Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Re: "Пълен ташак сме"

Мнениеот bai mile » 20 авг 2009 18:59

mimyto написа:каи ми нещо в тая държава което да не е пълен ташак

+ 10 000 000 000 ! ! ! ;)
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!

Мнениеот Blue World Order » 20 авг 2009 19:00

къде бил полу-празен стадиона бе,смешник?? само в една малка част от А и долните редове във В имаше празни места. Г не е отворен за левскари. всичко друго беше пълно. над 20 000 имаше вчера на Герена...

и тва за наркоманите ела и им го кажи лично,а не по форумите,помио!
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот ЧерноМореВарна » 20 авг 2009 19:02

sl321 написа:
ЧерноМореВарна написа:
delpi написа:ЧерноМореВарна, признай си, че снощи си се пукнал от кеф по време и след края на мача и да приключваме!

Кой кой дърпа и бута? Дай доказателства. И аз мога да кажа, че вашия отбор се ръководи от мафиотска организация, но не мога да го докажа. Нали?

Какви доказателства искаш ве, сладур? Въпроса е да можеш да си надскочиш говеждия манталитет и да се погледнеш отсрани. Иначе всички сте тънкообидни, раними.. Унгарците се оказаха супер симпатично тимче, но не съм умирал от кеф. Лошото е, че до седмица ще ви зарастнат дупетата и пак ще отворите големите балалайки.

Ти много ги разбираш само че човека ти казва нещо за твоя отбор какви структури го ръководят и нищо не кзваш....какъв ти е проблема а?Нали си имате там, някакъв отбор гледай си го него.Защо да не отворим балалайките?В послените 5 години Левски е играл 1/4 финал за купата на УЕФА,участие в груповата фаза на ШЛ ( ако е много лесно брой колко години ще минат до като това пак се случи) и сега сме единствения класиран български отбор за групите на лига Европа.Какъв ти е на теб проблема с великия Черно море а?Къде сте вие?...."ае уа" марш в рибарниците!!!

п.п Едно от най - скандалните съдииски решения миналото първенство е недаването на абсолютно очевадно нарушение в полза на Левски в наказателното поле на Черно море което се казва дузпа...говори още за бутане и дърпане....ве(селяк) :lol:

О да, играете често и сте гордостта на България. Всичките антирекорди са ваши. Така, че честито. Кой какъв отбор ръководи си е негова работа аз не ги познавам тези хора. Аз да не те обвинявам, че отбора ти се ръководи от евреин - престъпник, дето има забрана да стъпва в половин Европа. Ей за тоя манталитет говорих, ама като е по рождение... А като прочетох за скандалното положение, прихнах да се хиля, извини ме.
Ма все ще ощетени, все сте ограбени, миличките ми те
Я виж тука едно друго скандално от същия мач
http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=133053

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Не ви ли писна да се подигравате с нас?!?

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 авг 2009 19:23

Пореден срам, пореден резил. Но на играчите на Левски очевидно хич не им пука за това което причиняват на своите привърженици. На този отбор вече му става навик да говори глупости след всяко срамно отпадане. Вчера капитана на отбора Георги Петков заяви, че от 3 дена старши треньора им говорел колко странно летели този вид топки. След като това се знае, защо не е тренирано с точно този тип? Много странно! Или пък не чак толкова, май започнахме да свикваме с безумията.
Още по темата
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

koi4i

Re: Не ви ли писна да се подигравате с нас?!?

Мнениеот koi4i » 20 авг 2009 19:27

Пич Дебрецен са по-класни от нас ... Това ясно се видя вчера.Оная черна маймуна си правеше каквото иска.Просто са по-силни и то не само от нас,а и от всички в А група ... Наще толкова си могат.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 20 авг 2009 19:32

Абе да се бяха извинили на тези 19 000 , които ги подкрепяха и пяха и след краят на мача !!!Пълни МИШКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 20 авг 2009 19:44

koi4i написа:Пич Дебрецен са по-класни от нас ... Това ясно се видя вчера.Оная черна маймуна си правеше каквото иска.Просто са по-силни и то не само от нас,а и от всички в А група ... Наще толкова си могат.

Мда, много правилно, иначе за мача - Левски - Локо Сф номер 2, Унгарците си ни надиграха като пичове :| .
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 20 авг 2009 19:46

А какъв е замисъла на тази статия на автора й- Мартин Нешев... За какво изобщо има подпис: Има една страна - България...в нея има един отбор - Левски...за него съм роден и за него ще умра ! или пък другата песен Завинаги оставам аз левскар, ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ... ... и изобщо знае ли им смисъла в действителност, а не само на думи.
Да не мисли автора на статията, че футболистите не са искали да вземат премии от по 60 000 евро, да не би да си мисли, че те не дадоха всичко от себе си на терена, напротив играха колкото им позволяват възможностите и съперника всички до един, сега отделен въпрос е кои от тях стават за такива големи мачове и кои не, това не е работа на феновете да преценяват, а на ръководството- спортно и техническо или квито се водят.
koi4i е прав, Дебрецен са по-класен отбор с оглед показаното в София снощи и няма какво да се вайкаме, ама защо така стана... ами какво България да не би да е по-напред от Унгария или стандарта на живот е по-добър, изградили са си отбор унгарците и показаха, че повече заслужават да играят в групите на ШЛ. Изобщо пък не ме интересува какво ще каже Пенчо-фен на ЦСКА или Иванчо-фен на Ботев ПД, Черно море или някой друг отбор. Ние феновете трябва да ходим на мачовете и да подкрепяме отбора пък, ако не се получава играта им и има такива загуби, като снощната-майната му... нали си си направил кефа на стадиона и твоята работа си я изпълнил на трибуните... Нека ходим на мачовете и да подкрепяме Левски, сега в първенството и в групите на ЛЕ (най-вероятно) ще имат нужда от подкрепата ни.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 20 авг 2009 19:51

за вас не знам, ама мене изобщо не ме е яд. Осъзнавате ли, че за пръв път от 3 години насам губиме от отбор, който е наистина по-добър от нас и ни надигра тотално. Единственото изключение е Локо София, които не са по-добри, но ни надиграха.

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот bai mile » 20 авг 2009 19:54

Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”