Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Имате ли надежда за реванша
БГ футбола е сбъркан тотално като концепция.удара на боднар вчера е нещо което в България не може да се види ако се върнем 10 години назад и след това отидем 10 години напред.просто няма футболист който да направи такова изпълнение.унгарците имат 23 удара по посока вратата на левски от всякъде.движението по терена,пресата,физическата подготовка....всичко това са неща в който отстъпваме значително.един бардон не стига.с ташаци като ицо гредата и лили иванова отпред(99) не се играе голвм футбол.тия стават за ботев и беласица.какво да кажем за кръстовчев титана на всички нападатели.минев също влиза в тая графа,посредствен футболист без никакво центриране.в този отбор играят играчи коитоне знаят елементарни неща във футбола,например как и къде се пресира,за да няма такива шутове от 40 метра,как се движиш без топка и т.н..моля ви всички спрете да фантазирате.на реванша ще ни сложат лека тройка и всичко ще приключи бързо и тихо.просто защото няма концепция за този спорт в БГ,няма бизнес план,няма например стратегия с 5 години напред,да се каже че бюджета ще расте година на година с поняколко милиона евро,да се взимат футболист като жоб а не да ги караш да минават проби(това последното е без коментар)каква лига бе даи и господа.ние сме пълен ташак като отбор,стадион и т.н.....остава единствено жалката ни публика.жалка защото е велика но никога няма да доживее голям европейски финал,дори и след 100 години.това се нарича орисията да си Българин.но така е.тука никога нищо не става и това е постоянна диагноза.моля ви стига сте фантазирали.снощо маджарите трябваше да ни сложат поне 4 парчета.просто имахме късмет да паднем с малко.на лили иванова ще и препоръчам да започне да свири на китара.просто футбола не е за нея(99) но виж музиката,може би да.сега престоят е мачове в лига европа,където ще ядем още по-голям бой.но така е ,като са боклуци и за нищо не стават,ще ядат голям бой.има само един път и това е черноморец бургас.така се прави.ще види всички за какво става на въпрос след няколко години.а до тогава...ми само як бой в европа и жалки псевдо футболистчета.сега разбрахте ли каква е разликата между рабех (пиянката)и цялата защита на левски?????? това последното е за тия дето го псуваха тия дни.
И да ги отстраним Дебрецен, което ще си е направо чудо, след това влизаме в ШЛ Батков си взима паричките и натам какво става? Идват грандовете и се почва пак с 5:0 загуби.. Истината, е че нямаме отбор за Шампионската Лига и толкова - факт е. Може би в ЛЕ ще направим нещо, но ме съмнява ако продължаваме с тая игра. Единственото хубаво нещо ако влезем в ШЛ, е че ще вземем пари и Батков туко виж взел 2-3 играча..

Надежди винаги има, но стези футболисти в офанзивен план мого трудно ще стане.Йовов, Г.Христов трудно бележат.За Йовов вече не ми се говори....Гошо не знам какво трябва да направи, за да вкара гол, той просто няма чуство за пласиране.По-добре да играем с младите и да не се заблуждаваме с опитните, видяхме че това не помага нямат въздух за цял мач.Ники Димитров, Кръстовчев, Ортега и др.момчета трябва да влизат по-често, за да се убедим стават ли или не стават за Левски, това е!
ЛЕВСКИ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!
- maximalniq
- Контакти:
RED_FOX написа:А доктора какво ти каза?Linky написа:Преди вчерашния мач санувах следното - 1:2 тук 1:2 там, но си мислих че пак сънувам лайна, защото миналия футболен сън ми беше как падаме от Ирландия с 10-0 там, но те тук ни биха с 1:2, сега остава по-трудното ние да бием там с толкова, пък и в съня си на дуспите ги биехме, а инече да оптимист съм и вярвам в класиране за ШЛ, но на дали това стига...
Абе виж че се шегувам, не вярвам на сънищата си и не жиевя в тях като вас червените

САМО ЛЕВСКИ!
Надежда винаги има. Просто се надявам поне да играят по-добре от вчера. Защото от представянето в този мач много ще зависи целия ни тонус и представянето в ЛЕ. А иначе шансовете срещу "Дебрецен" от това което видях вчера са само теоретични. Да се надяваме ,че нашите ще играят по-добре,то по-зле едвали е възможно
.

Я винаги си иам надежда - там живеем

Имаме шанс, но трябва да НЕ повтаряме играта от снощи........... Дарко, Жо, Зе и т.н трябва да се разиграят....... За мен трябва да играе и Балтанов до Сърмов, за да можем да им затворим пространствата..... А да не забравяме и най-важното, трябва ДА СИ ВКАРАМЕ ПОЛОЖЕНИЯТА........
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
не
най-много до 1:1
най-много до 1:1
Re: толерирането в БГ шампионата
Каубоеца не свири вчера мача на Левски, затова не успяха да бият момчетата. Като си свикнал без да се мръднеш да ти дават по две дузпи на мач, как да хукнеш после да бягаш и да играеш футбол. Отбори от ранга на Бате и Омония ше ни пълнят шушоните още дълги години заради каубойския манталитет на нашите Грандове.