Гледам репортаж от контролата с Мордовия и...все едно нищо не се е променило от ранната есен на миналия полусезон!Същите грешки в защита,същите ментета титуляри,просто се чудя къде е проблема?В играчите,в треньора,в ръководството,просто не знам!
Пламен Илиев има някакъв страх това момче,дали пък многото провали през последната година не му тежат не знам,но е факт,че е нищо повече от добър вратар за ръста си,а ние вместо да засилим конкуренцията изгонихме вратар играл в Серия А за Киево и Сиена? Те ли са глупаците,че са привлекли Мишо Иванов или ние го разбираме повече футбола в защита от жабарите?
Даниел Димов е тъпо,скапано менте,което заслужава да си събере багажа,да му бъде викнато такси до летището в Кипър и да си хване първия полет за България!Този грозен дървар закопа много силен Левски на Гонзо срещу Търнава и незнайно по какви причини беше реабилитиран от ръководството и вече 3 сезона ни къса нервите.Има един фигурант там Пламен Димов,да се хващат двамцата и да си бият камшика
Деко,Пелето,Мюлдер ги гледам...нямат желание за игра!Лъвове били,но вече са стари...
Гаджев сглупи,че остана и ще го разбере напролет.
Макриев е менте свършило с футбола и като гледам такива "футболисти" все повече съжалявам за Георги Христов(ИГРАЧ),Иван Цветков(ИГРАЧ),Симо Райков(ИГРАЧ),Сьорд Арс(ИГРАЧ),Жуниор Жуниньо(ИГРАЧ),ИСМАИЛ ИСА(ИГРАЧ),Боян Табаков(ИГРАЧ),Иван Цачев(ИГРАЧ),Еньо Кръстовчев(ИГРАЧ)...списъка е безброен!
Тони Здравков е класик!Гледам му интервюто след мача,все едно се е играл квартален мач в махалата,а не контрола на вековния Левски.Едно такова му е лежерно,весело все едно купона тече нон-стоп,а не се прави зимна подготовка.Ще му духнат под опашката и на него,защото ясно се вижда,че просто не става за този отбор,а тези момчета,които са изстрадали много имат нужда от треньор тип Вили Вуцов(колкото и да ми е неприятно да го призная)