parvanoff написа:Нищо не си можел да си отвориш, нито пък да си купиш... Ако ми разбираш идеята
Щото пък сега 80% от хората могат да си купят нещо...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
parvanoff написа:Нищо не си можел да си отвориш, нито пък да си купиш... Ако ми разбираш идеята
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:parvanoff написа:Нищо не си можел да си отвориш, нито пък да си купиш... Ако ми разбираш идеята
Щото пък сега 80% от хората могат да си купят нещо...
Thsmith написа:parvanoff написа:Е, тук аз ти го казах простично, но ти отново не разбра. Толкова ли е сложно да разбереш, че позицията на ГЕРБ винаги е била една и не е свързана със самата АЕЦ, а с изгодата за българската държава и народ? Не е сложно да му се не види...
А мотивите на Костов какви са?
Това предполагам, че е от вицовете на къци : 0 Изгодна предполагам е била само когато е имало шанс те да вземат комисионните за АЕЦа вместо БСП. След като не е останало какво да се открадне - вече не е била "изгодна". Истината е, че съответната централа в нито един момент не е била и 1% изгодна и нужна за БГ. Каквато е и позицията на ДСБ от самото начало.
за офтопика ... "Което борисов не е направил" ? Че той едно нещо направил ли е ?
W84me написа:Моите познати и приятели са хора, изкарващи си честно парите, с доход много над средния за страната.
parvanoff написа:W84me написа:Моите познати и приятели са хора, изкарващи си честно парите, с доход много над средния за страната.
Това някак си не се връзва с мнението ти
W84me написа:parvanoff написа:W84me написа:Моите познати и приятели са хора, изкарващи си честно парите, с доход много над средния за страната.
Кое не се връзва? Казвам ти, че 80% от хората не могат да си позволят да си покрият обикновените човешки нужди.
parvanoff написа:Още не си разбрал, че те питам откъде я взе тази статистика?
parvanoff написа:W84me написа:Моите познати и приятели са хора, изкарващи си честно парите, с доход много над средния за страната.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта