Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Антонио Калво Арандес

Мнениеот blue avalanche » 18 юли 2011 21:14

suni написа:Лъчезар Танев е един от основателите на фирмата BEAB General Consulting. Тя е създадена през 2001 година, със седалище в Барселона, Испания.
Техни по-големи клиенти са отбори като: Еспаньол, Виляреал, Селта Виго, Барселона, Уигън, Мидълзбро, Алмерия, Леванте, Атлетико Мадрид, АЕК Атина, Арис Солун и още много други.
Сред представляваните от фирмата играчи са:
Жoан Капдевила (Виляреал), Виктор Васкес (Барселона), Жорди Гомес (Уигън), Антонио Калво (Арис Солун), Раул Баена (Еспаньол), Игнасио Скоко (АЕК Атина) и много други.

И всичко това,дето си го "праснал' в нашия форум е интересно,защото...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот DrAvalanche » 18 юли 2011 21:21

PFC Litex написа:
DrAvalanche написа:Някъде да съм споменал, че злобееш? Май гузен негонен бяга

Щом не помниш какво си писал преди 20 минути няма как да ти помогна
levski/viewtopic.php?p=2287933#p2287933

Много добре помня та затова те питам къде съм споменал, че злобееш? Написал съм
От злоба може да си докараш язва.
, което има различно значение, но може би за теб е непосилно да го разбереш.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 юли 2011 21:22

blue avalanche написа:
suni написа:Лъчезар Танев е един от основателите на фирмата BEAB General Consulting. Тя е създадена през 2001 година, със седалище в Барселона, Испания.
Техни по-големи клиенти са отбори като: Еспаньол, Виляреал, Селта Виго, Барселона, Уигън, Мидълзбро, Алмерия, Леванте, Атлетико Мадрид, АЕК Атина, Арис Солун и още много други.
Жoан Капдевила (Виляреал), Виктор Васкес (Барселона), Жорди Гомес (Уигън), Антонио Калво (Арис Солун), Раул Баена (Еспаньол), Игнасио Скоко (АЕК Атина) и много други.

Ами сети се,то не е толкова трудно за асимилиране ! ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 юли 2011 21:23

"Новото попълнение на Левски Тони Калво пристигна на „Герена” точно в 18:30 часа, съобщи репортер на Novsport.com.
Испанското крило даде и първото си интервю като футболист на „сините” пред журналистическите екипи на Novsport.com, БНТ, Нова телевизия, „Меридиан мач”, „7 дни спорт” и „Труд”.
24-годишният юноша на европейския клубен шампион Барселона бе докаран с червена „Хонда” и бе придружаван от едно техническо лице.
„Дошъл съм, за да постигам успехи и да играя в европейските клубни турнири”, бяха първите думи на бившия състезател на Арис и Парма.
„Искам да печеля титли, знам че Левски е най-добрият отбор в България, въпреки че не успя да стане шампион на страната през миналата година. Мисля, че правя стъпка напред в моята кариера, тъй като тук ще мога да покажа способностите си.
Честно казано не знам какво ми готви бъдещето и колко време ще остана в България, тъй като идването ми тук донякъде е мистерия и за самия мен, а и не познавам добре вашия футбол”, допълни европейският шампион за юноши с екипа на Испания, след което бе попитан в каква спортна форма се намира в момента, след като записа само три мача с екипа на Парма през пролетния полусезон заради операция от херния:
„Честно казано не съм в оптимална спортна форма, тъй като не съм тренирал една седмица и сега ми предстои много работа.”"

След тези думи Калво бе настанен в общежитията на стадион „Георги Аспарухов” и проведе първата си тренировка с екипа на Левски под ръководството на кондиционният треньор на „сините” Ясен Екимов, който бе изпратен специално от мениджъра Георги Иванов–Гонзо, за да подготви на ниво новата звезда на тима.

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 18 юли 2011 21:26

Еееееееее...... дървото Арс , ти кога го видя ,че е дърво бе ?
Колкото до Калво все пак е от школата на Барселона,а Арис са по-силен отбор от Левски,а и Дембеле преди да дойде и той обикаляше в Кипър ,ама сега е във Фрайбург...
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Новите покупки ....

Мнениеот milen.hristov » 18 юли 2011 21:27

levski_4_life написа:Имам чувството, че всички нови играчи се купуват по неща, четени в уикипедия от преди 5-6 години, и клипчета в YouTube. Няма такова нещо като гледане на мач на футболиста, било то от треньор или скаут. Няма и пробен период. Има ли записани минути за национална формация, независимо, че е в някакъв съвсем неважащ мач, го взимаме. Вече се опарихме веднъж със Слори, но продължаваме. Защо ?

Нашите скаути са Жейнов и Заберски от които и пеленачетата разбират повече от футбол.Не е случайно ,че този футболист не идва и благодарение на тях.
п.с.Нямам съмнение в качеството на играча,дано да ги покаже и България.Не може да очакваме ,че всичко ще е идеално един иска много пари,друг ще иска договор само за година или 6 месеца.

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 18 юли 2011 21:28

Не се връзвайте на разни помияри. Абе,ама тоя има убийствени два крака и страшна скорост. Факта че е харесан от Парма,че е юноша на Барса и еврошампион не е случаен. Освен това в България ще играе срещу тролеите от цесекато и други дърводелци. Трябва максимално бързо да го вкарат във форма и всичко ще е наред. Мачкай Лавинаа!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 юли 2011 21:28

pomiqrat написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Голям, велик футболист, невероятен, трансферна бомба идва в зенита на силите си, а не в края на кариерата си. Осъзнайте се малко

Добре е да има такива индивиди, които да ни карат да се осъзнаваме, че всъщност края на кариерата на футболистите е когато са на 24 год. :lol:

[offtopic][offtopic]Май, май нищо не си разбрал за зенита, ама да се направиш на акъл[/offtopic][/offtopic]

Не е нужно "да правиш на акъл" за да знаеш кога е зенита и кога е края на кариерата при футболистите, а ти се изложи като кифладжия без кифли :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 юли 2011 21:29

suni написа:
blue avalanche написа:

Ами сети се,то не е толкова трудно за асимилиране ! ;)

А ти реши да ни "озариш" с това "важното" нещо,понеже...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 юли 2011 21:38

Милен Христов,футболиста Антонио Калво Арандес е футболист на Левски вече :!: Какво прави тази тема при трансферите :?:
Какъв е смисъла, всички дискусии да се натъпчат в една тема, която да стане 10 000 страници ли???
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”