Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот doktora25 » 15 апр 2021 19:52

Не знам защо Челси го спрягат за изкуствен отбор. С какво руските пари са по-проблемни от американските например? Този отбор е печелил доста трофеи, най-вече КнК (която е била далеч по-близък по значимост трофей до КЕШ, отколкото ЛЕ до ШЛ) и преди финансовата инжекция. Създал е след нея футболисти, оставили трайна следа в историята на футбола, като Тери, Лампард, Чех, Дрогба, направил е от Моуриньо това, което е днес. При арабите е различно - те буквално са си изкопали или наследили парите и почти не са си мръднали пръста за тях. Само експлоатират без нищо да създават, поне като футболен продукт.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 апр 2021 20:43

doktora25 написа:..., направил е от Моуриньо това, което е днес. При арабите е различно - те буквално са си изкопали или наследили парите и почти не са си мръднали пръста за тях.

Tц, Моуриньо си дойде Специален в Челси :lol:
Абрама също се съмнявам да си е мръднал пръста кой знае колко много за неговите милиарди. Повечето руски олигарси са като нашите богаташи, които разграбиха ценното в държавата след 89-а, защото бяха комбина с властимащите. Предприятия за петрол, мини, металургия и т.н.

А, това с "изкуствените" клубове си е тъпотия. За продължителни големи успехи във футбола трябват пари. До началото на 70-те примерно Челси, Сити и Байерн са горе-долу на едно ниво в клубната йерарихия в Европа. Байерн дръпва после, но налага футболна хегемония в Германия, след като почва да изпреварва много другите клубове като финансови възможности, към края на 90-те години да речем.

Може успехите да са тръгнали от едно поколение, продукт на школата на Байерн, но после успехите са били задържани с трансфери на готови футболисти. Ако Байерн почне да има проблеми с финансите, успехите много бързо ще секнат, защото никоя школа не може да вади футболисти от световна класа през 2-3 години. Т.е. Байерн не е избран от Дедо Боже за продължителни успехи в Германия, а има продължителни успехи в Германия, защото в продължително време има повече средства от другите немски клубове. Давам пример с Байерн, но се отнася за всички големи клубове в света.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 15 апр 2021 21:06

ViscaBarca написа:
rhaegar написа:А Барса са се появили от природата и са естествен отбор. :lol:

Ти Барса не я гледай. Този отбор още от създаването си е бил популярен и е печелил купища трофеи и то не благодарение на парите си или на други външни намеси. Даже винаги сме били репресирани за разлика от някои други. Сега що се отнася до въпросните 3 отбора, които нарекох "изкуствени" - ами не са ли такива? Не са ли това, което са само благодарение на финансови инжекции? Къде беше Челси преди Абрамович? Ами ПСЖ преди арабина? А Ман.Сити в коя селска дивизия на Англия се подвизаваха преди онези забрадените да дойдат? За 4-ия отбор също мога да кажа доста, но тука има много обидчиви фенове сред админите и ще ме баннат (не че ми пука де)! :) За него мога да кажа само, че не е изкуствен, а нещо по-лошо...той е мафиотски и цял свят го видя в един мач, игран миналата седмица!

Ти си адски дразнещ човек, глупост до глупост си написал. Точно фен на изкуствено създадения отбор на Барселона - само за да има кой да се противопоставя на мадридските. Реал винаги ще бъде по велик клуб от вас. А тях дори не ги харесвам, но вие наистина сте най противния отбор от всички в света. Комплексари с голямо К, да наричаш чуждите отбори изкуствени, е жалко и безсилно. Махне ли се Меси, вие отивате 15-ти. Как исках да се отцепи Каталуния и да бъде изнасилена от всички ЕС държави, всичките чужденци и гнусари като теб са превърнали страхотния град Барселона в мизерна дупка.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 апр 2021 21:07

Италианския Челси с Ди Матео, Дзола, Виали, Касираги и другите беше много приятен отбор за гледане всъщност. Даже ми бяха симпатични. Абрамович доста отдавна дръпна сериозно кранчето на парите и не се харчи както преди, това поне със сигурност.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 16 апр 2021 02:12

ViscaBarca написа:Ти Барса не я гледай. Този отбор още от създаването си е бил популярен и е печелил купища трофеи и то не благодарение на парите си или на други външни намеси. Даже винаги сме били репресирани за разлика от някои други. Сега що се отнася до въпросните 3 отбора, които нарекох "изкуствени" - ами не са ли такива? Не са ли това, което са само благодарение на финансови инжекции? Къде беше Челси преди Абрамович? Ами ПСЖ преди арабина? А Ман.Сити в коя селска дивизия на Англия се подвизаваха преди онези забрадените да дойдат? За 4-ия отбор също мога да кажа доста, но тука има много обидчиви фенове сред админите и ще ме баннат (не че ми пука де)! :) За него мога да кажа само, че не е изкуствен, а нещо по-лошо...той е мафиотски и цял свят го видя в един мач, игран миналата седмица!

[offtopic]Какво видя цял свят? Че не ви дадоха поредна измислена дузпа ли ? Или искахте мача да се играе до ваш гол?
Ако мислиш, че има дузпа за вас, може ли да кажеш дали има дузпа срещу Винисиус ? И ако няма, защо вашето е повече дузпа ? Ще коментираш ли зверското съдийско подпиране на Барселона срещу Валядолид ? Когато се случи съдията да бута Барселона, този клуб мафиотски ли е в твоите очи или твоето провинциално общинско клубче никога не е било бутано от съдиите ? Много сте жалки с този синдром на вечните жертви![/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 16 апр 2021 04:03

Изображение

Изображение

сложих 1900 долара за ПСЖ да се класират на 2.70, че бета почна да го сваля малко по малко :mrgreen: :mrgreen:

Този път нямам тази висока увереност колкото с Барса и Байерн и се надявам Де Бройне да няма ден(или по скоро дни) :mrgreen: :mrgreen: че той може да бие сам всеки отбор ако се разиграе.....но Мбапе и Неймар никога не са ме разочаровали, така че съм умерен оптимист :mrgreen: :mrgreen:

ще играя и за Реал, но там чакам пинакъл да даде нещо от сорта на 1.85, че 1.76 малко нисичко :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 апр 2021 07:28

Тури 100 еврона за Челси, не се стеснявай. Кво му плащаш, ако вземем че ги касираме ще си на далавера.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 апр 2021 18:08

Сините от Лондон вземат Купата, нема к'во да стане. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 16 апр 2021 20:01

rhaegar написа:Тури 100 еврона за Челси, не се стеснявай. Кво му плащаш, ако вземем че ги касираме ще си на далавера.

Нещо не ми се вярва. Тухел идва и изведнъж ви извежда на финал от нищото. А и нещо нямате лидери в тоя отбор, не е като бяхте 2012.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 апр 2021 22:10

Младостта не винаги е порок.. А и отдавна ШЛ не е печелена от отбор, който разчита предимно на млади футболисти.
Ако Реал Мадрид са на върха на възможностите си ще ни касират, дори може да е обидно лесно както пребиха Пул (нищо лично против колегите с червен екип, но те могат много повече от това, което показаха срещу Реал Мадрид).
Много голям респект за Зизу как изигра двата мача с Пул и Барса. Използва богатството на състава си и беше на нивото, което изисква момента, за да си постигне целите.
В същото време не мога да кажа, че Реал Мадрид са достатъчно свежи. Все пак са лидери по регистрирани контузии и това няма как да не тежи. Не знам дали, ако се върнат контузените играчи сегашния баланс няма да се наруши, защото обичайно трябва време един играч да се върне в ритъм.
ЧЕЛСИ в момента може да е много, много труден за пречупване. Първият гол изглежда ключов за развитието на срещата. Засега в елиминациите на ШЛ и двата отбора не са били в позиция, в която са задължени да атакуват с всички сили. Най-силните футболисти на Реал Мадрид са в средата на терена, но не знам как ще им се отрази енергията на Канте, ако е здрав и във форма.
Севиля, Атлетико Мадрид, Порто и сега Реал Мадрид звучи като ROMAN EMPIRE завладява (х)Испания :mrgreen:
Image
Image
Image

Върни се в “Архив”