Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

КЪДЕ СМЕ НИЕ - Шампионска Лига

Мнениеот unist_gp » 20 авг 2009 17:31

След като се изиграха първите мачове от плейофите на ШЛ, може да направим кратка ретроспекция на станалото в турнира. В този ред мисли, ще си отговорим на въпроса и къде сме ние?
От 10-те плейофа имаше 5 двойки отбори от нашата черга - шампиони на страните си, готови да си издерат очите за заветните 8 милиона евро. От всички тези 10 отбора, Левски и Дебречен са е тимовете с най-нисък бюджет.Отбори като Вентспилс, Апоел и Шериф разпологат не само с повече пари, но и по добра спортна база. Да настигнем бюджета и условията пък на Залцбург, Макаби, Цюрих, Олимпиакос и Копенхаген е научна фантастика.
В същото време Залцбург и Вентспилс играха много по-слабо от втория отбор на Левски снощи. На наше ниво се представиха Шериф и Апоел. Деберчен,Цюрих, Макаби, Олимпиакос и Копенхаген показаха игра,с която със сигурност ще объркат сметките на силни отбори в лигата. Ето защо футболът е толкова интеерсна игра, в която всичко е въможно. Феновете на Залцбург, Панатинайкос, Тимишоара,Селтик, Венстпилс или Андерлехт завиждат на феновете на Левски заради искрицата надежда, която имат преди реванша. Ако пък не стане от средата на септември започват битките в Лига Европа. Там също могат да се трупат точки и коефициент(като дори точкуването на двата турнира е еднакво!). Така,че кой може да каже от сега,че Левски няма да грае в Ш.Лига или пък,че няма да е поставен за плейофите и догодина? Ще има още мноооого игри за този сезон преди да цепим картите за следващия сезон :) Горе главата Левскари! гордейте се с отбора! Макар и с втория тим срещу силен противник, вчера не беше чак толкова зле!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

"Пълен ташак сме"

Мнениеот comorad » 20 авг 2009 17:33

Прав е бил Кокала.
Още преди 2 седмици почнаха "подготовката била малка, не била на ниво. Колала е виновен! " . Сега се запя Радко обърка тактиката.
Абе с тези футболисти толкова. Един за един не стават, всички се скриха и не играха нищо. Мен лично ме е срам.
Живея в чуждина/САЩ/ и вчера си взех почивен ден, поканих гости да гледаме мача заедно. Първото полувреме хората ме питаха абе този ЛЕВСКИ за който все говориш ще заиграят ли ?
Един от гостите на полувремето вика не се сърди ама аз ще отида да ловя риба в реката, така и така гледаме само унгарците а не и сините. Ходи им обяснявай на хората за традиций , нищо че не всичките съм им раздал фланелки на ЛЕВСКИ, как да ги направиш фенове на толкова слаб отбор.

не ми пука дали ще ми изтриете мнемието мен ме боли. Жена ми вика карай само един мач е , е да ама на мен от вчера не ми се яде, а тези келеши нашите ще ми говорят абе има живот и след този мач. Били ги надиграли онези имали 2-3 удара само. Абе играчите ни да не би да са играли друг мач. Това си беше тотално надиграване :(

mimyto
Контакти:

Re: КЪДЕ СМЕ НИЕ - Шампионска Лига

Мнениеот mimyto » 20 авг 2009 17:33

Ние сме на Изток от Рая пичага. И изброените от теб отбори нема да объркат никви сметки - те големите в ШЛ ша мачкат доста по-лесно с тоя нов регламент

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!

Мнениеот Old_death » 20 авг 2009 17:35

от Andreyy на 20 Авг 2009 12:54

това че Левски е отбора на народа е най-тъпото и нагло твърдение което може да съществува!!!

След като ограбихте името на Апостола се оказа че приватизирахте и българското гражданство :!: Аз след като не съм фен на Левски да не се ли чувствам част от българския народ?А останалите 6 милиона,които не поддържат сините?СМЕШНИЦИ!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Re: толерирането в БГ шампионата

Мнениеот batty » 20 авг 2009 17:36

beroefan написа:Поздрави за поста. Много точно казано. Ама май никой няма да чуе отново. Просто така им отърва. Да живеят с илюзии за голяма работа.
ПЕРУКАТА ПРЕЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ! ОСЪЗНАЙТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ!

Сега като ги отнесат и двата отбора селските отборчета от Европа, ще си го върнат у нас за пореден път. За да избият, ще си напазаруват мачовете, за да успеят догодина да да се надупят пак на Бате и Омония!

mimyto
Контакти:

Re: "Пълен ташак сме"

Мнениеот mimyto » 20 авг 2009 17:37

каи ми нещо в тая държава което да не е пълен ташак

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 авг 2009 17:38

добре де колко теми още ще напишете.хубаво провалихме се,станахме за смях,но аз ще изчакам другата седмица ,защото вярвам в моя отбор.
LEVSKI_FOREVER

vonzo
Контакти:

Мнениеот vonzo » 20 авг 2009 17:40

и аз мисля, че е по добре да изчакаме втория мач.

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 20 авг 2009 17:41

Аз пък ще ти кажа стой си там в чужбина тук не ни трябват такива,като теб страхливци.Тези хора,които бяхме вчера и останахме да поздравим футболистите не сме фенове на отбора само,когато бие!!!Да и на мен не ми е кеф след вчерашният мач,но по-добрият отбор победи това е.Този отбор на дебрецен взе 3-ма национали преди мача с Левски от които единият ни вкара гол ,а ние какво за 3 години нямаме 2-а качествени трансфера е какво да очакваме?

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 20 авг 2009 17:43

Златан

Аз съм на години, помня провали и успехи. Но никога не сме имали хора който играят хей така, да мине мача и сами да си вярват, че просто по някаква случайност са паднали.

Колкото до темата , ами цяла сутрин при мен няма достъп до сайта. Така че нито съм писал по-рано , нито съм видял какво са писали другите

А ако не ти харесва недей да четеш

Върни се в “Архив”