Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Момчета, някъде има ли официална информация, че не сме предложили договор на Жак Коен?Ако е така просто започва да ми се повръща от това ръководство ...
http://www.novsport.com/news195588_1041.html това намерих.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- tzvetan_tee
- Контакти:
futbolqga написа:Момчета, някъде има ли официална информация, че не сме предложили договор на Жак Коен?Ако е така просто започва да ми се повръща от това ръководство ...
Не искам да се заяждам, но гледал ли си мачове на Жак Коен, Роланд Донев и компания? Аз много пъти съм ги гледал на изкуственото и те уверявам, не стават за първия отбор. Това, че са юноши на Левски не задължава ръководството да им предлага договор. Както виждаш в Правец има 9 млади момчета. Щом Жак не е там, значи не заслужава. Успех му пожелавам, дано се развие в чужбина.
П.С. Стига сме ревали за юношите просто, защото са юноши. 60% от тях са лекета!!! Трябва да се концентрираме върху таланти като Цветелин Тонев и Антонио, които наистина имат качества.

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
иван66 написа:Въпреки срамната за нас истинските левскари година,до като собственик е Батков,нас ни чакат само ядове,срам и мъка да сме левскари.Батков промени статистиката на клуба-ние вече имаме отрицателни сметки с няколко клуба-Литекс и Лудогорец,скоро ще се обърне и сметката ни с ЦСКА.Левскарите намаляват,кое дете ще иска да е левскар като този отбор става шампион на десет години веднъж.Ние сме под Тодорбатково робство.Трябва да се освободим.
Нещо ми напомня на 1 друг негов адаш

tzvetan_tee написа:futbolqga написа:Момчета, някъде има ли официална информация, че не сме предложили договор на Жак Коен?Ако е така просто започва да ми се повръща от това ръководство ...
Не искам да се заяждам, но гледал ли си мачове на Жак Коен, Роланд Донев и компания? Аз много пъти съм ги гледал на изкуственото и те уверявам, не стават за първия отбор. Това, че са юноши на Левски не задължава ръководството да им предлага договор. Както виждаш в Правец има 9 млади момчета. Щом Жак не е там, значи не заслужава. Успех му пожелавам, дано се развие в чужбина.
П.С. Стига сме ревали за юношите просто, защото са юноши. 60% от тях са лекета!!! Трябва да се концентрираме върху таланти като Цветелин Тонев и Антонио, които наистина имат качества.![]()
Не само съм ги гледал, а съм и играл с тях по кварталните мачлета.Изкарах няколко години в юношеските формации на Левски, освен това живея до стадиона и редовно посещавам мачовете на малките.Може и да си прав, че не са готови за първия отбор, но кой нападател от юношите е по-готов от Коен?Хайде, да поставя въпроса си така, тъй като виждам, че си гледал младежите - можеш ли да сравниш Чаворски, който даже го взеха на лагера, и Коен?Както и кой според теб е по-готов да играе за първия отбор?
Иначе за Тонев и Антонио напълно те подкрепям, Цветелин особено показва завидни качества и дори бих казал, че ми харесва повече от останалите нашумели имена сред юношите ни (Вутов и близнаците).
- tzvetan_tee
- Контакти:
futbolqga написа:tzvetan_tee написа:futbolqga написа:Момчета, някъде има ли официална информация, че не сме предложили договор на Жак Коен?Ако е така просто започва да ми се повръща от това ръководство ...
П.С. Стига сме ревали за юношите просто, защото са юноши. 60% от тях са лекета!!! Трябва да се концентрираме върху таланти като Цветелин Тонев и Антонио, които наистина имат качества.![]()
Не само съм ги гледал, а съм и играл с тях по кварталните мачлета.Изкарах няколко години в юношеските формации на Левски, освен това живея до стадиона и редовно посещавам мачовете на малките.Може и да си прав, че не са готови за първия отбор, но кой нападател от юношите е по-готов от Коен?Хайде, да поставя въпроса си така, тъй като виждам, че си гледал младежите - можеш ли да сравниш Чаворски, който даже го взеха на лагера, и Коен?Както и кой според теб е по-готов да играе за първия отбор?
Иначе за Тонев и Антонио напълно те подкрепям, Цветелин особено показва завидни качества и дори бих казал, че ми харесва повече от останалите нашумели имена сред юношите ни (Вутов и близнаците).
Тук е същината на проблема - няма по-добър... Това е тъжното, Левски се нуждае от централен нападател, Левскар, тип Гонзо. За жалост такъв още няма. Може да е най-готов, но нивото му не е достатъчно високо, а не може вечно да е в юношеските формации. Правилният ход е да отиде някъде, където ще играе редовно и във важни мачове за отбора. Ако на 3-4 години вадим по 4,5 момчета с качества, няма да има толкова значение на какви постове са, важното е да ги има.
П.С. Все съм си мислел, че Левски имаме най-добрите защитници от малките. Бъркам ли се или си съгласен?
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
Днес до 14.42 часа..пукната новина !!! Всичко е замряло
- deepblue1963
topchaki написа:Днес до 14.42 часа..пукната новина !!! Всичко е замряло
15.03-същата работа!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Е вие какво очаквате, през час да ви представят някой?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- deepblue1963
rhaegar написа:Е вие какво очаквате, през час да ви представят някой?
Е,през час не,ама от сутринта са си,има-няма 6 часа...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!