mimyto написа:каи ми нещо в тая държава което да не е пълен ташак
+ 10 000 000 000 ! ! !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mimyto написа:каи ми нещо в тая държава което да не е пълен ташак
sl321 написа:ЧерноМореВарна написа:delpi написа:ЧерноМореВарна, признай си, че снощи си се пукнал от кеф по време и след края на мача и да приключваме!
Кой кой дърпа и бута? Дай доказателства. И аз мога да кажа, че вашия отбор се ръководи от мафиотска организация, но не мога да го докажа. Нали?
Какви доказателства искаш ве, сладур? Въпроса е да можеш да си надскочиш говеждия манталитет и да се погледнеш отсрани. Иначе всички сте тънкообидни, раними.. Унгарците се оказаха супер симпатично тимче, но не съм умирал от кеф. Лошото е, че до седмица ще ви зарастнат дупетата и пак ще отворите големите балалайки.
Ти много ги разбираш само че човека ти казва нещо за твоя отбор какви структури го ръководят и нищо не кзваш....какъв ти е проблема а?Нали си имате там, някакъв отбор гледай си го него.Защо да не отворим балалайките?В послените 5 години Левски е играл 1/4 финал за купата на УЕФА,участие в груповата фаза на ШЛ ( ако е много лесно брой колко години ще минат до като това пак се случи) и сега сме единствения класиран български отбор за групите на лига Европа.Какъв ти е на теб проблема с великия Черно море а?Къде сте вие?...."ае уа" марш в рибарниците!!!
п.п Едно от най - скандалните съдииски решения миналото първенство е недаването на абсолютно очевадно нарушение в полза на Левски в наказателното поле на Черно море което се казва дузпа...говори още за бутане и дърпане....ве(селяк)
koi4i написа:Пич Дебрецен са по-класни от нас ... Това ясно се видя вчера.Оная черна маймуна си правеше каквото иска.Просто са по-силни и то не само от нас,а и от всички в А група ... Наще толкова си могат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта