vaskonti написа:"Все още нямаме никакви индикации как вървят нещата с лицензите. Доколкото знам, следващата и по-следващата седмица ще има заседания на комисията по лицензите. Дотогова няма нищо сигурно. Ние сме си подали документите за участие в Лига Европа по искане на УЕФА. Ако ЦСКА или някой друг клуб бъде санкциониран и се окажем в турнирите, Левски ще има най-малката вина в случая", обясни Баждеков.
Какво означава подчертаното, според теб? Като за начало - възможно ли е изобщо УЕФА да има подобно искане(не, че не попитах това вече 357 пъти)? УЕФА имат установени общи изисквания и критерии към отборите желаещи и/или класирали се за ЕКТ. Какво точно искане е имало към Левски, какво точно му е по-специалното? Въпросните изисквания, за които ми говориш, са едни и същи както за класиралите се по право отбори, така и за тези, които по принцип имат желание и към дадена дата все още имат шанс. Така че пак това уточнение от Баждеков е напълно излишно. Все едно да заяви, че водата е мокра. А аз "не разбирам" по простата причина, че ти нищо не ми обясняваш, а предполагаш какво би могло да означава това "искане от УЕФА". Искане от УЕФА в този смисъл няма и не може да има. Никога не е имало - не само към Левски, ами към нито един клуб. Именно по тази причина изказването на Баждеков точно в този му вид е умишлена лъжа. А защо лъже...всеки си има отговор за себе си.
Иначе "удобно" пропускам останалата част от изказването му по същата причина поради която пропускам обясненията на Бареков, че по цели нощи плаче от мъка за народа.
Разбира се, че само предполагам. В случая е хубаво и ти да предполагаш, а не да си хванеш версията, че Баждеков лъже, че от УЕФА са изпратили специално писмо и дотук. Нищо, че той не е споменавал и дума за писмо. Или пък не приемаш другата версия, защото уточнението е било излишно.
Не разбрах защо намеси и Бареков, но както и да е.