦСКА, поради което кани Левски! Ето това е внушението, което е очеизвадно!
Tommi написа:
vaskonti написа:
"Все още нямаме никакви индикации как вървят нещата с лицензите. Доколкото знам, следващата и по-следващата седмица ще има заседания на комисията по лицензите. Дотогова няма нищо сигурно. Ние сме си подали документите за участие в Лига Европа по искане на УЕФА. Ако ЦСКА или някой друг клуб бъде санкциониран и се окажем в турнирите, Левски ще има най-малката вина в случая", обясни Баждеков.

Какво означава подчертаното, според теб? Като за начало - възможно ли е изобщо УЕФА да има подобно искане(не, че не попитах това вече 357 пъти)? УЕФА имат установени общи изисквания и критерии към отборите желаещи и/или класирали се за ЕКТ. Какво точно искане е имало към Левски, какво точно му е по-специалното? Въпросните изисквания, за които ми говориш, са едни и същи както за класиралите се по право отбори, така и за тези, които по принцип имат желание и към дадена дата все още имат шанс. Така че пак това уточнение от Баждеков е напълно излишно. Все едно да заяви, че водата е мокра. А аз "не разбирам" по простата причина, че ти нищо не ми обясняваш, а предполагаш какво би могло да означава това "искане от УЕФА". Искане от УЕФА в този смисъл няма и не може да има. Никога не е имало - не само към Левски, ами към нито един клуб. Именно по тази причина изказването на Баждеков точно в този му вид е умишлена лъжа. А защо лъже...всеки си има отговор за себе си.
Иначе "удобно" пропускам останалата част от изказването му по същата причина поради която пропускам обясненията на Бареков, че по цели нощи плаче от мъка за народа.

Разбира се, че само предполагам. В случая е хубаво и ти да предполагаш, а не да си хванеш версията, че Баждеков лъже, че от УЕФА са изпратили специално писмо и дотук. Нищо, че той не е споменавал и дума за писмо. Или пък не приемаш другата версия, защото уточнението е било излишно.
Не разбрах защо намеси и Бареков, но както и да е.

Аз нищо не предполагам, аз директно цитирам Баждеков. А думите са му ясни - Левски е подал документи защото има покана от УЕФА за това. Изобщо не ме интересува каква е била формата на тази покана защото това не е важно. Точно наличието на тази покана е лъжа. А е лъжа по една проста причина - Левски са си подали документите още преди 2 месеца, при това по свое собствено желание, а не след покана. Мога да се хвана на бас на триста милиарда долара, че е станало точно така. А не чрез покана.
Намесването на Бареков беше за да покажа колко на сериозно взимам изказването в стил "най-честната бяла лястовица" на Баждеков, а от днес и Батков.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2014 23:05

vaskonti написа:Аз нищо не предполагам, аз директно цитирам Баждеков. А думите са му ясни - Левски е подал документи защото има покана от УЕФА за това. Изобщо не ме интересува каква е била формата на тази покана защото това не е важно. Точно наличието на тази покана е лъжа. А е лъжа по една проста причина - Левски са си подали документите още преди 2 месеца, при това по свое собствено желание, а не след покана. Мога да се хвана на бас на триста милиарда долара, че е станало точно така. А не чрез покана.
Намесването на Бареков беше за да покажа колко на сериозно взимам изказването в стил "най-честната бяла лястовица" на Баждеков, а от днес и Батков.

И пак му слагаш думи в устата, които не е казвал. Ти си определяш, че искане = покана и го наричаш лъжец. Не може ли да допуснем, че искането на УЕФА е отборите да си подадат документите до дата Х и Баждеков да е имал точно това предвид?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2014 23:07

Tommi написа:
vaskonti написа:Аз нищо не предполагам, аз директно цитирам Баждеков. А думите са му ясни - Левски е подал документи защото има покана от УЕФА за това. Изобщо не ме интересува каква е била формата на тази покана защото това не е важно. Точно наличието на тази покана е лъжа. А е лъжа по една проста причина - Левски са си подали документите още преди 2 месеца, при това по свое собствено желание, а не след покана. Мога да се хвана на бас на триста милиарда долара, че е станало точно така. А не чрез покана.

И пак му слагаш думи в устата, които не е казвал. Ти си определяш, че искане = покана и го наричаш лъжец. Не може ли да допуснем, че искането на УЕФА е отборите да си подадат документите до дата Х и Баждеков да е имал точно това предвид?

Не може! :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 май 2014 11:15

Tommi написа:

Въпросното искане на УЕФА към всички отбори е принципно и съществува от години. Не можеш ли да допуснеш, че това искане от преди години не е направено специално за Левски, а си е точно такова - принципно и отнасящо се за всички отбори из цяла Европа?
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 май 2014 14:11

vaskonti написа:Въпросното искане на УЕФА към всички отбори е принципно и съществува от години. Не можеш ли да допуснеш, че това искане от преди години не е направено специално за Левски, а си е точно такова - принципно и отнасящо се за всички отбори из цяла Европа?

Точно така, не предполагам нищо друго. Затова няма нищо скандално и никаква лъжа, че Левски е спазил едно такова искане.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 май 2014 14:57

Tommi написа:
vaskonti написа:Въпросното искане на УЕФА към всички отбори е принципно и съществува от години. Не можеш ли да допуснеш, че това искане от преди години не е направено специално за Левски, а си е точно такова - принципно и отнасящо се за всички отбори из цяла Европа?

Точно така, не предполагам нищо друго. Затова няма нищо скандално и никаква лъжа, че Левски е спазил едно такова искане.

Не, това просто не е истина, ей Богу... :shock:
Имало ли искане към Левски да подаде документи или Левски си е подал документите по собствено желание?
[/center]

Върни се в “Архив”