ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот GOLEADOR » 30 юни 2015 11:56

Как е положението,има ли добри новини за клуба?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 юни 2015 11:58

Old_death написа:
гражданин от село написа:
1982 написа:
Old_death написа:Не му обръщай внимание ! Не напразно го изгониха от официалния форум .

Не знаех, че съм изгонен, за последно влизах и си писах без проблеми, оттогава не съм влизал и май аз сам съм напуснал, пък после какво е ставало, не знам .... и да съм баннат, още по-добре, не желая да бъда част от сектата "Свидетели на Дриша".

Аз не влизам там,но бях останал с впечатлението от писаното тук,че основно са фенове на ЦСКА Ловеч в "А" група.

Объркал си се, но това е твой проблем . Основната част от пишещите там сме тия , които не се съгласихме няколко души , от така наречените фракции , да взимат решения от името на всички фенове . Не сме съгласни тия , които изкараха доста солидни глоби на клубът да бъдат представители на фенската маса . Не се съгласихме с плана на Божков , ЦСКА заедно с историята и успехите му , да бъде закрит .Привържениците от сектор Г не са единствените фенове . Тук не е мястото да коментираме как се сближиха с Дуче , Цимбика и Животното и подкрепиха един план за А окръжна без никаква връзка с клубът , който все още е жив . Защо мислиш , че същите тия са против Ганчев ? Гришата в прав текст заяви , че вече няма да има фенове на хранилка . Аз съм комшия на Дуче . Преди няколко месеца той ми каза , че вече е фен на Лудогорец !!! С тоя ли да се равнявам . Първо отиде да прави свирки на Божков , след като бе плюл срещу него , а сега се увърта около Ганчев . Не , мерси ! Нямаме нужда от врагове , след като тия , които се водят за наши фенове вършат тяхната работа . Съдейки по писанията тук , стигам до извода , че сме си заслужили съдбата . На такива " фенове " заслужават ръководство като Титан , Лупи и новите боклуци . Никога не съм крил , че нямам никакво доверие в мотивите на Божков , но и никога не съм си позволявал да го обиждам с прякори . Но това е вече въпрос на първите години от възпитанието .

Много точно написано. На сто процента се покрвиа и с моето мнение по въпроса. ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 юни 2015 12:19

Пресконференция на новото спортно-техн. ръководство: http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=13

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 30 юни 2015 12:19

А тренерът с обичка - страхотен имидж...

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Мнениеот OMID » 30 юни 2015 12:19

Още ли има наивници, които мислят, че клубът ще се спасява, ще се изплащат задължения и т.н. ? Няма как 30 млн. да се покриват, да се строят бази и да се издържа отбор. ще има скоро врътка, това АД е обречено! Колкото по-бързо започнете да смилате идеята за преименуване, припознаване, толкова по-лесно ще ви е в бъдеще! ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 юни 2015 12:50

OMID написа:Още ли има наивници, които мислят, че клубът ще се спасява, ще се изплащат задължения и т.н. ? Няма как 30 млн. да се покриват, да се строят бази и да се издържа отбор. ще има скоро врътка, това АД е обречено! Колкото по-бързо започнете да смилате идеята за преименуване, припознаване, толкова по-лесно ще ви е в бъдеще! ;)

Всичко зависи от базите. Ако Кралев каже " Базите вървят със задълженията!", вариантите драстично се свиват.
Освен това нали никой не очаква да се изплатят дълговете, да се инвестира в бази (школа) и да се привлекат добри играчи само за година-две? Времето ще покаже. ГГ успя да направи от Осъм повече от приличен клуб, който на всичкото отгоре има най-добрата трансферна политика последните години у нас. Защо да не го направи в по-голям мащаб с ЦСКА?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 юни 2015 13:03

От тази пресконференция останах с впечатлението, че всичко е цветя и рози... не съм изненадан изобщо от това което казаха всички!
@ Успех на Ицо, Владо и Пифа :idea:
@ Кога ще бъде жребия за В група :?:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юни 2015 13:10

Има ли нещо интересно от прес. конф., че нямах възвожност да я гледам?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 юни 2015 13:17

гражданин от село написа:Има ли нещо интересно от прес. конф., че нямах възвожност да я гледам?

Не... като цяло нищо от това което не сме чували и преди :idea:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юни 2015 13:22

Хубаво би било на тази пресконференция да присъстват Ганчев и боклука.Има толкова много въпроси към тях,а няма кой да отговори!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”